ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3257
    Dolar
  • Euro
    35,0767
    Euro
  • Altın
    2.306,870
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
22 Eylül 2022 Perşembe - 10:54

Karabağlar'da renkli sezon açılışı... Ağbaba üçlü çektirdi!

Karabağlar Belediyesi'nin nakdi yardım yaptığı ilçedeki amatör spor kulüpleri, 2022-2023 sezonunu coşkulu bir törenle açtı. Karabağlar Belediyesi Yeşilyurt Futbol Sahası'nda gerçekleştirilen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı. Renkli açılışta Ağbaba sporculara Başkan Selvitopu lehine üçlü çektirdi.

Karabağlar da renkli sezon açılışı... Ağbaba üçlü çektirdi!

Törene, Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ve Başkan Selvitopu'nun yanı sıra, Adıyaman Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, İzmir Amatör Kulüpler Birliği Federasyon Başkanı Efkan Muhtar, Karabağlar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir, spor kulüplerinin yöneticileri, aralarında CHP İl Yöneticisi Çetin Özdemir ve İlçe Başkanı Mehmet Türkbay'ın da olduğu siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve amatör kulüplere üye sporcularla aileleri katıldı.


“Alnından öpeceğim”
Coşkulu törende konuşan Demir ve Muhtar, desteklerinden ötürü Karabağlar Belediyesi'ne ve Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiler. Demir, “Cömert tutumları ve güçlü desteklerinden dolayı kendimizi çok şanslı hissediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizim başkanımızsınız” dedi.

Muhtar da, Karabağlar Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin ilçe için önemini vurgulayarak, “Kıymetli başkanımız mükemmel bir proje ortaya koydu. Yakından takip ediyorum, yüzde 50'si bitti. Söz veriyorum açılışında Muhittin Başkanımın alnından öpeceğim” diye konuştu.


 

Açık kapanacak
Başkan Selvitopu da, gençleri kötü alışkanlıklardan, uyuşturucu belasından uzak tutmanın en önemli yolunun spora yönlendirmekten geçtiğini hatırlattı. Karabağlar Belediyesi olarak spora, kültür ve sanata, eğitime özel önem verdiklerini belirten Başkan Selvitopu, “İzmir'deki en büyük spor yatırımlarından biri şu anda Karabağlar'da devam ediyor. Bir aksilik olmazsa Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'ni Cumhuriyetimizin 100. yılında, çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Böyle Karabağlar'daki çok önemli bir açık ortadan kaldırılacak. Futboldan voleybola, yüzmeden güreşe kadar hemen her branşın yer alacağı bu merkez, 500 bin insanımıza hizmet verecek. Zaman içinde ilçedeki uygun yerlere, yeni spor tesisleri kazandıracağız” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ilerlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Spor rekabet ve yarış olduğu kadar aynı zamanda centilmenliktir. Bütün kulüplerimize dostluk, sevgi ve kardeşlik ortamında geçirecekleri başarılı bir sezon diliyorum. Mütevazı bütçemizden yaptığımız mütevazı yardım hesaplarınıza aktarıldı. Tüm sporcularımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Üçlü çektirdi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba da, 18 yaşına kadar kendisinin de amatör futbolla ilgilendiğini belirterek, “Futbol müthiş zevkli, muhteşem bir oyun. Eminim aranızdan yeni Mustafa Denizli'ler, Çağlar Söyüncü'ler, Cengiz Ünder'ler çıkacaktır. Karabağlar Belediyesi'nin bu çam sakızı çoban armağanı nedeniyle çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Karabağlar'da iki kız futbol takımı varmış. Umarım su sayı artar” dedi.

Ağbaba amatör futbolculara, Başkan Selvitopu lehine üçlü de çektirdi. Genç sporcular coşkuyla “Selvitopu” diye tezahürat yaptılar.

Penaltı atışlarıyla başladı
Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ve Başkan Selvitopu, meclis üyeleriyle birlikte kulüp yöneticilerine sembolik çek verdi. Daha sonra yeni sezon, penaltı atışlarıyla başladı.

Karabağlar Belediye Meclisi, Süper Amatör Küme'de oynayan 5 takımın her birine 34.000,1. Amatör Küme'de oynayan 13 takımın her birine 16.000, 2. Amatör Küme'de oynayan 5 takımın her birine 14.000, 4 altyapı takımının her birine 10.000, 1 engelli spor kulübüne de 17.000 bin liralık nakdi yardım yapılmasını, oybirliğile kabul etmişti. Bu kapsamda toplam 505.000 liralık destek, kulüp hesaplarına yatırıldı.

 
Otomobilsiz Kent Günü... Güne yürüyerek başladılar!
 
İZSU'dan Ödemiş'te altyapı atılımı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobilsiz Kent Günü... Güne yürüyerek başladılar!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Avrupa Birliği Türkiye ...
İduğ'dan kentsel dönüşüm için iş birliği çağrısı!
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Müteahhitler ve İş ...
Narlıdere'de can dostlara özel ilgi!
Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının daha ...
 
CV Bank, o projeye dahil oldu!
Türkiye'de ne eğitimde ne istihdamda yer alan (NEET) genç kadınların ekonomik ...
İzmir'de alzheimer farkındalığı...
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hastalığa dikkat çekmek ve farkındalık ...
Başkan Soyer acılı aileyi yalnız bırakmadı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, önceki akşam trafik kazasında ...
 
Karşıyaka'da önemli hizmet... Alzheimer Evi açıldı!
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın vizyon projelerinden “Alzheimer ...
Karşıyaka Belediyesi'nden eğitime büyük destek... 8. anaokulu açıldı!
Okul öncesi eğitime yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Karşıyaka ...
Gümrükçü'den berberlere destek!
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçedeki berber esnafıyla bir araya ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri