ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,3532
    Dolar
  • Euro
    53,5211
    Euro
  • Altın
    6.875,620
    Altın
  • Bist-100
    15.063,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/31°
    ADANA
  • ANKARA
    11/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/28°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    10/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Hürmüz’de gerilim sürüyor!
Hürmüz’de gerilim sürüyor!
Akaryakıta indirim! 70 TL'nin altına indi!
Akaryakıta indirim! 70 TL'nin altına indi!
Afrika'dan geliyor, 10 gün sürecek
Afrika'dan geliyor, 10 gün sürecek
3 milyonu aşkın kişiye para cezası geliyor
3 milyonu aşkın kişiye para cezası geliyor
24 Haziran 2019 Pazartesi - 12:56

Muhtarlarla buluştu.... Büyük projeler yerine temizlik, yol ve park!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca’nın mahalle muhtarlarıyla kentin hizmet rotasını çizdi. Muhtarların teker teker sorunları anlattığı toplantıda Başkan Kılıç, makro projelerden önce Buca’nın temizlik, park, yol gibi sorunlarının çözümü için çalışacaklarını söyledi. Bucalıların asli taleplerine karşılık vererek katılımcı yönetimi sağlayacaklarını ifade eden Kılıç, “Söz sırası mikrofonun gerçek sahibi sizlerde” dedi.

Muhtarlarla buluştu.... Büyük projeler yerine temizlik, yol ve park!

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası görevinin başına geçen Buca Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Buca Gölet Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğine, Başkan Erhan Kılıç’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve Buca’nın toplam 47 mahalle muhtarı katıldı.

HAYIRLI OLSUNLAR BİTTİ
Seçim sürecinden sonra yoğun olarak makam ziyaretlerini kabul eden Başkan Kılıç, Ramazan Bayramı sonrasında sahada, Buca’nın sorunlarıyla ilgili çalışmaları yürütmek için harekete geçti. Buca’nın İzmir’in en büyük ilçesi olması nedeniyle ziyaretlerin çok yoğun geçtiğini ifade eden Kılıç, “Artık Buca’ya eğilme zamanı geldi. Özellikle ziyaretçi kabullerinden sonra gece 3’lere kadar çalışmalarımızı yaptık. Bundan sonraki zamanımızı Buca için çalışarak geçireceğiz. Biliyorsunuz bizim çalışmalarımız muhtarlar olmadığı zaman tamamen eksik kalır. Yaptığımız her etkinlik, yapmayı düşündüğümüz projeleri sizlersiz yapmak, açıkçası atıl projeler üretir. Devlet kaynaklarının boşa harcanmasını sağlar. Katılımcı demokrasiyle senkronize bir çalışma  yürüteceğiz. ‘Hayırlı olsunlar’ bitti başkan geldi; muhtarlar koltuğa oturdu. Bundan sonra hep birlikte Buca için çalışacağız. Buca’nın sorunlarına birlikte neşter vuracağız” diye konuştu.

TEMİZLİK SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ
Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından toplantıda muhtarlar teker teker söz alarak mahallelerinde yaşanan sorunları ve öncelik verilmesi gereken konuları aktardı. Kılıç’ın teker teker not alarak yanıt verdi.
Buca’da temizlik, fen işleri, park ve bahçeler gibi konularda aksayan çalışmaların hızla çözüme kavuşacağını ifade eden Kılıç, “Buca’nın süpürülmediğiyle ilgili olumsuz tepiler var. Temizlik sorununu kökten çözeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden konteyner talebini yaptık. En kısa zamanda bu taleplerimiz yerine gelecektir. Bizim en büyük önceliğimiz Buca’nın temizliğidir. Yine Buca’mızda her parkımızın bakımını yapmaya başladık. Parklarımızın eksikliklerinin giderilmesi için ihale sürecini en kısa sürede tamamlayacağız. Artık parklarımız, çocuklarımızın, kadınlarımızın rahat rahat zaman geçirebileceği bir yer olacak. Daha güvenli bir şekilde kullanabilecek. Buca’nın yolları asfaltlanacak. Asfalt yamama makinesini en kısa sürede İzmir Büyükşehir Belediyesi ya da başka yerden sağlayacağız” şeklinde konuştu.

ÖNCELİK MAKRO PROJELER DEĞİL BUCA’NIN SORUNLARIDIR
Belediye kaynaklarının verimli şekilde kullanılabilmesi için öncelikli olarak Buca’nın sorunlarının çözümü için çalışacaklarını ifade eden Kılıç, “Biz bunları müjde olarak söylemiyoruz. Bunlar zaten asıl yapmamız gereken şeyler. Bizim şu an eğildiğimiz yerler makro projelerden önce, Buca’nın asıl sorunlarıdır. Buca’mızın çok fazla sorunu var. Ama İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte 5 yıllık süreci en iyi şekilde geçirmeyi düşünüyoruz. Artık söz sırası yönetenlerde. Söz sırası mikrofonun gerçek sahibi sizlerde. Sizler fikirlerinizi paylaşacaksınız bu kenti birlikte yöneteceğiz” dedi.

 
SİNSİ ŞİDDET!
 
Düğün dönüşü facia
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’nın gurur günü!
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Karşıyaka’yı ziyaret ettiği ...
Büyükşehir'den arıcılara destek
Kırsaldaki üreticilere desteğini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ...
Bornova'da yaz kursları başlıyor
Yıl boyunca 6,7,8 ve 12. sınıfların okul derslerine destek ve sınavlara ...
 
Başkan İduğ'dan gençlere çağrı
Iğdırlılar Dernekleri Federasyonu'nun ziyareti sırasında konuşan Bornova ...
Karşıyaka Çocuk Belediyesi yola çıkıyor
Karşıyaka Belediyesi, ilçe yönetiminde çocuklara doğrudan söz hakkı tanımak ...
Bayraklı'da havuz keyfi zamanı
Bayraklı Belediyesi Yüzme Havuzu okulların kapanmasıyla birlikte faaliyete ...
 
İzmir sinemaya doyacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi sinema gösterimlerine Havagazı ...
Çeşme'de sakız hasadı başladı
İzmir Çeşme'de sakız ağaçlarının hasat dönemi başladı. Üretimin teşvik ...
Üç ilçeye güneş enerjisi santralı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama, Aliağa ve Karabağlar'da Güneş Enerjisi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 33 24 5 4 77 29 48 77
2 Fenerbahçe 33 21 10 2 74 34 40 73
3 Trabzonspor 33 20 9 4 61 36 25 69
4 Beşiktaş 33 17 8 8 57 38 19 59
5 Göztepe 33 14 13 6 42 29 13 55
6 Rams Başakşehir 33 15 9 9 56 34 22 54
7 Samsunspor 33 12 12 9 43 45 -2 48
8 Çaykur Rizespor 33 10 10 13 44 50 -6 40
9 Tümosan Konyaspor 33 10 10 13 42 48 -6 40
10 Corendon Alanyaspor 33 7 16 10 40 39 1 37
11 Kocaelispor 33 9 10 14 26 37 -11 37
12 Gaziantep FK 33 9 10 14 42 56 -14 37
13 ikas Eyüpspor 33 8 8 17 30 45 -15 32
14 Kasımpaşa 33 7 11 15 32 49 -17 32
15 Natura Dünyası Gençlerbirliği 33 8 7 18 33 47 -14 31
16 Hesap.com Antalyaspor 33 7 8 18 32 55 -23 29
17 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 33 7 6 20 29 53 -24 27
18 Zecorner Kayserispor 33 5 12 16 25 61 -36 27
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri