ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    41,3597
    Dolar
  • Euro
    48,5779
    Euro
  • Altın
    4.936,210
    Altın
  • Bist-100
    10.372,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/36°
    ADANA
  • ANKARA
    16/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    24/33°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/28°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/25°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    21/31°
    IZMIR
  • KONYA
    18/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Cübbeli'nin oğlu evlendi, sadece erkekler vardı!
Cübbeli'nin oğlu evlendi, sadece erkekler vardı!
Galatasaray 5'te 5 yaptı
Galatasaray 5'te 5 yaptı
İmamoğlu'nun mahkeme görüntülerine soruşturma
İmamoğlu'nun mahkeme görüntülerine soruşturma
Özgür Özel 'bomba' diyerek duyurdu: Yeni ses kaydındaki kişiyi açıkladı
Özgür Özel 'bomba' diyerek duyurdu: Yeni ses kaydındaki kişiyi açıkladı
15 Şubat 2025 Cumartesi - 19:09

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz İzmir'de istişare toplantısına katıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Belediyecilik dışında her konuda fikri olan, parti içi kavgalardan kafasını kaldırmayan, cumhurbaşkanlığı adaylığı hevesiyle asli işlerini aksatan bu anlayış, şehirlerin gelişiminin önünde adeta takoz gibi durmaktadır." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz İzmir de istişare toplantısına katıldı

MHP Bölgesel Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, İzmir, Manisa, Denizli, Muğla ve Aydın'daki MHP'li belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla Balçova Termal Tesislerinde düzenlendi.

Toplantıya başkanlık eden Durmaz, MHP'nin üretken belediyecilik anlayışıyla vatandaşın derdine çare olmaya çalıştığını söyledi.

Milletin yerel ölçekli ihtiyaçlarının verimli şekilde karşılanması, kamu hizmetlerinden eşit ve adil şekilde faydalanması için belediye hizmetlerini titizlikle takip ettiklerini aktaran Durmaz, "Olası afet ve krizlere hazır olmamız gerektiğini biliyoruz. Güçlü ve dirençli şehirler kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorumluluk sahibi, insanı önceleyen ve liyakati esas alan belediyecilik anlayışıyla milletimize hizmet ederken özellikle CHP yönetimindeki belediyelerde her gün yeni bir krize şahit oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Durmaz, CHP'li belediye başkanlarının millete hizmet götürmek yerine belediye imkanlarını kendi siyasi gelecekleri için kullandıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Belediyecilik dışında her konuda fikri olan, parti içi kavgalardan kafasını kaldırmayan, cumhurbaşkanlığı adaylığı hevesiyle asli işlerini aksatan bu anlayış, şehirlerin gelişiminin önünde adeta takoz gibi durmaktadır. CHP'li belediyelerin beceriksizliğinin, terörle iltisaklı kadrolarının ve keyfi yönetim anlayışının ulaştığı boyutlar korkunç seviyede. Liyakatsiz kadroları, akraba atamaları, iş bilmez yöneticileri ve sorumsuz belediye başkanlarını değerlendirdiğimizde CHP'nin belediyecilik anlayışına 'ahbap-çavuş belediyeciliği' demek doğru olacaktır. Coğrafyamızın kurşun gibi ağır gündemlerden geçtiği şu dönemde parti içi magazinsel taht kavgalarıyla ülkemizi meşgul eden CHP'nin sosyal medya fenomenliğine soyunan belediye başkanları laf değil hizmet üretmelidir."

Durmaz, CHP'li belediyelerin şehirleri hizmetten yoksun bıraktığını savunarak, "Kaynaklarını konser adı altında organizasyon şirketleri aracılığıyla yandaş sanatçılara aktaran, belediye imkanlarını şahsi kariyerler için kullanan belediyecilik anlayışı milli iradenin hafızasına kaydedilmektedir." dedi.

İzmir'in uzun yıllardır CHP'li başkanlarca yönetildiğine dikkati çeken Durmaz, kentin sahip olduğu potansiyele rağmen birçok kronik sorunla boğuştuğunu, parti içi çekişmeler ve belediyecilik faaliyetinde yönetim kaynaklı sorunların dağ gibi büyüdüğünü kaydetti.

Durmaz, İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışırken terör örgütü PKK yöneticisi olmaktan tutuklananları unutmayacaklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyesinin mesleklerinden ihraç edilen isimleri bünyesinde yüksek maaşlarla yönetici olarak işe almasını, PKK'nın Avrupa yapılanmasının başı olarak kabul edilen terör şüphelisinin yeğenini el üstünde tutmasını ne milletimiz unutacak ne de MHP unutturacak." ifadelerini kullandı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de belediyecilik ve yerel yönetimlerin Türk milliyetçilerinin önemli hizmet alanlarından olduğunu söyledi.

MHP'nin belediyecilik anlayışında dinamik, yenilikçi, Türk milletinin öz ve kök değerlerine bağlı uygulamalara yer verildiğini anlatan Şahin, "Geçmişin değerlerinden, geleceğin gerçekçi planlanmasından doğan bu anlayış Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın en önemli siyaset pratiklerindendir. Bu sebeple MHP'nin yerel yöneticileri olarak üstlendiğiniz görev ve sorumluluklar son derece ağır ve onurludur." diye konuştu.

Konuşmaların ardından program basına kapalı devam etti. AA

 
Genç şarkıcı canlı yayında intihara kalkıştı!
 
İzmir'de suç örgütü operasyonu... 12 kişi tutuklandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediye başkanlarından İmamoğlu'na önseçim desteği!
CHP’li il belediye başkanları, cumhurbaşkanlığı adaylık sürecinde Ekrem ...
CHP'li Bulut: "İşçi maaşının ödeneceği gün belediyenin parası kesilir mi?"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, İzmir'de gazetecilerle ...
CHP kurultay soruşturmasında yeni gelişme!
Özgür Özel'in başkan seçildiği kurultaya yönelik başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
 
Muharrem İnce'den Ümit Özdağ isyanı... ''Yeter artık, yuh artık''
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ...
Erdoğan'dan 'İmamoğlu'na siyasi yasak gelir mi?' sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ...
CHP'li Kılıç: "Cumhurbaşkanına hakaret suçu kaldırılsın"
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Sevda Erdan Kılıç, ...
 
Bahçeli: Gazze toprağı emlak değildir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Mazlumları toprağından koparmak, toprağı ...
Erbakan İzmir'de rozet taktı... Kendi cumhurbaşkanı adayımızı çıkaracağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İzmir'de partisine ...
Cumhurbaşkanı adayı!
Murat Baran Uygun yazdı...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 5 5 0 0 15 1 14 15
2 Trabzonspor 4 3 1 0 4 1 3 10
3 Hesap.com Antalyaspor 5 3 0 2 6 5 1 9
4 Göztepe 4 2 2 0 6 1 5 8
5 Tümosan Konyaspor 4 2 1 1 9 4 5 7
6 Fenerbahçe 3 2 1 0 6 2 4 7
7 Corendon Alanyaspor 4 2 1 1 5 3 2 7
8 Samsunspor 4 2 1 1 5 4 1 7
9 Beşiktaş 3 2 0 1 4 4 0 6
10 Gaziantep FK 4 2 0 2 5 9 -4 6
11 ikas Eyüpspor 5 1 1 3 4 9 -5 4
12 Kasımpaşa 4 1 0 3 4 6 -2 3
13 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 4 1 0 3 2 7 -5 3
14 Rams Başakşehir 3 0 2 1 2 3 -1 2
15 Zecorner Kayserispor 3 0 2 1 2 6 -4 2
16 Kocaelispor 4 0 1 3 2 6 -4 1
17 Çaykur Rizespor 3 0 1 2 1 6 -5 1
18 Gençlerbirliği 4 0 0 4 3 8 -5 0
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri