ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Mansur Yavaş tavrını açık açık ortaya koydu!
Mansur Yavaş tavrını açık açık ortaya koydu!
Özel binlerce kişi ile Anıtkabir'e yürüyor
Özel binlerce kişi ile Anıtkabir'e yürüyor
Özel: ' CHP atama kabul etmez'
Özel: " CHP atama kabul etmez"
Kılıçdaroğlu: FETÖ ajanlarını fark edemediğim için beni affedin
Kılıçdaroğlu: FETÖ ajanlarını fark edemediğim için beni affedin
11 Mayıs 2019 Cumartesi - 19:48

Kılıçdaroğlu’ndan saldırıya uğrayan Demirağ’a ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin önünde uğradığı saldırıda yaralanan Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ'ı hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Bir gazeteci 'bir programa katıldı' diye, 'düşüncelerini aktardı' diye veya 'birilerini eleştirdi' diye öldürülmek amacıyla sopalarla dövülür mü? Şu ana kadar failler konusunda herhangi bir şey kamuoyuna yansımış değil. Ama bu faillerin mutlaka en kısa sürede bulunması, yargıya teslim edilmesi lazım" dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan saldırıya uğrayan Demirağ’a ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin önünde saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ’ı, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından çıkışta açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, “Şu soruyu sormaktan kendimi alamıyorum; Türkiye nereye gidiyor? Türkiye yönetiliyor mu? Bir gazeteci bir televizyon programına katılır, evine giderken 7 kişi ellerinde sopayla gazeteciyi öldüresiye dövmek amacıyla yola çıkarlar ve 7 kişi saldırır. Hayati tehlikesi şu anda yok. Doktorları hemen müdahale ediyor. Gerçekten son derece üzgünüm” diye konuştu.

‘FAİLLERİN YAKALANMASI LAZIM’

“Nasıl bir Türkiye’de yaşıyoruz?” diyen Kılıçdaroğlu, “Bir gazeteci ‘bir programa katıldı’ diye, ‘düşüncelerini aktardı’ diye, veya ‘birilerini eleştirdi’ diye öldürülmek amacıyla sopalarla dövülür mü? Şu ana kadar failler konusunda herhangi bir şey kamuoyuna yansımış değil. Ama bu faillerin mutlaka en kısa sürede bulunması, yargıya teslim edilmesi lazım” diye konuştu.

‘İKTİDAR TARAFINDAN TEPKİ GELMELİ’

Kılıçdaroğlu, yargının da kan kaybettiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

“Dolayısıyla yargının oturup buna bir bakması lazım. Polisin failleri süratle yakalayıp yargıya teslim etmesi lazım. Türkiye nereye gidiyor? Bu gazeteci öldürülmeli mi, bu olağan, sıradan bir olay mı? Bir insanın düşüncesini beğenmeyebilirsiniz; ama düşüncesini beğenmediniz diye bir insanı gidelim hep beraber elde sopalarla linç edelim ve öldürelim. Şu ana kadar iktidar tarafından tepki gelmemesi de büyük bir acı olarak karşımızda duruyor. Oradan da tepki gelmeli. Failler bulunmalı ve bunlar yargılanmalı. Hangi görüşten olursa olsun, bu bağlamda bütün gazeteci arkadaşlarımın bu olaya sahip çıkmasını istiyorum. Bu olay, sıradan bir olay değil. Bu olay Türkiye´nin itibarını uluslararası alanda da zedeliyor. İktidarı beğenmeyen gazeteciler öldürülecek, eleştiren gazeteciler dövülecek, sokağa çıkamayacak, gazeteleri satılamayacak bir atmosferi bir anlamda dünyaya yaymak istiyorlar. Bundan rahatsızız. İktidar sahiplerinin de bundan rahatsız olması lazım.”
 

 
Aile boyu tefecilik... 13'ü birden tutuklandı
 
Göztepe yaralı: 3-3
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liselilerden çarpıcı istismar tepkisi
İzmir'de lise öğrencilerinden oluşan Ölen Dünya Topluluğu, çocuk istismarı, ...
Stat değil çöplük!
Karşıyaka'nın Van Büyükşehir'i konuk ettiği karşılaşma sonrası Atatürk ...
Demokrasi nöbetine 'büyük' destek
İzmir Barosu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ...
 
Anneye en 'can' hediye
İzmir'de karaciğer hastası iki anneden Beyzide Topaloğlu'na (62) kızı ...
Araba çarpan köpekten sezaryenle 9 yavru alındı
Karşıyaka'da araç çarpması sonucu telef olan gebe köpekten, sezaryenle 9 ...
Ege'den Karadeniz'e Gazi'nin izinde
Bodrum'dan Samsun'a gitmek üzere 7 Mayıs'ta yelken açan 'STS Bodrum' okul ...
 
Yanlış teşhis engelli yaptı
İzmir'de yaşayan, eski hemşire Makbule Bahar (42), 2015 yılında ortopedi ...
Böyle kapışma görülmedi!
Urla' da hergün yüzlerce kişinin geçtiği yolda kahverengi renkli iki oluklu ...
Urla'da gastronomi turu
Uluslararası eğitimleriyle şef ve pastacı yetiştiren bir gastronomi okulu ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri