ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,6470
    Dolar
  • Euro
    47,1602
    Euro
  • Altın
    4.402,610
    Altın
  • Bist-100
    10.747,00
    Bist-100
  • ADANA
    26/33°
    ADANA
  • ANKARA
    22/33°
    ANKARA
  • ANTALYA
    26/32°
    ANTALYA
  • BURSA
    23/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/29°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    25/34°
    IZMIR
  • KONYA
    21/31°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
TGC'den RTÜK'e Tele1 tepkisi: Tek sesli toplum, tek tip haber peşindeler!
TGC'den RTÜK'e Tele1 tepkisi: Tek sesli toplum, tek tip haber peşindeler!
Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme
Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme
Kediyi vahşice öldürdü: 'Can düşmanım' dedi
Kediyi vahşice öldürdü: 'Can düşmanım' dedi
Ege Denizi yabancı türlerin istilası halinde
Ege Denizi yabancı türlerin istilası halinde
29 Ocak 2020 Çarşamba - 13:16

Kampanya başladı... İlk bağış Başkan Batur'dan

Son olarak Elazığ'da yaşanan deprem felaketinin ardından, kan bağışının önemi bir kez daha açığa çıkarken; Türk Kızılayı İzmir Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü ile Konak Belediyesi ortaklaşa “Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası” başlattı. Kampanyada ilk olarak Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kan bağışında bulundu.

Kampanya başladı... İlk bağış Başkan Batur dan

Deprem kuşağında yer alan ve ne yazık ki nice canlar kaybettiğimiz depremlerin sonuncusunu Elazığ'da yaşadık ve 41 vatandaşımızı daha toprağa verdik. Deprem haberlerinin ardı arkası kesilmezken İzmir ve çevresi de sallanmaya devam ederken, kan bağışının önemi bir kez daha gündeme geldi. Bu noktada, Türk Kızılayı İzmir Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü ile Konak Belediye Başkanlığı ortaklaşa olarak “Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası” başlattı. Konak Belediyesi Hizmet Binasında başlatılan Kampanya ilk olarak Konak Belediye Başkanı Abdül Batur katıldı. Kan bağışında bulunan Batur, özellikle deprem haberleriyle sarsılan ülkemizde, son olarak Elazığ deprem felaketinin yaşandığını hatırlatarak; acil oluşabilecek kan ihtiyacını karşılamak üzere Belediye çalışanlarını ve tüm vatandaşları kan vermeye çağırdı. Batur, “Elazığ'da depremin yarattığı hasarı yerinde görmek ve ihtiyaçları yerinde tespit adına bölgeye gittik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Elazığ depremi bize bir kez daha gösterdi ki özellikle depremlerle oluşabilecek acil kan ihtiyaçlarını karşılamak için bir felaket yaşanmasını beklemeden her dönem kan bağışında bulunmak gerekir. Konak Belediyesi olarak kurumsal anlamda biz her zaman üzerimize düşeni yerine getirmede kararlıyız, tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum.” diye konuştu.

Havaların soğuması, okulların kapalı olması nedeniyle mevsimsel olarak, kan bağışı sayısında azalma yaşandığına dikkat çeken Türk Kızılayı İzmir Kan Bağışı Merkezi yetkilileri, Konak Belediyesinin bu anlamda her zaman olduğu gibi bugün de kurumsal olarak yanlarında olmalarının önemine dikkat çektiler. Özellik Başkan Batur'un kampanyaya katılarak kan bağışında bulunmasının da örnek alınacak bir davranış olduğunu belirterek kampanyada yüksek bir bağışçı sayısına ulaşacaklarını tahmin ettiklerini söyledi.


 

 
Altay'da Yaser gündemde
 
Başkan Soyer ABD yolcusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de deprem mağduru çocuklar unutulmadı
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, belediye personelini Elazığ Sivrice’de ...
İZSU’ya 10,5 milyon TL teşvik
İZSU atıksu arıtma tesisleri için 2018’de ödediği elektrik bedelinin yaklaşık ...
Urla Belediyesi can dostlara sahip çıktı
Urla’da soğuk havada kimliği belirsiz kişiler tarafından ormanlık alana ...
 
Bornova’dan Mars’a yolculuk!
Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde yıl boyunca düzenlenen farklı bilim ...
Karşıyaka'ya kardeş şehir
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Manisa’nın Alaşehir ilçesi ...
Gaziemir'de 100 bin kişilik toplanma alanı
Gaziemir Belediyesi, ilçede olası bir afette yurttaşların toplanacakları ...
 
Kemalpaşa Elazığ için tek yürek
Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından ...
İşte Konak'taki afet toplanma alanları...
Son günlerde birbiri ardına yaşanan ve Elazığ’da can kaybına ve yıkıma ...
Buca'da taziye evleri için düğmeye basıldı
Buca Belediyesi, ilçe halkının talepleri doğrultusunda taziye evi projesi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ikas Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Antalyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Fatih Karagümrük 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
19 Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri