ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4005
    Dolar
  • Euro
    34,6200
    Euro
  • Altın
    2.388,880
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/29°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması!
Erdoğan'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması!
Askeri araç devrildi: 1 şehit, 1'i ağır 3 yaralı!
Askeri araç devrildi: 1 şehit, 1'i ağır 3 yaralı!
Diyanet'ten Audi A8 açıklaması... ''İhtiyaca binaen kiralanıyor''
Diyanet'ten Audi A8 açıklaması... ''İhtiyaca binaen kiralanıyor''
Okuldan atıldı, müdürü bıçakladı!
Okuldan atıldı, müdürü bıçakladı!
20 Nisan 2023 Perşembe - 14:53

Konak’ta 23 Nisan’a coşkulu kutlama!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunum töreninde konuşan Başkan Batur, “14 Mayıs akşamı baharın bambaşka geleceğine inanıyorum. Çiçekler bambaşka açacak, çocuklar bambaşka gülecek, kadınların yüzü gülecek, vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Bütün kalbimle inanıyorum, Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği kurumlarla yönetilecek. 14 Mayıs’ta, sana söz baharlar gelecek” dedi.

Konak’ta 23 Nisan’a coşkulu kutlama!

Konaklılar, 23 Nisan coşkusunu Konak Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gültepe Meydanı’nda gerçekleştirdiği Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreni ve zeybek gösterisiyle yaşadı. Kortej eşliğinde meydana girilmesiyle başlayan törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Deva Partisi Konak İlçe Başkanı Ali Rıza Uygur, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım, CHP Konak İlçe kadın ve gençlik kolları, Millet İttifakı ilçe örgütleri yöneticileri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri, oda ve vakıfların temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bando Rumeli’nin marşları eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını heyecanla sallayan çocukların neşesinin damga vurduğu törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından anıta çelenk koydu. Törende, Özgün Halk Dansları Topluluğu miniklerinin zeybek gösterisi ise büyük alkış aldı.

Abdül Batur: Sana söz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur törende yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği cumhuriyetin değerlerinin önemini vurguladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Batur, “Sana söz, baharlar gelecek” diyerek 14 Mayıs akşamı yine bir bayram yaşayacaklarını dile getirdiği sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mustafa Kemal Atatürk öyle bir dahi ki, cumhuriyet kurulmadan üç yıl önce TBMM’yi kuruyor. Anadolu’nun her köşesinden gelen üyelerle, ortak hareketle, dayanışma ruhuyla, gelecekle ilgili kararların alınacağı bir çalışmayı başlatıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, cumhuriyetimizi kurmak için, halkın daha iyi yaşaması için çalışmış, cumhuriyetin kurumlarını bunun için kurmuşlar. Cumhuriyetin değerlerini koruyan kurumlarımız çok önemli. 14 Mayıs akşamı baharın bambaşka geleceğine inanıyorum. Çiçekler bambaşka açacak, çocuklar bambaşka gülecek, kadınların yüzü gülecek, vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği kurumlarla yönetilmeye devam edecek, bütün kalbimle inanıyorum. Cumhuriyetimizi bize emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. 14 Mayıs’ta, sana söz baharlar gelecek, sana söz Bay Kemal sözünden dönmeyecek.”

Küçükoğullarından: 14 Mayıs’tan sonra hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde ulusal egemenlik sevincinin tüm dünya çocuklarıyla paylaşıldığını vurguladı. Küçükoğullarından, “Ülkemizin, milletimizin, dünyanın, insanlığın geleceği ve barışa katkısı açısından büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her geçen yıl daha coşkulu, heyecanlı ve sevinçli kutlarken geleceğimizin güvencesi olan sevgili yavrularımızın en donanımlı şekilde yetişmesi için daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Sevgili çocuklar, sevgili gençler, aydınlık geleceğimizin aydınlık yüzleri, sizin şahsınızda dünya çocuklarının bayramını kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Bütün çocuklara barış, sevgi ve mutluluk dolu bir dünya temenni ediyorum” ifadelerine yer verdiği konuşmasını “14 Mayıs’tan sonra hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.

 
100. Yıl Marşı 23 Nisan’da ilk kez halkla buluşacak!
 
Defne Samyeli: Kızım Derin sevgilisi tarafından darp edildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer, valilikteki bayramlaşma törenine katıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Valiliği’nde düzenlenen ...
Konak’ın çocuk başkanı ''önce çocuklar'' dedi!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, bu ...
Narlıdere Belediyesi'nden çocuklara bayram sürprizi!
Narlıdere Belediyesi,  23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile Ramazan ...
 
Soyer'den bayram mesajı: Atatürk'ün hayaline hiç olmadığı kadar yakınız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ramazan Bayramı nedeniyle ...
Menderes'te bayramlaşma...
Ramazan Bayramı öncesi geleneği bozmayan Menderes Belediye Başkan V. Erkan ...
Başkan Karakayalı: "Her günü bayram gibi olacak Türkiye için hazırız"
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
 
Halkın Kasabı’yla İzmirlinin cebine 9 milyonluk katkı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş’te yerli üreticiden aldığı sağlıklı ...
İzmir Büyükşehir'den 100 milyon TL’lik Ramazan dayanışması!
İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik uygulamalarını Ramazan ...
Karşıyaka'da en güzel balkon ve bahçeler seçiliyor
Karşıyaka Belediyesi tarafından, kent yaşamında yeşil dokunun önemine ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri