folkart, orion,

Kar nedeniyle mahsur kaldılar!

İzmir'in Ödemiş ve Kemalpaşa ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşların yardımına belediye ve jandarma ekipleri koştu. Çalışma başlatan ekipler yolları trafiğe açarak araçlarında mahsur kalan vatandaşların güvenli şekilde bölgeden tahliyesini sağladı. 

  • | Son Kale İzmir

İzmir'in Ödemiş ve Kemalpaşa ilçelerinde dün gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Bölgede araçlarıyla mahsur kalan vatandaşlar olduğu bilgisi üzerine belediye ve jandarma ekipleri harekete geçti. 

Jandarma, Birgi Mahallesi'nden Gölcük ve Bozdağ mahallelerine giden yolu da geçici olarak trafiğe kapattı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı ekipler yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları trafiğe açmak için çalışma başlattı. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarının ardından mahsur kalan vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. 


Ekiplerin buzlanmaya karşı ilçelerdeki çalışmaları sürüyor. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz