ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    41,3848
    Dolar
  • Euro
    48,6612
    Euro
  • Altın
    4.899,730
    Altın
  • Bist-100
    11.294,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/31°
    ADANA
  • ANKARA
    8/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    20/23°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/27°
    IZMIR
  • KONYA
    9/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İmamoğlu'na siyasi yasak cezası!
İmamoğlu'na siyasi yasak cezası!
Gürsel Tekin'in 'trafikten men' talebine ret!
Gürsel Tekin'in 'trafikten men' talebine ret!
YSK'nın CHP kurultay kararı sonrası borsada yükseliş
YSK'nın CHP kurultay kararı sonrası borsada yükseliş
Bakan 3 ildeki orman yangınıyla ilgili son durumu açıkladı
Bakan 3 ildeki orman yangınıyla ilgili son durumu açıkladı
13 Nisan 2022 Çarşamba - 09:58

Karabağlar'da şehit aileleriyle iftar...

Karabağlar Belediyesi'nin şehit ailelerine yönelik düzenlediği geleneksel iftar, Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'nde yapıldı. Başkan Muhittin Selvitopu, "Karabağlar Belediyesi olarak onlara ve yakınlarına her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Karabağlar da şehit aileleriyle iftar...

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftara, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu, şehit yakınları, meclis üyeleri, Karabağlar Kaymakamlığı bürokratları, muhtarlar, CHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Eymen Ünalan, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kaya, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü temsilcileri katıldı.

Bahçelievler Camii İmamı İdris Yılmaz'ın okuduğu duayla oruçların açılmasının ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube 2. Başkanı Gazi Albay Koray Akalın konuklara seslendi. Akalın, bu birleştirici iftarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu güzel vatanımız için mücadele eden, canlarını veren kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun” dedi.

Gözlerini bile kırpmadılar!

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Selvitopu, Ramazan'ın küskünlerin barıştığı, dostlukların pekiştiği, barışın ve hoşgörünün yoğun yaşandığı bir ay olduğunu vurguladı. Böyle bir zamanda şehitleri hatırlamanın önemine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi olarak onlara ve yakınlarına her zaman sahip çıkacağız. Çünkü onlar bu ülke için gözlerini bile kırpmadan canlarını verdiler. Sonsuza dek yüreklerimizde yaşayacaklar” dedi.

Gelecek hafta da gazilerle iftarda buluşacaklarını bildiren Başkan Selvitopu, “Onlar da bu ülke için mücadele ederken yaralandılar. Birçoğu yaşamlarını engelli olarak sürdürmek zorunda kaldı. Bu ülke bu fedakarlık ve inançla ayakta duruyor. Bugün buradaysak, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Hangi inançtan, etnik kökenden olursak olalım Ramazan ayı hepimizi bir araya getiriyor. Bunun önemini ve değerini çok iyi anlamamız lazım. Ramazan ayının ülkemize barış, hoşgörü, sevgi, saygı ve dayanışma getirmesini diliyorum” dedi.

İftarın sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Selvitopu'na çiçek vererek teşekkür etti.

 

 
Beyzbol sopasıyla saldırmıştı... Bir dava daha!
 
CHP'li Polat'tan Suriye'ye saman ihracatı tepkisi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta trafiğe hayat verecek yeni yol hazır
Konak Belediyesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arkasında ...
Bornova’da can dostlara yeni klinik
Bornova Belediyesi, sokak canlarının bakımı ve tedavisini daha etkin yapabilmek ...
Erasmus öğrencileri yerel tohumla buluştu!
Seferihisar Belediyesi Seferihisar Nejat Hepkon Anadolu Lisesi’nin yürüttüğü ...
 
Başkan Oran, iftarda vatandaşlarla buluşuyor!
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Ramazan ayının geleneksel iftar ...
Menderes'te Ramazan dayanışması!
Menderes Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri ile destek oluyor. 
Başkan Soyer Venezuela Büyükelçisi’ni ağırladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Venezuela Ankara Büyükelçisi ...
 
Halk AdaMarket Karavanı hizmete girdi!
Kuşadası Belediyesi‘nin yerel tarımsal üretimi geliştirmek amacıyla yaşama ...
Çerçioğlu ve Günel'den birlik, beraberlik mesajı!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Kuşadası ziyaretine ...
Soyer, kadın belediye başkanlarıyla buluştu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte önceki dönemlerde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 5 5 0 0 15 1 14 15
2 Fenerbahçe 5 3 2 0 9 4 5 11
3 Trabzonspor 5 3 1 1 4 2 2 10
4 Göztepe 5 2 3 0 7 2 5 9
5 Hesap.com Antalyaspor 5 3 0 2 6 5 1 9
6 Gaziantep FK 5 3 0 2 7 9 -2 9
7 Corendon Alanyaspor 5 2 2 1 7 5 2 8
8 Samsunspor 5 2 2 1 5 4 1 8
9 Tümosan Konyaspor 4 2 1 1 9 4 5 7
10 Beşiktaş 3 2 0 1 4 4 0 6
11 Rams Başakşehir 4 1 2 1 4 3 1 5
12 Kasımpaşa 5 1 1 3 4 6 -2 4
13 Çaykur Rizespor 4 1 1 2 2 6 -4 4
14 ikas Eyüpspor 5 1 1 3 4 9 -5 4
15 Zecorner Kayserispor 4 0 3 1 3 7 -4 3
16 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 5 1 0 4 2 9 -7 3
17 Kocaelispor 5 0 1 4 2 8 -6 1
18 Gençlerbirliği 5 0 0 5 3 9 -6 0
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri