ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4573
    Dolar
  • Euro
    34,6726
    Euro
  • Altın
    2.436,330
    Altın
  • Bist-100
    9.883,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/23°
    IZMIR
  • KONYA
    17/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Okullarda müfredat değişiyor... Taslak paylaşıldı!
Okullarda müfredat değişiyor... Taslak paylaşıldı!
37 kiloya düşmüştü... Nihal Candan'a tahliye!
37 kiloya düşmüştü... Nihal Candan'a tahliye!
21 Mayıs 2023 Pazar - 12:45

Karşıyaka geç açıldı...

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta geçen hafta içinde Belediye Kütahyaspor'u 3-1 yenmesine rağmen Play-Off fırsatını kaçıran Karşıyaka, son hafta Elazığspor'u deplasmanda 4-0 yenerek ligi bitirdi. Sezonun ikinci yarısındaki puan kayıplarıyla önce şampiyonluk, ardından Play-Off hayallerine veda eden yeşil-kırmızılı ekip, ligi 54 puanla tamamlayıp finallere kalmayı 2 puan farkla kaçırdı.

Karşıyaka geç açıldı...

İlk yarıda 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 29 puan alan Kaf-Kaf, ikinci yarıda 7 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 25 puanı hanesine yazdırabildi. Gelecek yıl üst üste 6'ncı sezon 3'üncü Lig'de yer alacak Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, verdiği röportajda planlı ve doğru adımlarla en kısa sürede sportif başarıyı yakalayacaklarını söyledi. 

BÜYÜKKARCI: 20 MİLYON DOLAR BORCU BİTİRECEĞİZ

Geçen sezonki mali genel kurulda 30 Nisan 2022 tarihi itibariyle 126 milyon 390 bin TL olarak açıklanan kulübün toplam borcuyla ilgili 20 milyon Dolar (400 milyon TL) ifadesini kullanan Büyükkarcı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Karşıyaka’nın sürdürebilir bir geleceğe sahip olması için çalışmalara başladık. Günü kurtaran popülist söylemleri tercih etmedik, sözler verdik ve hepsini de hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Kulübümüzün 20 milyon dolara yakın borcunu bitirmek en büyük hedefimiz. 100 dönümlük toplam değeri 150 milyon dolar olan araziyi altyapımızın hizmetine sunduk. Kurumsal yapılanmayla birlikte dijitalleşen, yeni gelir modelleri yaratan ve geleceği gören bir vizyonla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Stadyum konumuzu da çok kısa sürede nihayete erdireceğiz taraftarlarımızın hiç şüphesi olmasın" dedi.

"BAŞARI PLANLI ŞEKİLDE GELECEK"

"Futbolda elbette istediğimiz noktada değiliz, bunu saklamıyoruz" diyen Büyükkarcı, "Fakat baktığımızda bu sene Play-Off’u kıl payı kaçırdık, geride kalan sezonlarda dört dönem transfer yasağımız vardı. Uzun bir süre elimiz kolumuz bağlı şekilde devam ettik. Taraftarımız tepkisinde çok haklı. Onlar gönül verdikleri armanın layık olduğu yerde olmasını istiyor. Bizler de yöneticiler olarak o hedeflere ulaşmak için tribünlere gelen bu renklere gönülverenleri mutlu etmek için çalışmak zorundayız. Elbette her Karşıyakalı başarıyı sonuna kadar hak ediyor ama başarıdan önce halletmemiz gereken konularımız vardı" diye konuştu.

Büyükkarcı, "Sportif başarı için idari ve mali yapılanma ile tohumlarımızı attık. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren planlı ve programlı çalışıyoruz. İşimizi şansa bırakmıyoruz. Futbola karşılayacağımızın çok üstünde yatırıp yapıp, 3 senede Süper Lig’e çıkabiliriz ama sonrasında paraşütsüz bir düşüş kaçınılmaz şekilde bizleri bekler. Kontrolsüz büyüme ile zirveye çıkarsınız ama zirvede kalamazsınız. Biz zirveye çıkmayı elbette istiyoruz ama asıl amacımız ve çalışmamız zirvede uzun yıllar kalmak için. Frensiz Süper Lig’e çıkıp, sonrasında paraşütsüz düşen bir takımı bizden sonra gelenler teslim edip Karşıyaka’ya ihanet etmeyeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi Süper Lig’e çıkmak istiyoruz ama planlı ve doğru şekilde yapılanarak en kısa sürede sportif başarı elde edeceğiz" dedi.

 
Altay sezonu alkışlarla kapattı
 
15 yaşındaki kaleci kaza kurbanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay sezonu alkışlarla kapattı
Spor Toto 1'inci Lig'de transfer yasağından puan silme ve hükmen yenilgiye ...
Şampiyonluk kupaları İzmir'de...
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ...
Altay mutlu bitirdi... Paixao krallığa yakın!
Spor Toto 1'inci Lig'in son hafta mücadelesinde Altay evinde Tuzlaspor'u ...
 
Altınordu'ya mucize lazım!
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta evinde 1-0 yenildiği Erzurumspor'un ...
Göztepe sıralama avantajı istiyor!
Spor Toto 1'inci Lig'de Play-Off'a kalmayı garantileyen iki Ege ekibi ...
Altınordu'da gözler Özkan'da!
Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma ihtimali mucizelere bağlı olan Altınordu'da ...
 
Göztepe'de Mehmet Sepil kararı!
Göztepe Spor Kulübü bünyesindeki amatör branşların yönetiminin Mehmet ...
Göztepe savunmasından skora büyük katkı!
Spor Toto 1'inci Lig'de geçtiğimiz salı günü evinde Çaykur Rizespor'la ...
Karşıyaka perdeyi kapatıyor!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta hafta içinde Belediye Kütahyaspor'u 3-1 ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri