folkart, orion,

Karabağlar Belediyesi öğrencilerin sesini duydu! Okul girişi yenileniyor

Poligon Mahallesi’ndeki Fevzi Özakat Anadolu Lisesi’yle aynı giriş kapısını paylaşan Fevzi Özakat İlköğretim Okulu öğrenci ve velilerinin sesini Karabağlar Belediyesi duydu. Velilerin, ayrı bir kapı taleplerini değerlendiren Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

  • | Son Kale İzmir

Çalışmalar kapsamında ilköğretim okulu için yeni bir giriş çıkış kapısı açıldı. Ayrıca kot farkı nedeniyle yaşanacak zorluklar dikkate alınarak, kapıya kolay ulaşım amacıyla merdiven yapımına da başlandı. Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından öğrenciler ve eğitimciler, merdivenle yeni kapıyı kullanabilecek. 
Karabağlar Belediyesi’ne mesaj gönderen, telefon açan öğrenci velileri, “Ne mutlu bize ki Karabağlar Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu sesimizi duydu. Öğrencilerimiz rahat edecek. Duyarlılıkları ve talebimize bu kadar hızlı yanıt vermeleri nedeniyle Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz