ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4544
    Dolar
  • Euro
    34,6600
    Euro
  • Altın
    2.391,050
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Sendikalardan Taksim kararı... Özgür Özel ayrıldı!
Sendikalardan Taksim kararı... Özgür Özel ayrıldı!
8 Nisan 2022 Cuma - 15:26

Önce seçenek sundu, sonra katletti!

Dün Şile'de meydana gelen olayda iki çocuk annesi Gözde Çelen 9 yerinden bıçaklanarak vahşice katledildi. Çelen'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınırken, Çelen'in teyzesi Havva Çelen, "Darp ederek götürmüş. Öncesinde, sana 3 hak veriyorum. 'Ya denize atıp kendini öldüreceksin ya benimle geleceksin ya da Yalova'ya annene gideceksin' demiş" diye konuştu.

Önce seçenek sundu, sonra katletti!

Sancaktepe'de yaşayan Mustafa Çelen, boşanma aşamasında olduğu eşini konuşmak amacıyla kiraladığı otomobille dün Şile'ye götürdü. Mustafa Çelen, Şile Vadi Plajı yolunda eşi Gözde Çelen'i 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Biri 8 diğeri 10 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenilen Gözde Çelen'in cenazesi bugün yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

11 yıldır evli olan çiftin uzaktan akraba oldukları, ailelerinin karşı çıkmasına rağmen severek evlendikleri öğrenildi. Cenazenin bugün Yalova’da defnedileceği belirtildi. 33 yaşındaki Çelen’in bir markette müdür olduğu ve AK Parti Çekmeköy Kadın Kolları’nda görev yaptığı öğrenildi. Mustafa Çelen’in de Ümraniye Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

"KOCASINI EVDEN ÇIKARDIK PLANLAYARAK YAPTI"
Gözde Çelen'in dayısı Caner Çukurlu, "Boşanma aşamasındalardı. Sitede oturuyorlar. Sitenin önüne çağırıyor. Oradan Şile'ye götürmüş. Orada planlayarak yapmış. Daha önce böyle tehditleri oluyordu. En son kavga ettiklerinde evlerine gittim. Kocasının eşyalarını toparlayıp evden çıkardık. Sitede oturduğu için güvenliklere söyledik. İçeri almayın dedik. Ondan sonra eve gelemedi zaten tek anahtarı vardı. Yeğenime gelirse bana haber ver demiştim, kapıyı açma demiştim. Ablamlar Yalova'da yanına destek olsun diye onları çağırdık. Planlayarak bu cinayeti gerçekleştirdi" dedi. 

ÇOK İÇİNE KAPANIKTI
33 yaşındaki Çelen'in içine kapanık olduğunu belirten dayısı Caner Çukurlu, "Yeğenim çok içine kapanıktı. Onu defalarca dövmüş. Her gün dövüyormuş diyebilirim. Dün de bu olay başımıza geldi. Katil de yabancımız değil akrabamız, köylümüz. Ne denilebilir ki" ifadelerini kullandı. Çukurlu, "Kadın cinayetleri son bulsun istiyoruz. İdam gelecekse gelsin de bu son bulsun. İki çocuğu var. O çocuklar şimdi ne yapacak? Baba cezaevinde anne toprağın altında. Onlar için de zor. Elimizden geldiği kadar biz bakacağız" diye konuştu.

"BU BÜYÜK VAHŞET"
Olayla ilgili detayları paylaşan teyze Havva Çelen, "Bu kadın cinayetlerinin bitmesini istiyoruz. Seviyorum davaları değil bu. Bu büyük vahşet. Pazartesi günü boşanma davası verdiler. Anlaşmalı boşanalım dediler. Salı günü tekrar çağırıyor, ablam göndermek istemiyor. Anne son kez konuşalım çocuklarımız var diyor. Bunu evin yanına kafeye diye götürüyor. Meğer Şile’ye götürüyormuş. Darp ederek götürmüş" dedi.

''YA DENİZE ATLA, YA BENİMLE GEL''
Teyze Çelen, "Sana 3 hak veriyorum demiş. 'Ya denize atıp kendini öldüreceksin ya benimle geleceksin ya da Yalova’ya annene gideceksin' demiş. O da denizi seçmiş. Giderken geri gel demiş. Eve gelmiş. Ablam ‘kızım yüzüne ne oldu’ demiş. Dudağı yara olmuş. Üstü de ıslakmış. Kızım üstün neden ıslak demiş, ‘yanlışlıkla su döktüm’ demiş. Ertesi gün yine çağırıyor, ablam göndermek istemiyor ama o çocukları için yapıyor" ifadelerini kullandı.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZA ALSIN"
Perşembe sabahı site güvenliğinin önünde Mustafa Çelen’in beklediğini iddia eden Havva Çelen, "Çocukları beraber okula götürüyorlar. Kafeye gidiyorlar, perşembe sabahı meğer geceden güvenliğin oraya gelmiş. Onu alıp gidiyor. Ablam neredesin diye arıyor. Sanki içine doğmuş gibi onu arıyor. ‘Anne getireceğim’ diyor. 2 saat sonra telefonlar kapanıyor. Hiçbirine ulaşamıyorlar. Jandarma kızınız hastanede diye arıyor. 9 yerinden bıçaklanmış kaçamamış. Çantası yırtılmış. Arabanın içinde öldürmüş. 33 yaşında fidan gibi kız, ne söylenir ki. En ağır şekilde ceza almasını istiyorum. O da bizim akrabamız. Vicdan azabından kendi azar azar kendisi ölsün" diye konuştu.

BUGÜNE KADAR KİMSEYE BİR ŞEY SÖYLEMEDİ
Gözde Çelen’in kuzeni Cevriye Çelen de, "Sadece bu son olsun diyebiliriz. Gözde çok sessiz, içine kapanıktı. Gözde kapalı kutuydu. Annesine, ablasına, abisine ya da yakınlarına hiçbir şey söylemezdi. 1 hafta 10 gün öncesine kadar kapalı kutuydu. Eşi sürekli dövüyormuş, kafasına vuruyormuş. O gün de kafasına vurmuş, ablasını aramış. Ablası bizden birine ulaşıyor gidip alıyorlar. Annesi yanındaydı. 2-3 günlüğüne Yalova’ya dönmüştü. O zaman anlatmaya başlamış. Beni dövüyordu, başıma vuruyordu demiş, bugüne kadar hiç kimseye en ufak bir şey söylemedi" dedi.

 
Yargıtay'dan Soma Davası kararı!
 
Hazineden rekor faiz ödemesi: 77,7 milyar TL!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yargıtay'dan Soma Davası kararı!
Soma Davası'nda Yargıtay kararını açıkladı. Yargıtay'ın onadığı karar ...
Bergama'daki hazine arazileri satılıyor!
AK Partili Hakan Koştu yönetimindeki belediyenin tarım arazisi satışlarıyla ...
İzmir'deki sır cinayetin nedeni belli oldu!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Arif Kıvrak'ın evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ...
 
İzmir'deki Şehir Hastanesi inşaatında maaş isyanı!
İzmir’de Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler 3 aydır maaşlarını ...
Çiğli Belediye Başkan Vekili Koçer: İzmir’de bizim verdiğimiz maaşı veren belediye yok!
Çiğli Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Koçer, işçilerin greviyle ilgili, ...
Rıza Bey Apartmanı davasında 'reddi heyet' talebine ret!
İzmir'deki büyük depremde 36 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı ...
 
İşte sahte MİT'çilere istenen ceza!
İzmir'de kendilerini "tuğgeneral rütbeli MİT görevlisi" ve "koruma askeri" ...
Görüntüler İzmir'den.... Art arda ateşlediler!
Milli  Savunma Bakanlığı İzmir'de 'Hava Savunma Silahları ile Hava Hedeflerine ...
Baydöner'den bol göndermeli reklam!
Restoran zinciri Baydöner’in hayat pahalılığına dikkat çeken yeni reklamı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri