ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,1566
    Dolar
  • Euro
    34,9883
    Euro
  • Altın
    2.466,890
    Altın
  • Bist-100
    10.159,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    6/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 emniyet görevlisine gözaltı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 emniyet görevlisine gözaltı!
Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!
Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!
Erkek arkadaşını öldürmüştü... Cezası belli oldu!
Erkek arkadaşını öldürmüştü... Cezası belli oldu!
24 Ağustos 2021 Salı - 09:07

Muhtarlarla buluştu!

Güzelyalı ve Hatay bölgesi muhtarları ile bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, muhtarların ilettikleri her konunun çözümü için samimiyetle çalıştıklarının altını çizdi. Başkan Batur, muhtarlara seslenerek, “Her zaman söylüyoruz, sizleri çok seviyoruz, sizlere saygımız sonsuz. Bizlere ilettiğiniz talepleri kulak arkası yapmıyoruz. Bundan sonra da omuz omuza, dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtarlarla buluştu!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bölge bölge bir araya gelerek birbirine komşu muhtarların talep ve sorunlarını birinci elden dinlediği toplantıların ikincisinde Güzelyalı ve Hatay bölgesi muhtarları ile buluştu. Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Akın Simav, Barbaros, Çankaya, Göztepe, Güzelyalı, Kemal Reis, Kılıç Reis, M.Ali Akman, Mithat Paşa, Murat Reis, Piri Reis ve Turgut Reis Mahallelerinden oluşan bölgenin muhtarları katıldı. Belediye bürokratlarıyla teknik müdürlerin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar, mahallelerin sorunlarını ve mahallelinin taleplerini Başkan Batur’a iletti. Batur, “Mühim olan sıkıntıları birlikte aşmak, problemleri birlikte çözmek. Burası aile ortamı, aile içi bir toplantı. Birbirimizi eleştireceğiz de. Ailenin içinde eleştiri de olacak, eksik yerleri anlatmak da olacak; biz de ona göre düzenlemeler yapacağız ki yola çıktığımız arkadaşlarımızı, muhtarlarımızı mahcup etmeyelim” diyerek muhtarlara verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

“Aile ortamındayız”

Güzelyalı ve Hatay bölgesi muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, sorunların üstesinden birlikte geleceklerini ifade eden Başkan Batur, muhtarlarla beraber bir aile olduklarının altını çizdi ve “Muhtarlarımızla her zaman iyi bir diyaloğumuz var. Onların isteklerini gerçekleştirmek için samimi olarak çalışılıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız da benden aldıkları referansla muhtarlara nasıl davranılması gerektiğini, onların sıkıntılarının aşılması noktasında ne yapılması gerektiğini biliyor ve bu duyarlılıkla çalışmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafta Gültepe bölgesindeki muhtarlarımızla bir araya geldik. Birbirine komşu olan muhtarlarla bir araya geliyoruz” diye konuştu.

“Vatandaşın güvenini sarsmayız”

Muhtarlardan gelen taleplere hızla dönüş yaparak çözüm ürettiklerine de dikkat çeken Başkan Batur, “Vatandaşın güvenini sarsmayız” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Muhtarlarımızın bize getirdiği, ilettiği talepler üzerine fen işleri ve ilgili ekiplerimizle düzenli olarak konuşuyoruz, planlamaları yapıyoruz. Yaptığımız işte en değerli birim, zaman. Zamanı iyi kullanmak, işi zamanında yapmak zorundayız.  Vatandaşın size olan güvenini kaybetmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda, arkadaşlarımız da yaptıkları çalışmalarda hassasiyeti ön plana alıyor. Bu bölgedeki muhtarlarımız, vatandaşlarımızın taleplerini, yapılması istenen çalışmaları bize en çabuk ulaştıran, en aktif muhtarlarımızdan. Vatandaşlarımız da muhtarlarımızı seviyor ki ikinci, üçüncü, dördüncü dönemini yapan arkadaşlarımız var. Her zaman söylüyoruz, sizleri çok seviyoruz, sizlere saygımız sonsuz. Bizlere ilettiğiniz talepleri kulak arkası yapmıyoruz. Bundan sonra da omuz omuza, dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

Talepler birinci elden iletilecek

Konak Belediye başkanı Abdül Batur, toplantıda dile gelen taleplerden İzmir Büyükşehir Belediyesi yetki alanında olanları, Büyükşehir Belediye Başkanı’na bizzat kendisinin ileteceğinin de sözünü verdi. Öte yandan Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinin de pandemi koşullarının izin vermesi durumunda ekim ayında açılacağını müjdeledi. Pandemiye karşı en önemli önlem olan aşılama konusuna da dikkat çeken Başkan Batur, muhtarlardan kendi sağlıkları ve halk sağlığının korunması aşılanmaya önem vermelerini istedi. 

 
Kazdağları'ndaki yangın devam ediyor!
 
Jandarma’da yeniden yapılanma!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası'nda okullarda seferberlik!
Kuşadası Belediyesi, kentteki okulları 6 Eylül’de başlayacak olan yüz ...
Kuşadası'nda engelsiz plajlar!
Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ...
Aydın Büyükşehir'den vatandaşlara aşure ikramı!
Muharrem ayıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ...
 
Narlıdere’ye yepyeni yaşam merkezi
Narlıdere Belediyesi, ilçenin en büyük sosyal donatı alanı olan Pir Sultan ...
Bornova riskli yapılara geçit yok
Kentsel yenileme konusunda yapacağı geniş kapsamları çalışmalara ilçenin ...
İzmir’de ortak akıl buluşması!
İzmir’de yerel yönetimler ve sivil toplum örgütü temsilcileri Kadınların ...
 
Sanatın kalbi Torbalı’da attı!
Torbalı Belediyesi bu yıl ‘Metropolis Tiyatro Festivali’ adı altında ilçede ...
Çiğli'de ilk raylar döşendi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kent içi ulaşımda raylı ...
Muğla'daki üreticilere destek!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muğla’da yangından etkilenen bal üreticilerine ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri