Manifest’in Londra konserinde Türk bayrağı sürprizi
Manifest, İngiltere’deki ilk konserinde Londra sahnesine çıktı. Dansları ve sahne şovlarıyla izleyicilerin karşısına çıkan grup, konser sırasında Türk bayrağı açarak dikkat çekti
- | Son Kale İzmir
- | Güncelleme:
Big5 Türkiye yarışmasının ardından kurulan Manifest grubu, yurt dışındaki konserlerine bir yenisini ekledi.
Esin Bahat, Hilal Yelekçi, Lidya Pınar, Mina Solak, Sueda Uluca ve Zeynep Sude Oktay’dan oluşan grup, 16 Ekim akşamı İngiltere’nin başkenti Londra’daki OVO Arena Wembley’de sahne aldı.
LONDRA SAHNESİNDE TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR
İngiltere’de ilk kez konser veren Manifest, sahne performansı ve koreografileriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Konser sırasında Türk bayrağıaçan grup, gecenin öne çıkan anlarından birine imza attı.
Manifest, konserde yeni İngilizce şarkısı “Tralala”yı da ilk kez canlı olarak seslendirdi. Grup ayrıca Spice Girls’ün “Wannabe” ve One Direction’ın “Story of My Life” parçalarını yorumladı.
Londra’daki konser, Manifest’in uluslararası sahnedeki ilk performansı olması açısından da dikkat çekti.
YORUMLAR
Yorum Yap