ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2317
    Dolar
  • Euro
    34,7661
    Euro
  • Altın
    2.456,720
    Altın
  • Bist-100
    10.219,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
25 Ekim 2023 Çarşamba - 12:56

Omuz atma cinayetinde yeni gelişme!

İzmir'in Urla ilçesinde, Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.

Omuz atma cinayetinde yeni gelişme!

Olay, 16 Ekim saat 19.30 sıralarında Ahmet Besim Uysal Caddesi Altıntaş Mahallesi'nde meydana geldi. Urla'da emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır, markette alışveriş yaparken yanından geçen müteahhit Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. İkili arasında başlayan 'Omuz attın' tartışması, yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki 2 kardeşi de dahil oldu. Bu sırada eline geçirdiği içki şişesini kıran Köse, Sercan Bavkır'ın üzerine doğru hamle yaptı. Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyla Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse hayatını kaybetti, Kabadayı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır (31), polis ekiplerine teslim oldu. Polisteki işlemlerin ardından 3 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SEVGİLİSİNİN KUCAĞINDA AMBULANS BEKLEDİ

Olayın marketin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, markette çıkan yumruk ve metal çubukların kullanıldığı kavgada Semih Kenan Köse'nin kanlar içinde kalması ve market çalışanlarının tarafları ayırmaya çalışması yer alıyor. Görüntülerde Sibel Kabadayı'nın yaralanan sevgilisi Köse'yi yerde kucağına alarak sağlık ekiplerinin gelmesini beklediği görüldü.

Soruşturma sürerken olayda şüphelilerden Sercan Bavkır'ın ifadesi de ortaya çıktı. Olay nedeniyle pişman olduğunu belirten Bavkır, ifadesinde Köse'yi darbetmediğini belirtip, "Ayağının kayması sonucu çakının üzerine düşüp yaralandı. Sonradan öldüğünü öğrendim" dedi.

‘BANA KÜFREDİP, YUMRUK ATTI’

Bavkır, ifadesinin devamında yaşananları "Her pazar ailemle mangal yaparım. Tatlı almak için üç kardeş alışveriş merkezine gittik. Kardeşlerim ekmek reyonundaydı. Ben de bu sırada cep telefonundan mesajlaşmaktaydım. Arkamdan biri beni eliyle itip, 'Hayırlı işler birader' dedi. Yüzüne bakmadan 'Hayırlı işler' diye cevap verdim. Ardından aynı kişi gard pozisyonu alıp, bana sinkaflı küfürler etti. Saldırıp, burnuma yumruk attı. Yanındaki kadınla ayakta güçlükle duruyorlardı. Muhtemelen alkollüydüler. Ardından yanındaki kadın bana karşı saldırıya geçi, tokat ve yumruk attı. Boynumu ve sırt tarafımı tırnakladı. Bu sırada kardeşlerim de bizi ayırmak için geldi. Kadına kimse müdahale edemedi. Kardeşlerim adamı tuttu. Bu sırada kadın bize 'Sizi Urla'da yaşatmam. Çevik Kuvvet baş komiseriyim. Keserim sizi. Siz bizi tanımıyor musunuz' deyip, küfretti. Eline ne geçirdiyse bize doğru fırlattı. Ardından olay bir anlığına durdu. Üç kardeş köşeye geçtik. Ardından iki kişiden erkek olanı üzerimize doğru geldi. Korkutmak amacıyla üzerimde bulunan çakıyı kapalı bir vaziyette gösterdim. 'Durur' diye düşündüm. Bu sırada kadın ise arka taraftan dolaşıp, yanımıza gelerek bize cam şişeler fırlattı. Kırılan şişelerden dolayı yerler kayganlaştı. Kardeşim Serkan'ın kırılan cam şişeler nedeniyle ayağı kesildi. Ardından çakıyı alarak yine kendisini 'Gelme' diyerek uyardım. Kardeşlerim de 'Git ' diyerek, kendisini uyardı. Kadın arkadan saldırdığı esnada adam da üzerimize doğru geldi. Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı. Ardından bizi dışarı çıkardılar. Yine bu esnada kadın bize bir şeyler atmaya devam ediyordu. Hatta biz adama müdahale etmek istedik, kadın bana ve kardeşlerime tokat ve tekme attı. Ardından arabaya gidip, dolu bira şişesini boşalttı, arabaya vurup kırmaya çalıştı. Ancak kıramadı ve elinde şişe ile bizim peşimizden kovaladı" diyerek olayı anlattı.

'KADINDAN ŞİKAYETÇİYİM'

Kendisinin ne adama ne da kadına darp ve cebirde bulunmadığını belirten Sercan Bavkır, ifadesinde "Adam da sadece bir kez burnuma yumruk attı. Ölen kişi benden daha fazla kardeşlerim Serkan ve Taylan'ı dövdü. Ölen kişinin aldığı darbeler de kadının fırlatmış olduğu şişelerden dolayıdır. Çünkü kadını yanındaki kişi de bir ara durdurmaya çalıştı. Olay yerini terk etmedim. Kayarak bıçağın üzerine düşmesi sonucu yaralandı ve öldüğünü öğrendim. Kasıtlı olarak hareket etmedim. Aramızda herhangi bir husumet yoktur. Beni darbeden, hakaret ve tehditlerde bulunan, adının Sibel Kabadayı olduğunu öğrendiğim kadından şikayetçiyim" dedi.

Bavkır'ın iki kardeşinin de benzer şekilde ifade verdikleri öğrenildi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ!


 

 
Türk Yıldızları İzmir semalarında!
 
İYİ Parti İzmir'de istifa şoku!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk Yıldızları İzmir semalarında!
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Cumhuriyet'in 100. ...
Minibüsten 89 bin uyuşturucu hap çıktı!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde durdurulan minibüste 89 bin 320 sentetik ...
Tunç Soyer'e büyük gurur... Başkan seçildi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Avrupa Konseyi Yerel ve ...
 
AYM'den Can Atalay kararı!
Anayasa Mahkemesi (AYM), Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili ...
Dilan ve Engin Polat'tan açıklama geldi!
Engin Polat ve Dilan Polat hakkındaki iddialar devam ederken başsavcılıktan ...
Futbolcuları dolandırmışlardı... İşte istenen ceza!
Özel bir bankada gerçekleşen ve spor dünyasının ünlü isimlerini de içeren ...
 
Yeniden yargılanan Atilla Taş’a hapis cezası!
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin davada ...
İzmir'deki kazıda bulundu... 5 bin yıllık!
İzmir'in Bornova ilçesindeki kazı çalışmalarının sürdüğü Yassıtepe Höyüğü'nde, ...
TED İzmir Koleji'nden 100. yıla özel kutlama...
TED İzmir Koleji ve Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Ahmed ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri