ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5318
    Dolar
  • Euro
    34,8631
    Euro
  • Altın
    2.444,900
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
24 Aralık 2022 Cumartesi - 15:35

Mimarlar İzQ’da buluştu

İzmir Ticaret Odası’nın Pasaport’ta yer alan hizmet binasının yeniden işlevlendirilmesi için düzenlenen yarışmada derece alarak,  İzmir’in teknoloji üssü İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nin hayata geçmesine katkı sağlayan mimarlar, tasarladıkları binada ödüllerini aldı. 

Mimarlar İzQ’da buluştu

İzmir Ticaret Odası 70.Mimarlık Grubu Meslek Komitesi olarak, kente değer katan projelerin mimari proje yarışmalarıyla belirlenmesini çok önemsediklerini söyleyen İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Tutan Hergül, girişimcilik ve inovasyon ekosistemi açısından oldukça güçlü, dinamik ve yeniliklere açık olan İzmir’in, İzQ ile dünyaya açıldığını ifade etti.

İzmir Ticaret Odası 70.Mimarlık Grubu Meslek Komitesinin girişimleriyle düzenlenen İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi Mimari Proje Yarışması Teşekkür Plaketleri Takdim Töreni, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter V. Barış Karcı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Jülide Tutan Hergül ve İsmail Kahraman, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Tahir Özdemir ve Nevzat Artkıy, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri, 70. Mimarlık Grubu Meslek Komitesi Üyeleri ile ödül alan projelerin mimarlarının katılımıyla İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

HERGÜL: “İzQ KENTİMİZİ DÜNYA STANDARTLARINA TAŞIYOR”

Törenin açılış konuşmasını yapan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Tutan Hergül, “Girişimcilik ve inovasyon ekosistemi açısından oldukça güçlü, dinamik ve yeniliklere açık olan kentimizi, dünya standartlarına taşıyan çok özel bir binada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açıldığı günden itibaren yenilikçi fikirlere ev sahipliği yapan “İZQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi” nde girişimcilerimize, fikirlerini hayata geçirebilecekleri alanların yaratılması için birbirinden değerli projelere imza atan siz kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Araya giren Covid 19 pandemisi buluşmamızı geciktirse de, burada hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HERGÜL: 15 PROJE MÜRACAATTA BULUNDU”

Mimarlık Grubu Meslek Komitesi olarak, kente değer katan projelerin mimari proje yarışmalarıyla belirlenmesini çok önemsediklerini ifade eden Hergül yarışma süreci hakkında bilgi verdi. Hergül, “Odamızın Pasaport’ta yer alan eski ana hizmet binasının “İzQ İnovasyon Merkezi” olarak yeniden işlevlendirilmesi kapsamında “İzmir Ticaret Odası Binası Yenileme Fikir Projesi Yarışması”, 8 Ocak 2020 tarihinde ilan edildi, Yarışma takvimi kapsamında son teslim tarihine kadar 15 proje müracaatta bulundu. Kıymetli yarışma jürimizin 11 Mart 2020 tarihinde Odamızda gerçekleştirdiği değerlendirme kapsamında birincilik, ikincilik, üçüncülük ve eşdeğer mansiyon ödülü kazanan projelerimiz belirlendi. Birinci olan proje İzQ inovasyon ve Girişimcilik Merkezi olarak hayata geçti, bildiğiniz üzere merkezimiz 2022 yılında faaliyetlerine başladı” diye konuştu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Törende, ilk olarak proje kapsamında değerli görüşleriyle yarışmanın başarılı bir şekilde sonuçlanmasında büyük rol oynayan jüri üyeleri Özlem Erdoğdu Erkarslan, Celal Abdi Güzer, Ferhat Hacıalibeyoğlu, Seçkin Kutucu, Aslı Ceylan Öner ve Michael Edward Young’a teşekkür belgeleri takdim edildi. İzmir girişimcilik ekosistemine yeni bir soluk getiren projenin mimarı M. Gökhan Çelikağ ve ekibi birincilik ödülünü alırken, Burçin Demirsoy Demirci ve ekibi ikincilik, Gözde Susam İnanç ve ekibi ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Eşdeğer Mansiyon Ödülünü ise Can Yengül, Mert Uslu, Mete Keskin ve ekipleri kazandı.

 

Etiketler:
 
Memleket Partisi İzmir'den üniversite öğrencilerine çağrı
 
Kuşadası kruvaziyer turizminde çıtayı yükseltti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fuat Oktay'dan EYT açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu söz verdiğimiz ...
Yorgancılar: "Vergi dilimleri için acil adım bekliyoruz"
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar asgari ücret ile ilgili ...
Ekmek 6 lira oldu!
İTO Meclisi'nden çıkan karara göre, ekmeğin kilogram fiyatı yüzde 28,9 ...
 
SPK'dan o isme büyük ceza!
AKSEN ve TKNSA hisselerinde Twitter üzerinden takipçilerine al veya tut ...
Özgür Demirtaş’tan dikkat çeken asgari ücret yorumu!
Özgür Demirtaş, 2023 yılı için asgari ücreti 8 bin 506,80 lira olarak ...
İZTO'dan asgari ücret açıklaması: ''Desteğin artırılması için teşvik bekliyoruz''
İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, 8 bin 500 TL olarak açıklanan ...
 
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası 2022 yılının son faiz kararını açıkladı. TCMB politika ...
Asgari ücret zammı açıklandı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak asgari ücretin ...
Benzine bir zam daha!
Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru devam ediyor. Benzine yarından itibaren ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri