ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5217
    Dolar
  • Euro
    43,7066
    Euro
  • Altın
    4.022,270
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/22°
    ADANA
  • ANKARA
    12/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/13°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/17°
    IZMIR
  • KONYA
    11/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
TMMOB'dan Kanal İstanbul uyarısı: İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor, derhal iptal edilmeli!
TMMOB'dan Kanal İstanbul uyarısı: İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor, derhal iptal edilmeli!
İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürleri, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürleri, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Sırrı Süreyya Önder'in tedavisi sürüyor: Doktorlar 5 Mayıs'ta açıklama yapacak
Sırrı Süreyya Önder'in tedavisi sürüyor: Doktorlar 5 Mayıs'ta açıklama yapacak
Murat Kurum: Kanal İstanbul gündemimizde yok
Murat Kurum: Kanal İstanbul gündemimizde yok
17 Haziran 2022 Cuma - 23:45

Kılıçdaroğlu İzmir'de Konyalılar'la buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Konyalılarla bir araya geldi. Ülkenin birlik ve beraberliğine vurgu yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız” dedi.

Kılıçdaroğlu İzmir de Konyalılar la buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Hemşehri Buluşması'nda Konyalılarla bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen buluşmaya İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu, Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu üyeleri ve kanaat önderleri katıldı.



Kılıçdaroğlu: “Daha güzel bir ülkede yaşamaya hakkımız var”
Programda konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize değinerek, “Ülkemizdeki gidişattan hiçbirimiz memnun değiliz. Mutfaklarda yangın olduğunu biliyoruz. Bütün mesele demokratik yollarla Türkiye'nin büyümesini sağlamak, önünde bulunduğu sorunları aşmak. Bunun için yapacağımız tek şey var. Yarın sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Tek isteğim var.  Sandığa giderken evlatlarınızı, ülkenizi, bayrağınızı, Türkiye'nin itibarını, demokrasiyi, özgür medyayı düşünün ve düşleyin.  Hepimizin daha güzel bir Türkiye'de yaşamaya hakkı var” dedi.



“Özgür bir Türkiye için”
Kemal Kılıçdaroğlu hoşgörü ve barışın sembolü Mevlana’nın hem Türkiye’de hem de dünyada saygı gördüğüne değinerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birbirimizin kimliği üzerinden, inançları üzerinden, yaşam tarzları üzerinden siyaset yapanlara prim vermeyin. Benim anne ve babamı seçme özgürlüğüm var mı ki etnik kimlik üzerinden siyaset yapacağım! Benim doğduğum ve değerlerimizi oluşturan aile ve o değerleri neden siyaset konusu yapacağız? Siyasetin konusu Türkiye'nin büyümesidir, kalkınması, gelişmesidir. Daha güzel bir Türkiye'de beraber, özgürce yaşayabiliriz. Evlatlarımızı yetiştirebiliriz. Daha güzel bir Türkiye'de Türkiye'nin kalkınmasına ve büyümesine katkı verebiliriz. Her birimiz alın terimizle çalışabiliriz. Her birimiz ailede huzur içinde yaşayabiliriz. Her anne evladını güzel bir şekilde yatağa yatırdığında o da Türkiye'nin güzelliğini bir şekilde kendi ruhunda, bedeninde, kalbinde hissedebilir. Biz hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız. Yüzyıllar bizi ayırsa bile gönlümüz her zaman Konya'da, Akşehir'de. Ne Konya'yı, ne Akşehir'i, ne Türkiye'yi, ne bayrağımızı, ne de vatanımızı unuturuz. Hep beraber Türkiye'yi büyütüp geliştireceğiz” dedi.



Soyer: “Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Seçilmeden önce 'Çok renk, çok ses, çok nefes' diyerek bir kampanya yürütmüştük. İzmir'in en güzel renklerinden,  en köklü seslerinden, en güçlü nefeslerinden olan Konyalılarla birlikte olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Her daim emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.



CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Zor günlerden geçiyoruz, zorlukları aşacak gücümüz var.  Yeter ki birlik olalım, bütünleşelim, kucaklaşalım. İyi, doğru ve dürüst insanlar birbirlerini bulduklarında bırakmamalı” dedi.  
İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu Genel Başkanı, Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan ise, “İzmir'e hizmet ediyoruz. Mevlana'nın felsefesini İzmir'de yaşıyoruz ve yaşatıyoruz” diye konuştu.

 
Kredi kartı olanlar dikkat: Banka kart aidatını iade etti
 
104 yıl hapisle aranan hükümlü İzmir'de yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kredi kartı olanlar dikkat: Banka kart aidatını iade etti
Kahramanmaraş'ta bir kredi kartı sahibi, hesabından yaklaşık 1000 liralık ...
Kılıçdaroğlu, Buca tamirci esnafıyla bir araya geldi: KİMİN MİLYAR DOLARLARI VURDUĞUNU BİLİYORUM!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca'daki sanayi sitesinde tamirci esnafıyla ...
Arınç’tan Metiner’e sert yanıt!
Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin vakti" sözlerine tepki gösteren Mehmet ...
 
Polis durdurunca kasadan atlayıp kaçtılar!
Torbalı'da uygulama yapan polis ekibi şüphelendikleri bir kamyonu durdurdu. ...
Polis memuru çocuklarını öldürüp intihar etti!
 İzmir'in Gaziemir ilçesinde polis memuru baba 2 çocuğunu tabanca ile ...
Kadir Gecesi'nde içkili paylaşıma 1,5 yıl hapis istemi!
Kadir Gecesi'nde sosyal medya hesabından yaptığı içkili paylaşımda 'Rabbim ...
 
MHP il başkanı cinsel istismardan gözaltına alındı!
Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı C. K. dün genel merkez ...
Kahvehane cinayetinde düğüm çözüldü!
İzmir'in Bayraklı ilçesindeki kahvehanede bir kişiyi tabancayla öldürdüğü ...
Doğanlar Apartmanı davasında karar çıktı!
İzmir'de, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde 15 kişinin öldüğü, 12 ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri