ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,9391
    Dolar
  • Euro
    47,6576
    Euro
  • Altın
    4.396,630
    Altın
  • Bist-100
    11.314,00
    Bist-100
  • ADANA
    24/36°
    ADANA
  • ANKARA
    15/30°
    ANKARA
  • ANTALYA
    27/33°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/34°
    BURSA
  • ISTANBUL
    22/30°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    21/35°
    IZMIR
  • KONYA
    18/30°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İki dev birleşme kararı aldı
İki dev birleşme kararı aldı
İnan Güney: Siyasi olarak hedef alındım, iftiralarla tutuklandım
İnan Güney: Siyasi olarak hedef alındım, iftiralarla tutuklandım
Türkiye'den İsrail talimatı: Gemi trafiği kısıtlandı!
Türkiye'den İsrail talimatı: Gemi trafiği kısıtlandı!
Erzurum'da heyelan: 70 ev boşaltıldı
Erzurum'da heyelan: 70 ev boşaltıldı
21 Ağustos 2025 Perşembe - 17:09

Özgür Özel, İmamoğlu eylemlerinde tutuklanan gençlerin serbest kalacağı tarihi açıkladı!

CHP lideri Özgür Özel, partisinin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nu Silivri'de ziyaret etmesini ardından açıklama yaptı. Özel, "3 Eylül günü serbest kalacak genç arkadaşlarımız. AK toros çetesinin çileli günleri başladı. Hadi o iftiranamelerden iddianame yazın da görelim bakalım. Güya biz 30 gün içinde insan içine çıkamayacaktık" dedi.

Özgür Özel, İmamoğlu eylemlerinde tutuklanan gençlerin serbest kalacağı tarihi açıkladı!

CHP lideri Özgür Özel, Silivri'de tutulan İmamoğlu ve diğer isimleri ziyaret etti. Özel, 18. ziyaretin ardından açıklama için kameralar karşısına geçti. 

Saraçhane'deki İmamoğlu eylemlerinde tutuklanan gençlerin tahliye olacağı tarihi açıklayan Özel, "3 Eylül günü serbest kalacak genç arkadaşlarımız" dedi. 

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"AK toros çetesinin çileli günleri başladı. Hadi o iftiranamelerden iddianame yazın da görelim bakalım. Güya biz 30 gün içinde insan içine çıkamayacaktık.

Aparat avukat Mehmet ev hapsinde. Bir Mehmet'i baroya sormadan tutuklama bir tarafta izin alınıp ev hapsi verilen Mehmet veya Mücahit... Alsana o Mehmet'i içeri. Alacak tarafların ağrıyor. Neden? Alırsan konuşacak. İddia ediyorum yakında ev hapsini de bırakacak. Ayrıca ev hapsi verdiklerinin İstanbul'da restoranlarda gezdiklerini de biliyoruz. Bu iş bu vakitten sonra çok zorlar sizi. O avukatla aradaki isimleri de biliyoruz. HSK'ya verdiklerimi verdik. Göreceğiz bakalım AK toroslar çetesini ne zaman dağıtacaklar. 'İddianameyi yaz' diyen Devlet Bey'in yakın arkadaşı Selahattin Bey'i içeri alıyorlar.

En son artık ailelere saldırma işi yetmezmiş gibi aileleri buraya getiren şoförlere kadar musallat oldular. 'Size şirket kurdurdular mı' diye soruyorlar. Yok! Hadi biraz da seni içeri atalım diyorlar sonra. Bu devlet sizi dağıtmazsa bu iktidar sizden kurtulmazsa bu pisliğin hesabını hep beraber verirsiniz. AK toroslar çetesine meydan okuyorum. Hadi yaz bakalım şimdi o iddianameyi. HSK'dakinin fazlası elimizde varken ve o birer birer görevlendirdiğiniz her bir avukatın usulsüzlükleri ortadayken yaz bakalım iddianameyi neler çıkacak içinden. o kadar çok her güç elimizde bize bir şey olmaz dediniz ki herkes korkacak sinecek bu işler çözülecek dediniz aha da karaya oturdunuz. Daha da kıpırdayacak yeriniz yok. Tutuklusunuz! Odalarınızda, uyuyamadığınız yatak odalarınızda, adliyedeki odalarınızda tutuklusunuz. Sonuna kadar ensenizde olmaya devam edeceğim. Gerçekten adalet sağlanmadan peşinizi bırakan namerttir."

İmamoğlu'nun "Tutuklanmam terörsüz Türkiye sürecine en büyük kumpas" ifadelerini değerlendiren Özel, şöyle konuştu: 

"Aynı kanaati paylaşıyorum. Bu konuda çok net bir şey var; Türkiye'de bir terörsüz Türkiye süreci yaşanacak, örgüt silah bırakacak ve yasal düzenlemeler yapılacak. bu sırada İmamoğlu o davadan tutuklu değil ama o davadan tutuklu arkadaşları ziyaret ettim. Kimi geçmişte DEM kökenli veya bunları Belediye Meclisi'ne yazmışız da bu şekilde Kürt'lerden oy almaya kalkmışız... Açık açık dedik. Kent uzlaşısı dedik.

Bizim seçmenimiz ne diyor. bunlar size bunu yaparken nasıl süreç konuşuyorsunuz? Biz anaları düşünüyoruz, Türkiye'yi düşünüyoruz ama aksini söyleyen vatandaş haksız mı? Türkiye'nin birlik, kardeşlik ve zenginleşme umuduna sabotajdır.

Özlem Çerçioğlu vakası ayrıksı bir vakadır. Buradaki arkadaşlar bir milim eğilmedi. Çerçioğlu,'na sordum. Korktuğun bir şey var mı?Korkuyoruz tabii dedi. Hatan var mı dedim. yok dedi. Korkma o zaman dedim. Gitti AK Parti'ye katıldı. Aziz İhsan Aktaş ile bırakın çalışmayı ondan aldığı plakaya AK plaka takan belediye başkanı dışarıda bizimkiler içeride. Bugüne kadar Çerçioğlu yolsuzluk yaptı demedim. Demem de, görmem lazım. Çerçioğlu kendine güvenmek, cesaret göstermek 'suçum yok ispatlamayan namerttir' demek yerine gidip beni alın suçlamayın demeyi tercih etti. Ya AK Parti'ye katıl ya da Silivri'de yat demişler. O da AK Parti'ye katılmayıp tercih etmiş. 

Kuşadası falan bir şeyler dedi. Kanıtlasın. Düne kadar beni izmir'e aday yap bunu Aydın'a yap dediği arkadaşa sallıyor. kendinden emin olmayanların korkanların ve o korkuyla parti değiştirenlerin durumunu Aydın'da meydan gösterdi zaten. Allah kimseyi Özlem Çerçioğlu'nun durumuna düşürmesin. Konuşma yapıyorum konuşmam kaç kez 'Özlem Çerçioğlu istifa' sloganlarıyla kesildi. Allah kimseyi o duruma düşürmesin"

 
İZSU yeni planı duyurdu: Hangi ilçe ve mahallelerde su kesintisi uygulanacak?
 
İzmir'deki yasak aşk cinayetinde yeni gelişme: Tanıklar konuştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZSU yeni planı duyurdu: Hangi ilçe ve mahallelerde su kesintisi uygulanacak?
Şehir genelinde uygulanan su kesintileri planında değişiklik yapıldığını ...
İzmir'de 2 kişi 4 motor çaldı: O anlar kameralarda!
İzmir'de gerçekleşen 4 ayrı motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına ...
Erzurum'da heyelan: 70 ev boşaltıldı
Erzurum’un İspir ilçesinde meydana gelen heyelan paniğe yol açtı. Bölgede 70 ev boşaltıldı
 
Narin'in babasından Erdoğan'a: Katil ailesiyle kökünü bitirin, değilse zulmü bitirin
Tüm Türkiye'nin konuştuğu 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin üzerinden ...
Köpekten kaçarken otomobil çarpmıştı... O kadın hayatını kaybetti!
İzmir'de köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Uzman isim İzmir Körfezi'nde balıkları öldüren 'o' bakterileri açıkladı!
Ege Üniversitesi (EÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Yurga, ...
 
Türkiye için Londra’da vize mesaisi
Türkiye, İngiltere ile yapılacak ikinci tur STA görüşmelerinde iş insanlarının ...
Vali izin vermedi, mahkeme iptal etti: 7 kamu görevlisi yargılanacak
Hatay'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan Cemil Çapar Apartmanı davasında, ...
İzmir dahil 20 ilde Siber Suçlar operasyonu: 55 gözaltı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çocuk müstehcenliği, nitelikli dolandırıcılık, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Tümosan Konyaspor 2 2 0 0 7 1 6 6
2 Galatasaray 2 2 0 0 6 0 6 6
3 Hesap.com Antalyaspor 2 2 0 0 3 1 2 6
4 Samsunspor 2 2 0 0 3 1 2 6
5 Trabzonspor 2 2 0 0 2 0 2 6
6 Göztepe 2 1 1 0 3 0 3 4
7 Beşiktaş 1 1 0 0 2 1 1 3
8 Kayserispor 1 0 1 0 1 1 0 1
9 Rams Başakşehir 1 0 1 0 1 1 0 1
10 Corendon Alanyaspor 1 0 1 0 0 0 0 1
11 Fenerbahçe 1 0 1 0 0 0 0 1
12 Çaykur Rizespor 2 0 1 1 0 3 -3 1
13 Gençlerbirliği 2 0 0 2 1 3 -2 0
14 Kasımpaşa 2 0 0 2 1 3 -2 0
15 Kocaelispor 2 0 0 2 0 2 -2 0
16 Fatih Karagümrük 1 0 0 1 0 3 -3 0
17 ikas Eyüpspor 2 0 0 2 2 6 -4 0
18 Gaziantep FK 2 0 0 2 0 6 -6 0
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri