folkart, orion,

Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş ayrılık

Show TV'nin Gold Film imzalı dizinin demirbaşlarından Pembe’ye hayat veren değerli oyuncu Sibel Taşçıoğlu ekibe veda edecek

  • | Son Kale İzmir

Üç sezondur cuma akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Kızılcık Şerbeti’nde çok flaş bir ayrılık yaşanacak. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gold Film imzalı dizinin demirbaşlarından Pembe’ye hayat veren değerli oyuncu Sibel Taşçıoğlu ekibe veda edecek. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizideki bu çok konuşulacak ayrılığın nedeninin senaryo olduğu ve Pembe’nin artık hikâyesinin bittiği belirtildi.

Aydın Bulut’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin her yıl sezon finali de haftalarca konuşuluyor. 30 Mayıs tarihinde ekrana gelecek 103. Bölümüyle 3. sezonunu tamamlayacak olan “Kızılcık Şerbeti”nin bu kez nasıl sezon finali yapacağı da şimdiden merak ediliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz