ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,6130
    Dolar
  • Euro
    34,6770
    Euro
  • Altın
    2.524,880
    Altın
  • Bist-100
    9.525,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Et fiyatlarına büyük zam!
Et fiyatlarına büyük zam!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
5 Ekim 2022 Çarşamba - 10:03

Onur Şener'in kız arkadaşı dehşet anlarını anlattı!

Türkiye’yi ayağa kaldıran istek parça cinayetinde zanlıları, vahşice öldürülen müzisyen Onur Şener’in kız arkadaşı Pelin T. teşhis etti. Soruşturma kapsamında ifadesi de alınan Pelin T. o gece yaşananları ayrıntısıyla anlattı.

Onur Şener in kız arkadaşı dehşet anlarını anlattı!

2 Ekim’de Ankara’daki ‘Casetta’ isimli barda sahne alan müzisyen Onur Şener, istek şarkı yüzünden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda müfettişlik yapan Ali Gündüz ve İlker Karakaş ile TAİ’de mühendis olan Semih Soyalp’in vahşice darp etmesi sonucu hayatını kaybetti. 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şener’in kız arkadaşı Pelin T., zanlıların ikisini sorgu odasında, birini de fotoğrafından teşhis etti.

TEK TARAFLI AYNADAN
Cumhuriyet Savcısı Şahin Kaplan’ın talimatıyla mimar Pelin T.’ye canlı teşhis işlemi yaptırıldı. Şüpheliler İlker Karakaş ve Semih Soyalp odaya alınarak benzer şahıslar arasına konuldu. Pelin T., dışarıya bakıldığında görünmeyen aynalı odanın dış kısmına alındı, şüphelileri teşhis etmesi istendi. Pelin T. elinde 1 numara bulunan şüpheli Soyalp, 4 numara bulunan şahsın da Karakaş olduğunu belirtip “Kesin ve net teşhis ediyorum” dedi. Hastanede olması nedeniyle diğer şüpheli Ali Gündüz için de ‘fotoğraf teşhis işlemi’ yaptırıldı. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da Gündüz ve Karakaş’ın görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

BEŞİ BİRDEN SALDIRDI
Pelin T.’nin görgü tanığı olarak verdiği Ifade ise o gece yaşanan vahşeti detaylarıyla gözler önüne serdi:

“O gece Onur programı bitirdikten sonra arkadaşlarıyla tekrar sahneye çıktı. Kendi aramızda kutlama yapacaktık. Zanlıların olduğu grup şarkı istedi, Onur da programın bittiğini, mekândan ayrılmaları gerektiğini söyledi. Ancak 5 kişilik grup ısrar edince tartışma çıktı. Personel araya girerek masadaki grubu dışarı çıkardı. Biz gece sonunda mekândan çıktığımızda grubun beklediğini gördük. Saat 02.30 sıralarıydı. Yine tartıştılar, arbede çıktı, 5 şahıs da Onur’u darp etmeye başladı. Ben hemen Onur’un yanına doğru koştum. Grup içerisinde bulunan tahminen 30-35 yaşlarındaki beyaz tişörtlü erkek şahıs Onur’a çok fazla saldırdı. Bu yüzden ben, bu şahsa yöneldim. Şahıs, benim kolumu tuttu ve sıkmaya başladı, bir yandan da ‘Kadına el kalkmaz’ diyerek kolumu sıkmaya devam etti. Saçımı çekti, yanımdan uzaklaşmaya çalışırken tişörtünden tuttum ve beyaz tişörtü yırtıldı. Onur’un yerde yattığını gördüm. Başında bir bayan vardı. Onur’un boynuna doğru bir bez parçasıyla bastırıyordu. Bu bayandan sonra Onur’un boynuna ben tampon yapmaya başladım. Gözleri açıktı ama bilinci kapalıydı. Sürekli boynundan kan akıyordu. Çenesi kasılmaya başladı. Çenesini açıp dilini kurtardım. Bir yandan da çevredeki insanlara ‘Yardım edin, ambulans çağırın’ diye bağırıyordum. Onur’un boynunda, kafasının arkasında, ağzının kenarında kesikler vardı, kan akıyordu. Çok fazla kan kaybetmişti. Onur’a ve bana saldıran eşkal bilgilerini verdiğim 5 şahıstan davacı ve şikâyetçiyim.”

AİLENİN AVUKATI: ‘İFADELERDE ÇELİŞKİ VAR’
Onur Şener’in ailesinin avukatı Meltem Banko, dava süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu:

“İfadelerde ciddi çelişmeler söz konusu. Tüm şahısların tutuklanmaları için gerekli çalışmaları başlattık. Adli kontrol altına alınan şahıslar kamu vicdanını yaralamıştır. Biz o şahısların da tutuklanması için elimizden geleni yapacağız. İlerleyen günlerde detaylara ilişkin açıklamalarda bulunacağız. ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısının istenmesi gibi ve onun çalınmaması gibi bir durum söz konusu değil. Onur Şener milliyetçi, vatanını milletini seven, çok değerli bir arkadaşımızdı. Bu gibi olaylarda ölen insanların arkasından çok çirkin suçlamalar ortaya çıkabilir.”

ÖLÜM HABERİ KIZINA PEDAGOGLA VERİLECEK

Onur Şener’in 5.5 yaşındaki kızının henüz durumdan haberinin olmadığını söyleyen avukat Meltem Banko, “Pedagog eşliğinde kızına Onur Şener’in öldüğünün bilgisi verilecek. Babasının hasta olduğu söylenmişti. O şekilde biliyordu” diye konuştu.

 
Narlıdere'de fırınlara denetim!
 
Dikili Aşıklar Şelalesi için kritik karar...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de denize sıfır satış kararları!
İzmir'in gözde tatil beldeleri Çeşme, Urla ve Seferihisar'da aralarında ...
İran’daki deprem, Türkiye’de de hissedildi!
İran'ın Türkiye sınırında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Açık öğretimde büyük skandal!
Açık öğretimde kayıtlı 1 milyon 738 bin 198 öğrencinin neredeyse tamamı, ...
 
Süleyman Soylu’nun istifasının perde arkası!
Barış Pehlivan, bugünkü köşe yazısında "Benim kulağıma kadar geldi" diyerek ...
Köpek tartışması kanlı bitti!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Koray Yüksel (48), parkta köpek yüzünden ...
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Pako'da kutlandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nü Türkiye'ye ...
 
İzmir'de Onur Şener protestosu....
Müzisyen Onur Şener'in Ankara'da istek şarkıyı bilmemesi nedeniyle çıkan ...
''TÜİK araştırılsın'' önergesi AK Parti ve MHP tarafından reddedildi!
İYİ Parti'nin "TÜİK verilerinin gerçek dışı olması, gerçek enflasyon verilerinin ...
Hastane hırsızı yakalandı!
İzmir'in Buca ilçesindeki iki hastaneden çok sayıda cihaz çalan şüpheli gözaltına alındı. 
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri