ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4155
    Dolar
  • Euro
    34,7769
    Euro
  • Altın
    2.422,250
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Genç futbolcu hayatını kaybetti
Genç futbolcu hayatını kaybetti
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
28 Temmuz 2023 Cuma - 13:28

Karşıyaka'da sponsorluk müjdesi!

İzmir'in köklü temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü'nde 12-13 Ağustos'ta düzenlenecek olağanüstü seçimli genel kurula tek aday olarak girmesi beklenen İlker Ergüllü, ekibiyle birlikte futbol ve voleybol şubeleri için dev sponsorluk anlaşmaları imzalamaya hazırlanıyor. 

Karşıyaka da sponsorluk müjdesi!

Tüm hedeflerini futbol ve voleybolda taraftarın özlemle beklediği şampiyonluk üzerine kuran Ergüllü ve kurmaylarının, İzmir'in iki güçlü markasıyla sponsorluk için şimdiden anlaştığı öğrenildi. Futbol takımı sponsorluğundan Karşıyaka'nın kasasına yeni sezonda en az 30 milyon TL'lik kaynak gireceği öğrenildi. Ergüllü ve yönetiminin kendi oluşturacakları bu rakamın üzerinde mali desteğin tamamını da kulübe hibe edecekleri belirtildi.

Yeşil-kırmızılı kulüpte 13 Ağustos'ta düzenlenecek kongrede İlker Ergüllü ve ekibinin iş başına gelmesinin ardından sponsorluk anlaşmaları için imzaların atılacağı açıklandı. Karşıyaka Sevdalıları Platformu adına konuşan geçmiş dönem başkanlarından Cenk Karace,

ana sponsorlukların yanı sıra formaların belli bölümlerinde, salonda, tesislerde ve stadyumda sponsorluk sistemi ile kullanılacak olan reklamların da hazır olduğu bilgisini paylaştı. Kongreye odaklanan Karşıyaka'da seçimi bekleyen İlker Ergüllü ve kurmaylarının seçimin hemen ardından kulübün maddi ve manevi tüm kazanımlarını bir an önce hayata geçireceği vurgulandı.

FUTBOL ŞUBEDE YENİ KRİZ
Kongre öncesi tartışmaların da bitmediği Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı'nın yönetim dışından daha önce göreve getirdiği Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin ve Osman Dal, görevi bırakma arifesine gelip ardından vazgeçti. Başkan Büyükkarcı'nın aday olmayacağını belirtmesi sonrası yetki karmaşasının yaşandığı Karşıyaka'da Gültekin ve Dal'ın dün ayrılık kararı aldıkları öğrenildi. İlker Ergüllü ve ekibinin bunun üzerine futbol takımıyla pazartesi günü başlayacak Bolu kampına eski yöneticilerden Ziyanur Hasbay ve Oktay Yeşil'in gitmesini istemesine Başkan Büyükkarcı'nın veto koyduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Büyükkarcı'ya cephe alan taraftarlar, sosyal medyada sert açıklamalar yaparken, transferleri yapıp takımı kuran Gültekin ve Dal'ın kongreye kadar görevi sürdürecekleri öğrenildi.

BÜYÜKKARCI'DAN TEPKİ
Karşıyaka'da daha önce kongerede yeniden aday olmayacağını açıklayan Başkan Turgay Büyükkarcı günler sonra açıklama yaptı. Kulübün işleyişiyle ilgili yetki tartışmalarının sürdüğü yeşil-kırmızılılarda Büyükkarcı'nın çıkışı, "Aday olacak" yorumlarını beraberinde getirirken, şu an böyle bir hazırlığın olmadığı belirtildi. İlker Ergüllü'ye futbol şubesinin harcamalarıyla ilgili vekalet veren Büyükkarcı, "Aday yönetimin transfer ve ödeme yapmasının önünde hiç bir engel yoktur. İsterlerse kulüpten alacaklı olurlar ya da bağış yaparlar, yanlış algı yapıyorlar. 'Kombine almayın biz gelince ucuz yapacağız' demek büyük Karşıyaka taraftarını tanımamaktır. Kaldı ki kombine satışları her yıl aynı zamanlarda, bazen daha erken çıkmaktadır. Seçim tarihi konusu açıklaması ise gerçeklerden uzak. Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Son 5 yılda kulüp nereden nereye geldi herkesin malumu. Büyük sıkıntılar bitince talip olunması normal ama bu nefret dili anormal. Olan kulübümüze olmaktadır" açıklamasını yaptı.

Etiketler:
 
Menemen FK eski golcüsünü renklerine bağladı!
 
Altınordulu Kubilay, Adanaspor'da!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen FK eski golcüsünü renklerine bağladı!
TFF 2'nci Lig temsilcisi Menemen Futbol Kulübü, Kocaelispor'dan eski golcüsü ...
Türkiye ve İtalya'dan ortak EURO 2032 başvurusu!
Türkiye ve İtalya Futbol Federasyonları EURO 2032 adaylığı için ortak ...
Göztepe'de Emir ve Celil tamam...
İtalya kampını sürdüren İzmir'in 1'inci Lig'deki köklü temsilcilerinden ...
 
Bornova FK'dan defansa takviye
TFF 3'üncü Lig'in yeni ekibi Bornova Futbol Kulübü, Eskişehirspor'dan ...
Aliağa FK, Kadir'le anlaştı!
TFF 3'üncü Lig'in yeni ekiplerinden Aliağa Futbol Kulübü, Manisa FK'dan ...
Fenerbahçe'den gol yağmuru!
UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Zimbru'yla ...
 
Altınordu'da kemer sıkma politikası!
 TFF 2'nci Lig'e düşen Altınordu'da yeni sezon öncesi kulüp giderlerini ...
Altay Başkanı Dündar: Gidenlerin yeri dolar!
Altay Başkanı Ayhan Dündar, siyah-beyazlı takımdan ayrılan İsveçli stoper ...
Bucaspor 1928'de Recep Niyaz sesleri!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'te hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bucaspor ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri