ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5705
    Dolar
  • Euro
    43,6110
    Euro
  • Altın
    4.015,870
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/13°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/20°
    IZMIR
  • KONYA
    8/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Miting anonsu yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı
Miting anonsu yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
23 Mayıs 2024 Perşembe - 11:52

Olivtech Zeytin Fuarı ile 2. İzmir Kahve Fuarı kapılarını açtı...

OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile 2. İzmir Kahve Fuarı - Kahve, Kahve Ekipmanları ve Sarf Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Nitelikli üretim, kapasiteyi artırmak... Bunlar da yetmez üretimi markalaştırmak ve dünyaya sunmak için hepimizin bilinçli olması ve elinden geleni yapması gerekiyor. Bu aynı zamanda yerel yönetimlerin görevidir. Tarımsal üretimimize, markalarımıza gereken desteği vereceğiz" dedi.

Olivtech Zeytin Fuarı ile 2. İzmir Kahve Fuarı kapılarını açtı...

SONKALEİZMİR- İZFAŞ tarafından düzenlenen 11. OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile İZFAŞ ve TACTFAIR iş birliği ile düzenlenen 2. İzmir Kahve Fuarı –Kahve, Kahve Ekipmanları ve Sarf Malzemeleri Fuarı törenle açıldı.

Gaziemir Fuarizmir'deki törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ile iş dünyasının temsilcileri katıldı. 

Törende Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Güngör Şarman, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Ürün ile İZTO Başkanı Özgener konuşma yaptı. 

HEDEF 2 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay fuarların önemine değinerek şöyle konuştu:

"İzmir'den büyük beklentiler var. Türkiye'nin beklentileri var. Bunları karşılama yolunda ticaret odamız, borsamız, sanayi odamız, bakanlığımızla birlikte destekle bu yolda İZFAŞ'ın çabalarıyla bu yolu yürümekten büyük gurur duyduğunumuzu belirtmek isterim. İzmirli olarak, bulunduğum konumda bu çabalara önem vermemin ne kadar önemli olduğunu bildiğimi, bu duruşla buruda olduğumu ifade etmek isterim. Fuarın önemi, sektörün halihazırda yaşadığı sorunlar rakamlarla açık şekilde ifade edildi. Zeytin Konseyi başkanımızın 'Geçen yıl dünyada sofralık zeytinde birinci sıradaydık' demesini gurur verici olarak gördüm. Ticaret Odası başkanımızın bir milyar dolar ihracatımızı 2 milyara çıkarma hedefi koymasını dinlemekten gurur duydum. 

"GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ"

Üreticilerimize destek olmak, üzerimize düşeni yapmak için kararlıyız. Akdeniz ülkesi olarak zeytin ağaçları arasında yaşamaktan gurur duyduğumuzu söylemek isterim. Her geçen gün daha fazla zeytin ağacına sahip oluyoruz. Daha fazla zeytin üretiliyor ülkemizde. İnanıyorum ve bunun altını çizmek isterim ki nitelikli üretim, kapasiteyi artırmak... Bunlar da yetmez üretimi markalaştırmak ve dünyaya sunmak için hepimizin bilinçli olması ve elinden geleni yapması gerekiyor. Bu görev aynı zamanda yerel yönetimlerin görevidir. Tarımsal üretimimize, markalarımıza gereken desteği vereceğiz. Her fuar bir öncekinden daha fazla kapsayıcı olmalı. Bu yolda kararlı bir şekilde çalışacağımızı lütfen bilin."

SÜN GÜN HALKA AÇIK OLACAK

11. OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı,  sektör profesyonellerini bir araya getirerek iş birliği olanakları yaratırken ziyaretçilerine de zeytin, zeytinyağı, süt ürünleriyle ilgili etkinliklerde bilgilendirip lezzetli anlar yaşatacak. Fuar İzmir B Hol’de 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan fuar, ilk iki gün yalnızca sektör profesyonellerine açıkken son gün ise halka açık olacak. Fuar, 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

KAHVE FUARI SON İKİ GÜN ZİYARETE AÇIK

İZFAŞ ve TACTFAIR iş birliği ile düzenlenen İzmir Kahve Fuarı –Kahve, Kahve Ekipmanları ve Sarf Malzemeleri Fuarı da 23 – 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Fuar İzmir A Hol’de gerçekleştirilecek. Bölge itibariyle 100 yılı aşkın süredir, kahve ticaretine ve kahve kavurma makinesi üreticilerine ev sahipliği yapan İzmir, bu yıl ikinci kez İzmir Kahve Fuarı’na ev sahipliği yapacak. İlk iki gün yalnızca sektör profesyonellerinin ziyaret edebileceği fuar, son iki gününde ise kahve meraklılarının da ziyaretine açık olacak.
 

 
Başkan Tugay sözünü tuttu... Anne Kart uygulaması başlıyor!
 
Karşıyakalı kadın kursiyerlerden renkli açılış!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay sözünü tuttu... Anne Kart uygulaması başlıyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim vaatleri arasında ...
Çiğli'de kaçak barınak ve iskeleler yıkıldı!
Çiğli Belediyesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki dere kenarına ...
Bornova’da atıklar dönüşüyor, çevre bilinci yükseliyor!
Bornova Belediyesi, çevre bilincinin arttırılması ve iklim değişikliği ...
 
Kemalpaşa'da stratejik plan çalışmaları!
Kemalpaşa Belediyesi, 2025-2029 dönemini kapsayan stratejik plan hazırlıklarına hız verdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ile şifa dağıtıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri ...
Bornova’nın köylerinde sorun çözen sabah mesaileri!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabahın erken saatlerinde başladığı ...
 
Konak’ın semt merkezlerinden el emeği sergi
Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde açılan kurslara katılan kadınların ...
İzmir Metro A.Ş.'de 24. yıl gururu... 1 milyar 400 milyon yolcu taşındı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 kilometrelik metro ve tramvay sistemini ...
Bayraklıdede Mahallesi'nde yatırımlar sürüyor
Kuşadası Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında yürütülen yol ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri