ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3243
    Dolar
  • Euro
    34,8468
    Euro
  • Altın
    2.389,650
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/28°
    ADANA
  • ANKARA
    11/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı!
CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı!
17 Ekim 2023 Salı - 11:55

Menemen Belediyesi'nden 4 açılış birden...

Menemen Belediyesi, Türkelli’ye kazandırdığı düğün salonunu, muhtarlık binasını ve 11 bin metrekare çevre ve peyzaj düzenlemesi çerçevesinde yeni nesil oyun gruplarından oluşan iki parkı düzenlenen törenle hizmete açtı. Eserlerin Türkelli’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Her noktasında bir çalışmamızın olduğu güzel ilçemiz için bunlar daha fragman… Menemen, Menemenliler her şeyin en iyisine layık” dedi. 

Menemen Belediyesi nden 4 açılış birden...

Menemenlilerin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Menemen Belediyesi tarafından yürütülen proje ve çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Türkelli’de bin metrekare üzerine yenilenen düğün salonu, Yıldırım Mahallesi muhtarlık hizmet binası ve 11 bin metrekare çevre ve peyzaj düzenlemesi çerçevesinde yeni nesil oyun gruplarından oluşan iki parkı, gerçekleştirilen törenle Türkellililerin hizmetine açıldı. 

Açılış törenine AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Başkanı Barbaros Çalışçı, Yeniden Refah Partisi Menemen İlçe Başkanı Özbek Taşdemir, siyasi parti temsilcileri, önceki dönem belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri,  muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.  

ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN

Törene ev sahipliği yapan Başkan Vekili Pehlivan, “Türkelli’miz yeni eserlerle bir başka güzel… 11 bin metrekare peyzaj çevre düzenlememiz, yeni nesil parklarımız, modern düğün salonumuz ve muhtarlık binamız gibi projelerimiz, ilçemizi daha güzel ve daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için yaptığımız çalışmalarımızın bir yansımasıdır. Yeni nesil parklarımızı, hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerimizin keyif alabileceği, dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği mekanlar olarak tasarladık. Aynı zamanda peyzaj çalışmaları ile kazandırdığımız yeşil alanlar, doğamızın güzelliklerini koruma ve ilçemizin hava kalitesini artırma amacını taşıyor. Yeni düğün salonumuz da birçok unutulmaz anlarının yaşanmasına katkı sağlayacaktır. Muhtarlık binamız ise vatandaşlarımıza ve yerel yönetimimize daha yakın bir hizmet sunma amacını taşıyacak. Kıymetli Muhtarımız mahallemizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmek için bu yeni binayı kullanacak. Bu projeler, ilçemizin gelişimine ve refahına katkı sağlayacağı gibi toplumumuzun da yaşam kalitesini artıracaktır” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ VE PAZAR YERİ MÜJDESİ

Türkelli’ye daha birçok proje kazandıracaklarını ifade eden Pehlivan, “Tabi bunlar Türkelli’mize yeter mi? Yetmez… Menemenimiz genelinde başlattığımız yol yenileme seferberliğimiz kapsamında Türkelli’mizde de asfalt serim ve parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Türkelli’mize yakışır bir kapalı pazar yeri kazandırıyoruz. Projesi çizilen pazar yerimizin, ihale sürecini de başladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Biz geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gençlerimize verdiğimiz değeri yaptığımız yatırımlarla gösteriyoruz. Bu kapsamda Türkelli’mize çok güzel bir gençlik merkezi inşa ediyoruz. Çok amaçlı tesisimiz, gençlerimizin vakitlerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerini sağlayacak. Bizler Cumhuriyetimizin 100. yılında sizlerden aldığımız güçle Menemenimizi daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bunlar daha fragman, Menemen her şeyin en iyisine layık. Tüm bu yatırımlarımızın Türkelli’mize, Menemenimize ve kıymetli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

BİRLİKTEN ‘HİZMET’ DOĞAR

Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, “Aydın Başkanımız, Menemen’imize daha da fazlasını kazandırabilmek için bizimle sürekli Ankara’da dirsek teması halinde. Bizler de hizmet ve eser siyasetimiz doğrultusunda Menemen’imizin hak ettiğini verebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük destekleri ile çalışmaya devam edeceğiz. İşte bu güzel çalışmanın, birlikte çalışmanın en güzel örneklerinden birini Menemen’imizde sürekli yaşıyoruz. Açılan hizmetlerin Türkelli’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Menemen Müftüsü Mehmet Seven’in okuduğu duanın ardından protokol üyeleri tesislerin açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

 
Soyer: İzmir Türkiye’ye yeni deniz feneri olmaya muktedir!
 
Bucaspor 1928 3'te 3 istiyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer: İzmir Türkiye’ye yeni deniz feneri olmaya muktedir!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yönet’işim Konferansı”nda ...
Karşıyaka’da Bir Millet Uyanıyor sergisi...
Aydınlanma tarihimize ışık tutan “Bir Millet Uyanıyor” sergisi, Cumhuriyet’in ...
4. Surfcasting Balık Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu!
Çeşme Belediyesi ve Ege Bölgesi Surfcasting Balık Avcıları Derneği (ESCODER) ...
 
Balçova'da çocuklara beslenme çantası!
Balçova Belediyesi, İlkokul birinci sınıfa giden ve ailesinin maddi durumu ...
Konak’ta 100. yıl coşkusu...
Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını kültür merkezleri ...
Gaziemir’de 100. yıl gururu!
Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği ...
 
İzmirliler 9. Germiyan Festivali’nde buluştu!
Pek çok atölye çalışmasına, söyleşi ve sergilere ev sahipliği yapan 9. ...
Pamucak'ta hummalı çalışma!
Efes Selçuk, Pamucak Rekreasyon Alanı Projesi’nde çalışmalar yürüyüş yolu yapımı ile devam ediyor.
BELGEM’de yeni dönem eğitimleri başladı
Lise ve üniversite sınavlarında elde ettiği başarılarla öne çıkan Bornova ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri