ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3806
    Dolar
  • Euro
    34,7593
    Euro
  • Altın
    2.429,550
    Altın
  • Bist-100
    9.945,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
23 Ekim 2023 Pazartesi - 13:10

MHP'den İzmir'de teşkilat buluşması...

MHP'nin “Diyar Diyar Anadolu Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı” İzmir İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda yapıldı. Manisa, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Burdur il teşkilatlarının katıldığı toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız Başkalık etti. Yerel seçim mesajı veren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Bizim için yılmak yok, yorulmak yok. Fert fert, adam adama insanımıza doğruları anlatacağız" dedi.  ?

MHP den İzmir de teşkilat buluşması...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla MHP Genel Merkezi tarafından “siyasi ve stratejik planlanması yapılarak başlatılan Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarından biri de geçtiğimiz gün İzmir İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Diyar Diyar Anadolu” temalı ve 2024 yerel seçimlerine hazırlık amacı taşıyan toplantıya katılım çok yüksek seviyedeydi. Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Yıldız’ın yaptığı toplantıda, Fethi Yıldız ve TBMM Grup Başkan Vekili Erkan Akçay yaptığı sunumlardan sonra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK Üyesi Ali Uçak, MYK Üyesi Burak Pehlivan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve katılımcı il başkanları partililere hitap etti. Toplantıda katılımcı vilayetlerin bütün belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, diğer yerel yöneticiler ve gönüllü kuruluşları da katıldı.



ŞAHİN: TÜRK MUCİZESİ!

Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, konuşmasına “Liderimizin tespit ve ifadeleri ile Dünyanın Yeni Bir Türk Mucizesinden Başka Şansı Kalmamıştır. Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı, Türk ve Türkiye Yılı beklenen mucizenin müjdecisidir.” İfadelerine yer verdi.

Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken İl Başkanı Şahin, “Niçin daha güçlü bir ülke olmalıyız, şimdi daha iyi anlaşılmaktadır. MHP’nin elli yıllık güçlü Türkiye hedefi şimdi daha iyi görülmüştür. Liderimizin 2023 Lider Ülke Türkiye, 2053 Bölgesinde Süper Güç Türkiye vizyonu hedefi mutlaka gerçeğe dönüşecektir. Atatürk’ün hedeflerine mutlaka ulaşacağız” dedi.



"HDP VE CHP’YE BIRAKILAMAZ"

Konuşmasında yerel seçimlerin önemine de vurgu yapan İl Başkanı Veysel Şahin şunları kaydetti: 

“Önümüzde başarıyla geçireceğimiz bir seçim daha var. Yerel yönetimlerle merkezi yönetimler ikilemini ortadan kaldırma devlet ve yerel hizmetleri tek bir hedefe yöneltmek artık mecburiyet olmuştur. Ülke kaynaklarımız, insanımızın alın teri ve emekleri PKK Yandaşı HDP Belediyelerinde ve Bankamatik merkezili çağdışı CHP Belediyelerinde heba edilemeyecek kadar kutsaldır. Bizim için yılmak yok, yorulmak yok! Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince fert fert, adam adama insanımıza doğruları anlatacağız. Her seçim olduğu gibi önümüzdeki seçimler de bu manada çok önemlidir, çok değerlidir ve çok kıymetlidir. Bizim izah edemeyeceğimiz ve savunamayacağımız hiçbir siyasi adımımız yoktur. Ama onların milletimize yutturamayacakları yalanları ve iftiraları var. Bizim saf ve temiz vatan sevdamız, onların ise batının elinde oyuncak olmuş kırık dökük masaları var. Bizim yüreğimiz, onların ise HDP ile ortaklıkları, Sivas olayları şaibeleri ve çıkarcı ittifakları var! Bizim ise yalnızca ve yalnızca imanımız ve fikrimiz var. Bu iman ve fikri önümüzdeki yerel seçimlerde Liderimizin gösterdiği hedeflere ulaşmak için kullanacağımıza inanıyorum.” 



ALTI İL TEŞKİLATI AĞIRLANDI

Toplantı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanı Şahin şöyle konuştu:

“Teşkilat Başkanımız Sayın Semih Yalçın’dan Genel Başkanımızın talimatlarını aldığımızdan itibaren hemen çalışmalarımızı başlattık. İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe teşkilatlarımızla gerekli görüşmeleri ve bilgilendirmeleri yaptık. Böylesine önemli bir toplantının Ev sahibi olarak üzerimize düşen bütün vazifeleri eksiksiz olarak yapmak için hazırlıklara başladık. Toplantı günü İzmirli Türk Milliyetçileri ile birlikte Manisa, Aydın, Uşak, Denizli, Muğla ve Burdurlu dava arkadaşlarımızı ağırlamak için üç bin kişilik hazırlık yaptık. Bilhassa uzak ilçelerimizden ve katılımcı vilayetlerden gelen dava arkadaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için tüm önlemleri aldık. Üç bin misafirimiz için sabah kahvaltısı, su, çay ve öğle yemeği hazırlattık. Türk Milliyetçilerinin, partililerimizin dolayısıyla dava arkadaşlarımızın önümüzdeki seçimlerde Liderimizin ve Genel Merkezimizin etrafında kenetlendiğini görüyoruz. 2024 Yerel Seçimlerinin MHP ve Cumhur İttifakı açısından son derece başarılı olacağına, hedeflenen amaca ulaşılacağımıza inanıyoruz. Bu sebeple toplantımızın çok yüksek seviyede bir katılımla gerçekleşeceğini biliyorduk. Bunu bir kez daha görmüş olduk. Katılımcı il teşkilatlarımızın da aynı ruh ve heyecanla toplantılarımıza iştirak etmeleri toplantımızın kalitesini arttıran etkenler arasındaydı. Muhterem liderimizin ve Genel Merkezimizin böyle bir toplantı için İzmir’i ev sahibi olarak seçmeleri bizlere son derece büyük gurur vermiştir. Teşekkürlerimi arz ediyorum. İzmirli dava arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma, İlçe teşkilatlarıma, Ülkü Ocaklarımıza, Gönüllü Kuruluşlarımıza ve katılımları ile şeref veren Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak ve Burdur il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Biz büyük bir heyecanla 2024 Yerel seçimlerine hazırız”  

 
Dört askerimizi şehit ettiği yerde öldürüldü!
 
İzmir Token, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında satışa çıkıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memleket Partisi İzmir'den 100. Yıl Futbol Turnuvası...
Türkiye Cumhuriyet'nin kuruluşunun 100. yılı ülke genelinde çeşitli etkinliklerle ...
Destici, BBP Genel Başkanlığı'na yeniden seçildi
Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanlığına yeniden ...
AK Parti'li İnan, onarım ve tadilatı yapılan Sancak Camisi'ni ziyaret etti
AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bayraklı ilçesinde onarım ...
 
MHP'den İzmir'de yerel seçim buluşması...
MHP Genel Merkezi'nin 2024 Yerel Seçimlerine yönelik "Diyar Diyar Anadolu" ...
İYİ Partili Özlale'den Çıray'ın iddiasına net yanıt: AK Parti ile anlaşma yapmadık, yapmayız!
İYİ Parti eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, İYİ Parti ile AK Parti'nin ...
CHP'li Bakan'dan Bakan Yerlikaya'ya Hüda-Par tepkisi...
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu ...
 
AK Partili Bursalı İzmir rakamlarını açıkladı... Kaç kişi iş sahibi oldu?
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, AK Parti iktidarları döneminde ...
TBMM'de SMS gerginliği
TBMM Genel Kurulu'nun, bugünkü birleşiminin oturumlarında, AK Parti, CHP ...
CHP'li Karabıyık, "İzmir adayı Soyer" iddiasına açıklık getirdi... "Son karar PM'nin"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri