ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    41,3597
    Dolar
  • Euro
    48,5779
    Euro
  • Altın
    4.936,210
    Altın
  • Bist-100
    10.372,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/35°
    ADANA
  • ANKARA
    15/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/32°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/28°
    BURSA
  • ISTANBUL
    22/27°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    19/33°
    IZMIR
  • KONYA
    17/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İmamoğlu'nun mahkeme görüntülerine soruşturma
İmamoğlu'nun mahkeme görüntülerine soruşturma
Kütahya'da uzman çavuş şehit oldu: Acı detay ortaya çıktı!
Kütahya'da uzman çavuş şehit oldu: Acı detay ortaya çıktı!
CHP MYK öncesi yine polis ablukası!
CHP MYK öncesi yine polis ablukası!
Gürsel Tekin, Özgür Özel gelmeden CHP binasından ayrıldı
Gürsel Tekin, Özgür Özel gelmeden CHP binasından ayrıldı
13 Eylül 2025 Cumartesi - 16:11

Özgür Özel 'bomba' diyerek duyurdu: Yeni ses kaydındaki kişiyi açıkladı

Özel, yeni bir ses kaydı olduğunu belirterek, "Kayyum kararı için kullandıkları adam AK Parti'ye katılıyor" dedi.

Özgür Özel  bomba  diyerek duyurdu: Yeni ses kaydındaki kişiyi açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ses kaydında birine diyorlar ki 'Sana para verelim, bize oy ver'. O bir kişinin ses kaydının, bu ses kaydının bir kişinin vermesiyle ortaya çıkan bir durum.Bomba. Ses kaydındaki kişi bugün Beykoz Belediye Başkanvekili ile birlikte istifa eden belediye meclis üyesi. AK Parti'ye gidiyorlar." açıklamasını yaptı. 

Ses kaydındaki diğer kişi. Şimdi içeride tutuklu olan Ekrem Başkan'a dünya kadar laf söyleyen başka kişi. Kayyum kararı için kullandıkları adam AK Parti'ye katılıyor. Ses kaydında ne Özgür Çelik var ne de başka birisi. 

Özel, CHP'nin eski İstanbul İl Binası, yeni çalışma ofisi önünde MYK toplantısı öncesi açıklama yaptı. 

Özel'in açıklamasından başlıklar şöyle: 

Kayyım toplumdan ve partiden büyük bir tepki aldı. Başta polisle girmem dediği yerde polisin biber gazıyla, copuyla, on binlerce kişiyi engelleyerek akıllarınca bu binayı ele geçirdiler. 

ALİ YERLİKAYA'YA SERT SÖZLER

Siyasi partilerde tapu genel merkezin. Dava açtığınızda genel merkeze açıyorsunuz. CHP Genel Merkezi'ne kayıtlı bu yeri çalışma ofisi olarak belirledik. 

İl başkanlığımızı Bahçelievler olarak belirledi. İçişleri Bakanlığı, valiliğe verdiği talimatla buranın yeni adresini girdirtmiyor. Bakan dışında herkes utanç içinde. 

Ali Yerlikaya'ya şunu soruyoruz: Bu bina İstanbul İl Başkanlığı ise vatandaş niye gelemiyor? Bizim çalışma ofisimiz ise sizin ne işiniz var, polisin ne işi var?

Ali Yerlikaya benim gözümde, partide milleti dolandırıp da partiden atılan, kadına tacizden partiden attığımız AK Parti aparatı olarak kullanılan meczuplar kadar değeri yok. 

"BEN GELİNCE PALDIR KÜLDÜR KAÇIYORLAR"

Siyaset tarihinin utancı Erdoğan'a ait. Bu Erdoğan'ın gözünün içine bakıyor. Ben gelince paldır küldür kaçıyorlar buradan. Biz gelince kıyıdan kıyıdan geri geliyorlar. Kimi kime şikayet edeceksin? 

Siyasi parti binasına polis mi girer?

"BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NE ÇÖKECEKLER AKILLARINCA"

Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyon yapıldı. 8 belediye meclis üyemiz gözaltına alındı. Bizim 20 meclis üyemiz var, AK Parti'nin 15 üyesi var. Bayrampaşa Belediyesi'ne çökecekler akıllarınca. 

"BU MU BEYKOZ'U ALMAK?"

Erdoğan biraz önce partisine Beykoz Belediye Başkan Vekili'ni katıyor. Beykoz Belediye Başkanı içeri düştü, mahkemede serbest kaldı. 

Serbest kaldığı gün kimileri 'AK Parti'ye geçecekmiş' dedi. Bir gün içinde aldılar Köseler'i içeri koydular. Belediye başkanvekiline de AK Parti'ye geç, içeride kalsın, belediye başkanlığına devam et diyorlar. Bu mu Beykoz'u almak? İçinize siniyor mu?

ÖZGÜR ÖZEL BOMBA DİYEREK DUYURDU

Bugün diyor ki 'Dürüst siyaset gördünüz şikayet eden ve edilen CHP'li, ses kayıtları var Benle ne ilgisi var' diyor.

Bir tane ses kaydı var arkadaşlar. Daha öncekinin montaj olduğu karara bağlandı biliyorsunuz. 

Yeni bir ses kaydı var. Ses kaydında birine diyorlar ki 'Sana para verelim, bize oy ver'. O bir kişinin ses kaydının, bu ses kaydının bir kişinin vermesiyle ortaya çıkan bir durum.

Bomba. Ses kaydındaki kişi bugün Beykoz Belediye Başkanvekili ile birlikte istifa eden belediye meclis üyesi. AK Parti'ye gidiyorlar. 

Ses kaydındaki diğer kişi. Şimdi içeride tutuklu olan Ekrem Başkan'a dünya kadar laf söyleyen başka kişi. Kayyum kararı için kullandıkları adam AK Parti'ye katılıyor. Ses kaydında ne Özgür Çelik var ne de başka birisi. 

Oyu bize ver diyen kişi de Özgür Çelik'in listesinde değil, karşı listede aday. 

Millet partiye sahip çıkıyor. Üç tane meczup, iki tane partiden atılmış adamın ifadesiyle AK Parti'ye devşirdiğiniz adamın ses kaydıyla partiye çökmeye çalışıyorsunuz. 

178 gündür insan içindeyim. Ama sen Bayrampaşa Belediyesi'ne çökmeye çalışıyorsun. 

"GAZİOSMANPAŞA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI'NI OĞLU OLMASA ORTAYA ÇIKMAYACAKTI"

Bugün sabah Gaziosmanpaşa'da kasasından para çalınan birisi istifa etti. Gaziosmanpaşa'da iki kasa var. Birisi bizim belediyenin kasası içinden bir tek mühür çıktı. Stok videoları TRT yayınladı. O kasadan mühür çıktı, TRT bile suçunu kabul etti. 

Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanı, kasasında 13 milyon lira değerindeki yabancı para ve ziynet çalınınca polise gidiyor. Çalanın oğlu olduğu ortaya çıkıyor. 

Paranın kaynağı ispat edemediği için istifasını istemişler. CHP'nin boş kasasından gözaltı yaptınız. AK Parti'nin dolu kasası yüzünden ilçe başkanınız istifa ettiniz.

Normalde o kasa ortaya çıkmaz. Evin oğlu eve girmiş, kasayı çalmış. Bunlar polise gitti, polis oğlanı yakaladı.

Bu millet sizi de bizi de görüyor. Bariyere de, Beykoz'a da, Bayrampaşa'ya da... Bizim alnımız ak. AK Parti'nin paçasından ne akıyor?

Ne yaparsanız yapın buradayız, partimizin başındayız. Milletten aldığımız bayrağı bırakmayız. 

 
Kütahya'da uzman çavuş şehit oldu: Acı detay ortaya çıktı!
 
Erdoğan'dan Özel'e tepki: İzmir'de çalınan milyarların icmalini çıkarsın"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kütahya'da uzman çavuş şehit oldu: Acı detay ortaya çıktı!
Uygulama noktasında otomobilin çarptığı uzman çavuş Yücel Yeşil (26) şehit oldu.
CHP MYK öncesi yine polis ablukası!
CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısı bugün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında ...
Gürsel Tekin, Özgür Özel gelmeden CHP binasından ayrıldı
Kayyum Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in saat 14.30'da gerçekleştireceği ...
 
Kıskanç sevgili dehşeti: 3 ölü
Erhan Derse, ayrılmak isteyen sevgilisi İpek Genç ve kardeşi Abdullah ...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan 'Can Holding' iddialarına yanıt
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Can Holding'e yönelik dev operasyonun ...
CHP’li gençler 3 bin gaz maskesi stokladı
CHP Genel Merkez binasında nöbete başlayan gençler, polis müdahalesine ...
 
Zincir marketlerde satılan pizza ifşa oldu!
Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliğine yönelik paylaştığı 'Taklit ...
Merkez Bankası indirime devam etti
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini 250 baz puan indirerek, ...
Gürsel Tekin mahkeme kararını tanımıyor! "Görevimin başındayım" dedi
CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptali davası esastan reddedildi. CHP'nin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 4 4 0 0 13 1 12 12
2 Trabzonspor 4 3 1 0 4 1 3 10
3 Göztepe 4 2 2 0 6 1 5 8
4 Tümosan Konyaspor 3 2 1 0 8 2 6 7
5 Fenerbahçe 3 2 1 0 6 2 4 7
6 Samsunspor 3 2 1 0 4 2 2 7
7 Hesap.com Antalyaspor 4 2 0 2 4 4 0 6
8 Gaziantep FK 4 2 0 2 5 9 -4 6
9 Corendon Alanyaspor 3 1 1 1 3 2 1 4
10 ikas Eyüpspor 4 1 1 2 4 7 -3 4
11 Beşiktaş 2 1 0 1 2 3 -1 3
12 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 3 1 0 2 2 6 -4 3
13 Rams Başakşehir 2 0 2 0 1 1 0 2
14 Zecorner Kayserispor 3 0 2 1 2 6 -4 2
15 Kocaelispor 4 0 1 3 2 6 -4 1
16 Çaykur Rizespor 3 0 1 2 1 6 -5 1
17 Kasımpaşa 3 0 0 3 3 6 -3 0
18 Gençlerbirliği 4 0 0 4 3 8 -5 0
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri