ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3257
    Dolar
  • Euro
    35,0767
    Euro
  • Altın
    2.306,870
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
6 Mayıs 2023 Cumartesi - 19:18

Konak'ta coşkulu hıdırellez kutlaması...

Konak Belediyesi’nin İzmir Kültür Park’ı bayram yerine çeviren Hıdırellez kutlamalarında konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Bugün Fuar bambaşka; her köşesinde ayrı bir güzellik, dostluk var. Bugün Roman kardeşlerimiz ile diğer İzmirli kardeşlerimiz kucaklaştı. Bizim zaten ülke olarak da barışa, huzura ihtiyacımız var. Huzur olsun, insanlar gülsün, birbirlerine dostça sarılsın” dedi.

Konak ta coşkulu hıdırellez kutlaması...

Konak Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdırellez’i ilçede düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. Belediyenin İzmir Kültür Park’ta düzenlediği kutlamalara çok sayıda vatandaş katılırken, etkinlikler büyük bir coşkuyla yapıldı. Konak Belediyesi ile 8 Roman sivil toplum kuruluşu arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi kapsamında, Kültür Park’ta yapılan kutlamalar Fuar’ı bayram yerine çevirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği, birbirinden renkli etkinliklere, ev sahibi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Adayı Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, CHP İl ve Konak İlçe yöneticileri, Konak Belediye Meclisi üyeleri, Roman sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Batur’dan coşkulu konuşma

"Konaklı Hemşehrilerimizle El Ele Kol Kola” sloganıyla yapılan kutlamalarda vatandaşlara seslenen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hıdırellez kutlamalarının İzmir’in en önemli etkinliklerinden biri olduğuna işaret etti. Vatandaşların Hıdırellez Bayramı’nı kutlayan Batur, “Bugün Fuar bambaşka; her köşesinde ayrı bir güzellik, dostluk var. Bugün Roman kardeşlerimiz ile diğer İzmirli kardeşlerimiz kucaklaştı. Bizim zaten ülke olarak da barışa, huzura ihtiyacımız var. Huzur olsun, insanlar gülsün, birbirlerine dostça sarılsın, gerginlikler sona ersin istiyoruz. Sona erdirecek olan da sizlersiniz. 14 Mayıs akşamı güzel olacak ama 15 Mayıs’ta da hep birlikte büyük bir eğlence yapacağız” dedi. Türkiye’nin çok sıkıntılı günlerden geçtiğini vurgulayan Batur, şöyle devam etti: 

“Herkes mutsuz. Sistem iflas etti. Ancak artık yeni bir dönem başlıyor. Birlikte karar verecek, parlamenter sistemi birlikte hayata geçireceğiz ve bunun için en büyük güvencemiz de sizlersiniz. Kılıçdaroğlu’nu Ankara’ya, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Çankaya’ya götüreceğiz. Genel Başkanı’mızın herkesle ilgili projeleri, sözleri var. Biz de ona bir söz verelim. Her şey güzel olacak ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte 13. cumhurbaşkanımız yapacağız.”

Başkan Batur’un konuşması sık sık vatandaşların destek mesajlarıyla bölündü.

Arslan: 14 Mayıs’ı çok daha büyük bir coşkuyla kutlayacağız

CHP İzmir Milletvekili Adayı Ednan Arslan da, Hıdırellez’in baharın müjdecisi olduğunu ifade ederek, “Ülkemizin gerçek baharı 14 Mayıs’ta gelecek. Az kaldı, o günü de bugün gibi ama çok daha da büyük bir coşkuyla, büyük bir bayram gibi kutlayacağız. Sizlere güveniyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacağınıza inancım tam. O da sizlere verdiği sözleri tutacak. Hepimiz tutacağız, hepimiz sizler için çalışacağız. Bu güzel ülkemize barışı, kardeşliği, dostluğu tekrar kazandıracağız. Size sahip çıkanların, sorunlarınızı çözmek için samimiyetle çalışanların, Sayın Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağınızdan eminim” dedi. 

Yangır: İzmir Hıdırellez’i çok seviyor

Konak Belediyesi Meclis Üyesi Ali Yangır da Konak Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerde tüm vatandaşları bir araya getirdiğine dikkat çekerek, Başkan Abdül Batur’a teşekkür etti. Yangır, “İzmir halkı Hıdırellez’i çok seviyor. Daha güzel kutlamaları da Sayın Genel Başkanımız cumhurbaşkanı olduğu zaman, onunla birlikte yapacağız” dedi.

Konak Belediyesi’nin 6 Mayıs’ta İzmir Kültür Park’ta birbirinden renkli etkinliklerle gerçekleştirdiği Hıdırellez kutlamalarına vatandaşların ilgisi büyük oldu. Konak Belediyesi’nin etkinlikleri kapsamında Kültür Park’taki çim alana kurulan sahneye çıkan İzmir Sahne Çalışanları Derneği’nin sanatçıları, büyük beğeni toplayan konserleriyle halkın coşkusunu artırdı.

 
Kılıçdaroğlu'ndan TCG Anadolu çıkışı: İktidar partisinin seçim otobüsüne döndü…
 
Karşıyaka'da gençlik buluşması...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer, İzmir demokrasinin kalesidir
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına ...
Roboski: Uludere’nin Gözyaşları kitabı İzmirliler'le buluştu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Ankara Milletvekili ...
Başkan Selvitopu Karabağlar’ı turluyor
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 14 Mayıs seçimlerine hazırlık ...
 
İzmir'de 'Kültür ve Sanatın Geleceği'' sempozyumu yapıldı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Cumhuriyetin ...
Efes Selçuk'ta coşkulu hıdırellez..
Efes Selçuk Hıdırellez coşkusunu İsabey Mahallesi'nde düzenlenen şenlikle ...
Torbalı'da hıdırellez ateşi yandı
Torbalı’da her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Hıdırellez Şenliği, dün ...
 
Başkan Engin'den esnaf ziyaretleri...
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere’yi sokak sokak gezerek ...
Başkan Selvitopu’ndan Kavacık’a ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmaları kapsamında ...
Hıdırellez şenliklerinde yatırım mesajı... Buca Metrosu 2026’da tamamlanacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, baharın müjdecisi Hıdırellez ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri