Mahalle savaş alanına döndü!

Arnavutköy'de market sahibi Ayhan K.’nın silahlı saldırı sonucu yaralanmasının ardından akrabaları, saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen kişinin akrabaları ile taşlı sopalı kavga etti.

  • | Son Kale İzmir

Arnavutköy’de market işleten Ayhan K., önceden husumetli olduğu iddia edilen bir kişi tarafından 3 Eylül Cuma günü silahlı saldırıya uğramıştı.

Saldırı anının da cep telefonu kamerasıyla bir başka sürücü tarafından kaydedildiği olayda, Ayhan K. bacağına isabet eden 2 kurşunla yaralanmış, saldırıyı gerçekleştiren kişi ise aracıyla olay yerinden kaçmıştı.

POLİS GÜÇLÜKLE AYIRDI

Saldırı sonrası Ayhan K.’nın akrabaları, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen ve aynı zamanda komşuları olan kişinin akrabalarıyla kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı. Komşuların taşlı sopalı kavgası dakikalarca sürererken, yaşanan kavgayı polis güçlükle ayırdı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz