ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3374
    Dolar
  • Euro
    34,8108
    Euro
  • Altın
    2.393,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/23°
    ADANA
  • ANKARA
    9/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/15°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/13°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/22°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Fenerbahçe-Monaco maçında ortalık karıştı!
Fenerbahçe-Monaco maçında ortalık karıştı!
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
22 Nisan 2024 Pazartesi - 12:24

Karşıyaka'nın gözü Play-Off'ta!

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta taraftarının tıklım tıklım doldurduğu Alsancak Stadı'nda Hacettepe 1945'le 1-1 berabere kalan Karşıyaka, zirve yarışındaki rakipleri Batman Petrolspor ve Elazığspor'un kazanmasıyla şampiyonluk ve direkt grup finaline kalma şansını kaybederken gözünü Play-Off'a çevirdi. 

Karşıyaka nın gözü Play-Off ta!

Ligde 4 yıl sonra ilk kez Play-Off'a kalmayı daha önce garantileyen Karşıyaka'nın rakiplerinin kazanmasıyla grubu üçüncü sırada bitirmesi kesinleşti. Grup üçüncülüğünü alarak Play-Off'un ilk iki turunda saha avantajını eline geçiren Karşıyaka'nın ilk turdaki rakibi son hafta belli olacak. Şu an 52 puanı bulunup son hafta amatöre düşen Sapanca Gençlikspor deplasmanında prestij maçına çıkacak İzmir temsilcisi Play-Off'ta Anadolu Üniversitesi veya Silifke Belediyespor'la eşleşecek.

Grupta 36 puanla altıncı olan Anadolu Üniversitesi son hafta Hacettepe'ye konuk olurken, Play-Off için rakibinin hatasını bekleyen 34 puandaki Silifke ise yine dış sahada Amasyaspor FK ile karşılaşacak. 2'nci Lig hedefine ulaşmak için Play-Off'ta 4 takımı saf dışı bırakması gerekecek Karşıyaka, tek maç eleme usulüne göre oynanacak ilk turda ev sahibi ekip olacak. Yeşil-kırmızılı ekip ilk turu geçerse Turgutluspor-Efeler 09 SFK eşleşmesinin galibiyle 2 maç üzerinden karşılaşacak. Bu turda ikinci maç Kaf-Kaf'ın ev sahipliğinde olacak. Karşıyaka'nın ilk maçı evinde oynayacağı grup finali de 2 maç üzerinden yapılacak. İzmir temsilcisi gruptaki 3 rakibini elerse 1'inci Grup'tan çıkacak takımla tarafsız sahada 2'nci Lig için finale çıkacak.

ERGÜLLÜ'DEN ÖVGÜ VE TEŞEKKÜR

Karşıyaka taraftarları Hacettepe 1945 önünde 12 bin 285 koltuk kapasiteli Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nı yıllar sonra doldurup takımlarına büyük güç oldu. Taraftarı övüp büyük destekleri için teşekkür eden Karşıyaka Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, "Şampiyonluğun provasını bu maçta yaptık. Taraftarımıza büyük desteklerine rağmen galibiyeti hediye edemediğimiz için üzgünüz ama biz pes etmeyeceğiz, onlar da etmeyip her zamanki gibi takımımızın yanında olsunlar. Onların bu ligin çok çok üzerindeki desteği sürdüğü sürece Play-Off'ta hiçbir rakip karşımızda duramaz. Karşıyaka, 12'nci adamının gücüyle Play-Off'un en büyük favorisidir. Maç sonunda soyunma odasında futbolcularımızın üzüntüsünü gördüm. Bu bir aile olduğumuzun, doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Onlardan yakaladığımız 4 galibiyet, 1 beraberliklik seri gibi Play-Off'ta da seri yakalayıp bizi hedefe götürmelerini istedim. Karşıyaka camiası için 6 maçlık şampiyonluk maratonu yeni başlıyor. Birlikte başaracağız" dedi.

ALKIŞLAR BATUHAN'A

Karşıyaka'da Hacettepe önünde uzatmada oyuna girip 90+3'üncü dakikada takımına beraberliği getiren tek golü atan 18 yaşındaki altyapı patentli forvet Batuhan Kuru, profesyonel kariyerinde ilk kez gol sevinci yaşadı. Karşıyaka'nın basket takımı Pınar Karşıyaka'nın yıllardır masörlüğünü yapan Sertaç Kuru'nun oğlu olan, kız kardeşi de voleybol takımında altyapıda forma giyen Batuhan, doğumundan itibaren yetiştiği yeşil-kırmızılı camiada A takımda gol atarak unutulmaz bir ilki başardı. Geçen sezon 1 maçta süre alan, bu sezon U19 Gelişim Ligi'nde 16 kez ağları sarsarak dikkati çeken Batuhan, Elazığspor maçında sonradan oyuna girdikten sonra Hacettepe önünde bu kez ilk golünü attı. Genç futbolcu hem ailesini hem Karşıyaka altyapısı ve camiasını sevindirdi. Başkan İlker Ergüllü de Batuhan'ı tebrik etti.

 

Etiketler:
 
Bucaspor 1928'den hakem tepkisi!
 
Göztepe'de şölen hazırlığı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bucaspor 1928'den hakem tepkisi!
 TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 1461 Trabzon'dan sonra evinde lider Esenler ...
Galatasaray Pendikspor'u rahat geçti!
Süper Lig'de 71 gün sonra iç saha maçına çıkan Galatasaray, Pendikspor'u ...
Karşıyaka Play-Off'ta mücadele edecek!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 29'uncu hafta maçında bir üst lig hedefleyen ...
 
Bucaspor 1928 şampiyonluk şansını yitirdi!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor 1928, ...
Menemen FK Play-Off yolcusu!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off'a kalma mücadelesi veren Menemen ...
Altınordu kümede kalmayı garantiledi!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altınordu ...
 
Altay'da Yusuf formayı kaptı!
1'inci Lig'de küme düşmesi kesinleşen Altay'da genç savunmacı Yusuf Tekin, ...
Göztepe'de geri sayım... Adım, adım Süper Lig'e!
Trendyol 1. Lig'de deplasmanda Bitexen Giresunspor'u 3-0 mağlup eden Göztepe, ...
Göztepe Süper Lig'e çok yakın...
Göztepe, 1. Lig'den düşmesi kesinleşen Giresunspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri