Özgür Özel görevini bıraktı!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, görevini fiilen bıraktığını açıkladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Özel, “Genel Başkan'la mutabakata vardık. Grup Başkanlığı'nı fiilen yürütmeyeceğim. Kongrelerde olacağım, salı günleri grup toplantılarında olamayacağım" dedi.

  • | Son Kale İzmir

CHP Genel Başkanlığı’na aday olan Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrası açıklamada bulunan Özel, Grup Başkanlığı görevini fiilen bıraktığını duyurdu.

Grup içi tartışmalar yaşanmaması için istifa etmediğini vurgulayan Özel, Grup Başkanlığı görevini fiilen yapmayacağını söyledi.

Özel, “Genel Başkan’la mutabakata vardık. Grup Başkanlığı’nı fiilen yürütmeyeceğim. Kongrelerde olacağım, salı günleri grup toplantılarında olamayacağım” dedi.

YORUMLAR

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz