ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    39,5185
    Dolar
  • Euro
    45,3676
    Euro
  • Altın
    4.305,470
    Altın
  • Bist-100
    9.340,00
    Bist-100
  • ADANA
    22/37°
    ADANA
  • ANKARA
    13/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    23/34°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/33°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/29°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    23/37°
    IZMIR
  • KONYA
    16/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İran'dan İsrail'e yeni füze atışı... ABD savaş jetlerini gönderiyor!
İran'dan İsrail'e yeni füze atışı... ABD savaş jetlerini gönderiyor!
Tahliyesinin ardından Özdağ'dan ilk açıklama!
Tahliyesinin ardından Özdağ'dan ilk açıklama!
Özgür Özel her seferinde '50 liralık alıyorum' diyenlere böyle cevap verdi
Özgür Özel her seferinde '50 liralık alıyorum' diyenlere böyle cevap verdi
İmamoğlu ve arkadaşlarının aileleri 'Dayanışma Platformu' kurdu
İmamoğlu ve arkadaşlarının aileleri "Dayanışma Platformu" kurdu
10 Eylül 2021 Cuma - 12:24

Kümese götürüp istismar etti!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, komşunun 8 yaşındaki kızı N.Y.K.'ye götürdüğü kümeste nitelikli cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Turan Şimşek (46), 31 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Kümese götürüp istismar etti!

Gaziemir'in Sarnıç Mahallesi'nde yaşayan Turan Şimşek, iddiaya göre, komşusunun 8 yaşındaki kızı N.Y.K.'ye 2020 yılı eylül ayında önce elle cinsel istismarda bulundu. Bu olaydan birkaç gün sonra N.Y.K.'nın anne ve babası, kızlarının kıyafetlerinde kan olduğunu fark etti. Anne ve babasına durumu anlatan N.Y.K., Şimşek'in kendisini kümese götürüp cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Aile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında N.Y.K., Çocuk İzlem Merkezi'nde (ÇİM) alınan ifadesinde başından geçenleri anlattı. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan tetkiklerde, N.Y.K.'nin ifadesi ile birebir örtüşen sonuçlara rastlandı.

'EVLADIMI KISKANIYORDU' SAVUNMASI

Olayın ardından gözaltına alınan Turan Şimşek, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne verdiği ifadesinde Şimşek, hakkındaki suçlamaları reddedip, "Böyle bir şey yapmadım. Evladıma aldığım oyuncukların hepsini N.Y.K. de istiyordu. 'Bana da alır mısın' diye sürekli söylüyordu. N.Y.K., çocuğumu kıskanıyordu. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Çocuğun kafasında kurmasından başka bir şey değil" dedi. Şimşek, tutuklandı.

Şimşek hakkında İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Çocuğun zincirleme nitelikli cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı.

31 YIL HAPİS CEZASI

Davanın dün görülen karar duruşmasında, N.Y.K.'nin anne ve babası ile taraf avukatları yer aldı. Tutuklu sanık Turan Şimşek ise Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. DNA'sı N.K.Y.'nin iç çamaşırı üzerinde bulunan Şimşek, "Küçük kızı sevmek için kucağıma aldım. Bu sırada bulaşmış olabilir" dedi.

Şimşek, suçlamaları kabul etmedi, beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanık Turan Şimşek'e 'Çocuğun zincirleme nitelikli cinsel istismarı' suçundan 25 yıl, 'Kişiyi hürriyetten yoksun kılma' suçundan da 6 yıl olmak üzere, toplamda 31 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, bu cezada herhangi bir indirime gitmedi.

Duruşma çıkışında basın açıklaması yapan UCİM Başkanı Saadet Özkan, "Bugün 6 yaşında bir çocuk bir istismarcının sonunu getirdi. Ona yapılan istismarı söyledi ve bugün istismarcı 31 yıl ceza aldı. Konuşun çocuklar, sesinizi çıkarın. Bu alçak ve sapkınların sonunu hep birlikte getireceğiz. İstismarcı, davada her istismarcının söylediği gibi boş laflar etti. Avukatı, 'DNA'lar karışmıştır' dedi ama Adli Tıp raporu çocuktaki istismara ait bulguları belgeleriyle sundu. Bugün bu davada çocuk için cansiperane mücadele eden avukatlarımıza minnettarım. Bizler, çocuklar için sesimizi çok gür çıkaracağız ve istismarcıların kökünü kazımaya devam edeceğiz" dedi.

'ÜST MAHKEMELERDE DE ONANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ'

Ailenin avukatı Ozan Karakaya ise en başından beri bu davada, 'çocuğun anlattıklarının gerçek olmama ihtimali yok' diye söylediklerini vurgulayıp, "'Her şey çok net' dedik. Dosyayı uzatmak anlamında bir rapor istendi, bu rapor alındı ve o raporun sonucunda net bir şekilde istismarın gerçekleştiği ortaya çıktı. Mahkeme de 31 yıl ceza vererek olması gerekeni yaptı. Başka çocukların hayatlarına en azından aynı kişi tarafından ceza verilme ihtimali ortadan kalktı. Bu kararın üst mahkemelerde de aynı şekilde onaylanacağını düşünüyoruz. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar toplumumuzu korumaya çalışacağız. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olmaya ve çocuklarımızı korumaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

 
Soyer'den Kültür Zirvesi temasları!
 
Altay'ın rakibi Konyaspor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İGC, ''Pandemide Yeni Hayat'' özel eki yayınlandı!
Avrupa Birliği finansal desteği ile, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye ...
Diyanet TV, 30 personel alacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet TV için 30 personel alımı yapmak üzere ilan açtı.
Sanatçı Cihat Tamer, dincilerin hedefinde!
Usta sanatçı Cihat Tamer, “60-70 yıldır bu ülkeyi sağ iktidarlar yönetti. ...
 
Müftü, imamın eşine cinsel içerikli mesaj attı!
Trabzon'da memurlara, "köle, pis köle, pis köpek, köpek, köpeklik yapma..." ...
Eta Varyantı alarmı!
Japonya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede ilk kez ...
Buca Cezaevi'nde yangın!
Bir süre önce boşaltılan Buca'daki İzmir Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda ...
 
Yerli Amazon’a uluslararası ödül
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) mezunu Esra ve Melis Sarıhan, baskasindarama.com ...
Sayık Barajı'nda son 4 ay
DSİ Genel Müdürlüğü, Manisa'ya yaptığı yatırımlarla İzmir'in topraklarını ...
Adnan Oktar'ın çizgi filmini hazırladılar!
Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar bin 75 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 36 30 5 1 91 31 60 95
2 Fenerbahçe 36 26 6 4 90 39 51 84
3 Reeder Samsunspor 36 19 7 10 55 41 14 64
4 Beşiktaş 36 17 11 8 59 36 23 62
5 Rams Başakşehir 36 16 6 14 60 56 4 54
6 ikas Eyüpspor 36 15 8 13 52 47 5 53
7 Trabzonspor 36 13 12 11 58 45 13 51
8 Göztepe 36 13 11 12 59 50 9 50
9 Çaykur Rizespor 36 15 4 17 52 58 -6 49
10 Kasımpaşa 36 11 14 11 62 63 -1 47
11 Tümosan Konyaspor 36 13 7 16 45 50 -5 46
12 Corendon Alanyaspor 36 12 9 15 43 50 -7 45
13 Bellona Kayserispor 36 11 12 13 45 57 -12 45
14 Gaziantep FK 36 12 9 15 45 50 -5 45
15 Onvo Antalyaspor 36 12 8 16 37 62 -25 44
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
18 Atakaş Hatayspor 36 6 8 22 47 74 -27 26
19 Adana Demirspor 36 3 5 28 34 92 -58 2
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri