ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    46,6429
    Dolar
  • Euro
    53,2443
    Euro
  • Altın
    6.093,989
    Altın
  • Bist-100
    14.356,69
    Bist-100
  • ADANA
    22/34°
    ADANA
  • ANKARA
    16/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    26/35°
    ANTALYA
  • BURSA
    19/35°
    BURSA
  • ISTANBUL
    22/31°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    21/34°
    IZMIR
  • KONYA
    15/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Özel'in yeni partisi için isim belirlendi!
Özel'in yeni partisi için isim belirlendi!
3 kere üst üste yapanın kredi kartı kapatılıyor
3 kere üst üste yapanın kredi kartı kapatılıyor
Muharrem İnce: Ben partiden ayrılmanın zorluğunu yaşadım
Muharrem İnce: Ben partiden ayrılmanın zorluğunu yaşadım
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
22 Eylül 2020 Salı - 09:25

Nakliyeciler yol kapatabilir mi?

Evden eve eşya taşımacılığı yapan nakliye firmalarının herhangi bir valilik izni olmaksızın sokak ve caddeleri araç trafiğine kapatması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. İzmir'in Konak ilçesinde trafik akışının yoğun olduğu bir sokağın girişinin otomobille kapatılması vatandaşlara zor anlar yaşattı. O anları cep telefonuyla görüntülemeyen bir kişi, yanına gelen nakliye firması personeline tepki gösterdi. Nakliye personeli ise "Sonuçta bu evin taşınması lazım" yanıtını verdi

Nakliyeciler yol kapatabilir mi?

Şehir içi eşya taşımacılığı yapan nakliye firmalarının, valilikten herhangi bir izin ya da resmi belge almaksızın sokak ve caddeleri araç trafiğine kapatması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle ara sokaklarda bir anda karşılarında TIR ya da kamyonla karşılaşan çoğu vatandaş, yolunu çevirmek zorunda kalıyor. Son olarak, Hatay semtindeki Muratreis Mahallesi'nde, evden eve eşya taşıyan bir nakliyat firmanın çalışanları, ana arter olan Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarı'na çıkan 201 sokağın başına otomobil park edip, trafiğe kapattı. İşe gitmek için bulvarı kullanmak zorunda olan birçok kişi, yolunu uzatmak zorunda kaldı.

'TELEFONA KAYDEDİP, TEPKİ GÖSTERDİ'

O anları cep telefonuyla görüntüleyen bir vatandaş, yanına gelen nakliye firması personeline "Yaptığınız, haksız ve hukuksuz bir iş. Siz trafik polisi değilsiniz. Bunu yapmaya hakkınız yok" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine nakliye şirketi personeli, "Ne yapalım, bu evin sonuçta taşınması lazım" diyerek kendilerini savundu. 

'AMBULANS, İTFAİYE DE GEÇEBİLİR '

Özellikle ara sokaklarda bu tür olaylarla sık sık karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Vatandaşlardan İrfan Deniz, "Öğrenciyim. Başıma böyle bir olay 1 sene önce geldi. Okula 5 dakika geç kaldığınızda yarım gün geç kalmış sayılıyorduk. Ben de eşya taşımak için kapatılan yol nedeniyle okula geç kalmış ve yarım gün devamsızlığım olmuştu. Belki de o arabanın oraya park etmesi benim sınavda 2 soruyu cevaplayabilmeme engel oldu. Ayrıca, oradan acil bir işi olan ambulans, itfaiye de geçebilir. Bunun denetlenmesini istiyoruz" dedi.

Yiğit Dikici ise aynı nedenle yolunu uzatıp işe geç kaldığını belirtip, "Hiçbir yerden izin almadan yolu eşya taşımak için kapatıyorlar. Biz, eşya taşınacak diye yolumuzu değiştirmek zorunda değiliz. Bir anda, ara sokaklarda olsun caddelerde olsun karşımıza çıkıyorlar" diye konuştu.

Mert Aykuş da, "Bu tür durumlarda araçtan inip izinlerini sorduğumuzda ters tavırlarla karşılaşıyoruz. Ne izin belgesi ne de başka bir şey gösterilmiyor" dedi.

 
Zeki Müren'in terzisine ‘Yılın Ahisi’ ödülü
 
Karşıyakalı bisikletçiler madalyaları topladı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Aykut 24 Ekim 2023 Salı 12:44

Alttaki yorumu yapan süvari kesin nakliyeci ve sürekli yol kapatıyor kafasına göre ?? yolu tamamen kapatmak ayrı park etmek ayrı olay.

Yorumu oyla      0      0  
SÜVARİ 3 Şubat 2022 Perşembe 12:12

GERÇEKTEN ŞAŞKINLIKLA OKUDUM. NAKLİYECİ YOL KAPATMA İZNİ ALSAYDI VE SİZ İŞİNİZE, SINAVINIZA GEÇ KALSAYDINIZ AYNI ŞEYİ KONUŞUYOR OLUR MUYDUNUZ ? VEYA SOKAKTA APARTMAN ÖNLERİNE PARK EDEN ARAÇLARIN VARLIĞINI NEDEN GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ ? TRAFİK POLİSİNİ ARADIKLARINDA HİÇBİR ŞEY YAPILMADIĞINI BİLİYOR MUSUNUZ ? TÜM SOKAKTAKİ ARAÇLARI ÇEKME DURUMUNUZ NE KADAR İMKANSIZSA, İŞE GİDERKEN METROYU KULLANMAK İSTEYEN X KİŞİSİ ARACINI ARA SOKAKLARA PARK EDEREK kilometrelerce UZAĞA GİDEREK ARACINI SANKİ BABASININ TAPULU MALI ZANNETTİĞİ SOKAĞA PARK EDİP VE SAHİBİNE ULAŞMAK KONUSUNDA BİR TÜRLÜ OLUMLU SONUÇ DOĞURMAYAN BU GİBİ DURUMLARI ANORMAL KARŞILAMAMANIZ GEREKMEKTEDİR. O ZAMAN GİDİN BELEDİYELERE SOKAKLAR İÇİN EV TAŞIMA ARAÇLARI VE YÜK TAŞIMASI YAPAN KAMYONLARA BELİRLİ BİR ALAN İNŞAA ETSİNLER. SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ARAYIN.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kazdağları'nda 'Yaşam Nöbeti'ne polis baskını
Kazdağları'nda 'Yaşam Nöbeti'ne devam eden 4 doğa savunucusu sabah saatlerinde ...
Salgının neden yayıldığı ortaya çıktı!
Kâr hırsı yüzünden 3 kat diye satılan maskelerde asıl filtre görevi gören ...
65 yaş üstüne ulaşımda sınırlama
Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
Ardan Zentürk ekranlara veda mı etti?
24 TV’nin deneyimli ismi Ardan Zentürk ayrılık iddialarını akıllara getiren bir açıklama yaptı.
Ankara'da sağlık çalışanlarına saldırı!
Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınları ...
Korkunç kaza! Yanan araçta 3 kişi can verdi!
Adana'nın Aladağ ilçesinde otomobilin TIR'a arkadan çarpıp, yanması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi.
 
Dikili'de alevli gece
İzmir’in Dikili ilçesinde, otluk alanda çıkan yangınla ilgili bir şüpheli ...
Rıdvan Dilmen'den ROK'a FETÖ suçlaması
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de ekrana gelen %100 Futbol programında ...
MSB: Ermenistan ateşle oynamayı kesmeli
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ermenistan'ın Tovuz bölgesindeki ateşkesi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri