ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5031
    Dolar
  • Euro
    34,8485
    Euro
  • Altın
    2.439,430
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    15/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
26 Ağustos 2022 Cuma - 09:54

Politika Durağı'nda çarpıcı tespitler...

Gazeteciler Sercan Avcı, Onur Çakır ve Mustafa Akbaş, Radyo İzmir’de Politika Durağı programında kent ve ülke siyasetinin nabzını tuttu. Programda bu hafta eski Ak Partili Aydın Şengül’ün İYİ Parti’ye geçeceği iddiası, İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu’nun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ‘afiş’ çıkışı, Baro, EBSO ve İZTO’daki seçim süreci ile partilerde vekillerin performansı ve vekil listesi kulisleri oldu.  

Politika Durağı nda çarpıcı tespitler...

Gazeteciler Sercan Avcı, Onur Çakır ve Mustafa Akbaş, Radyo İzmir’de Politika Durağı programında kent ve ülke siyasetinin nabzını tuttu.

Bu haftaki programda gündem eski AK Partili Aydın Şengül’ün İYİ Parti’ye geçeceği iddiası, İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu’nun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ‘afiş’ çıkışı, Baro, EBSO ve İZTO’daki seçim süreci ile partilerde vekillerin performansı ve vekil listesi kulisleri oldu.  



AYDIN ŞENGÜL’ÜN İYİ PARTİ’YE GEÇECEĞİ İDDİASI

ÇAKIR: YÜZDE 99,9

Transfer sürecinin 2-3 ay öncesine dayandığını ifade eden Onur Çakır, gerçekleşme ihtimalinin yüzde 99,9 olduğunu iddia etti. Çakır şunları söyledi;

“Aydın Şengül epey bir yol almış. AK Parti’den hızlı şekilde atılma süreci var. 20 günde partiden atıldı. Ses kaydı krizi yaşandı. Kendisi ‘kumpas’ dedi. Siyasete ara vermişti. Radarımızdan çıkmıştı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu kendisiyle iletişime geçmiş. Teklif iletiliyor. Aydın Bey ‘tamam’ diyor. Yüzde 99.9 Aydın Şengül İYİ Parti’ye geçiyor. Aydın Şengül, AK Parti içerisinde küskün, kenarda olan bir çok isimle iletişim halinde. Amacı kendisiyle birlikte başkalarının da geçmesini sağlamak. 5 kişi mi olur 500 kişi mi göreceğiz. AK Parti cephesinde de karşı hareket var. Onlarda Aydın Şengül’ün temasa geçtiği temasa geçmesi muhtemel isimlere ulaşıp ‘beraberiz, birlikteyiz, seçime gidiyoruz’ mesajı veriyor. AK Parti yöneticileri ‘gündemimizde yok’ dese de içeride rahatsızlık yarattığını biliyorum. Aydın Şengül şuan zaten AK Parti üyesi değil. Aydın Şengül’ün savunmasını almadan atmışlar. 2 dönem il başkanlığı bir dönem vekillik yapmış bir isim. Aydın Şengül kırıldı, kızdı, küstürüldü süreçte. Vebalı muamelesi de gördü. Transferin öne çekilme ihtimali var. Aydın Şengül tüm eski tweetlerini sildi. Geçişte bir pazarlık yok. Aydın Şengül’ün vekillik il başkanlığı beklentisi yok.”

AVCI: İYİ PARTİ İÇİNDE 2. BÖLGE’DE RAHATSIZLIK YARATTI

Sercan Avcı ise transferin İYİ Parti içerisinde Aytun Çıray’a bir operasyon hamlesi olabileceği üzerinde durdu. Avcı, “ Ben transferi bireysel bir hareket olarak görüyorum. İdeolojik bir ayrılık, geniş çaplı bir geçiş değil. Aydın Şengül partiden atıldığı sürece takılıp kalmış olabilir. Ses kaydı olayı yaşandı. Cumhurbaşkanına söylediği sözler kabul edilir değil. Partiden atılması normal. Canı yanmıştır. Transfer gerçekleşirse her iki parti açısından gündeme oturacaktır. Bu transfer olmayabilir de. Onur bilgi verirken  ‘Müsavat Dervişoğlu’nun etkisi var transferde’ dedi. Şengül’le Dervişoğlu’nun 2009 seçimlerine eskiye dayanan bir hukukları var. Transferde Dervişoğlu etkili. Bu hamle birazda İyi Parti içinde Aytun Çıray’a operasyon olarak yorumlanıyor. Şengül ve Çıray 2. Bölge siyasi figürü. Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray’ın arası iyi değil. İYİ Parti içinde 2. Bölge ilçe başkanlarının ciddi bölümünün Aydın Şengül’ün geçişine sıcak bakmadığını öğrendim. İYİ Parti içinde bir defans var. Defans ne kadar başarılı olur bilemem. Aydın Şengül geçerse İYİ Parti’ye, İYİ Parti içinde önümüzdeki günlerde ciddi hareketlilik olur" dedi.

AKBAŞ: BİR KESİME ADRES GÖSTERİLMİŞ OLUYOR

Mustafa Akbaş “Bireysel bir kopuş mu, yoksa geniş tabanda karşılığı var mı bu konu önemli” derken şöyle devam etti: “İYİ Parti-CHP ittifakında Aytıun Çıray çok önemli. Bir çimento görevi görüyor. İyi Parti'de Aydın Şengül, Aytun Çıray tartısı oluşmaz… Çıray farklı noktada. Ama gerilim yaratabilir. Sercan’ın dikkat çektiği nokta önemli. Transferin yarar mı zarar mı getireceğine bakmak lazım. İyi Parti içinde teşkilat da bu transferden rahatsızsa konu gündeme yine gelecektir. Olursa ciddi transfer olur. ‘AKP giderse biz ne yaparız’ diyen ve yıllardır AKP'ye oy veren ciddi bir kesim var. Aydın Şengül ile bu kesime bir adres gösterilmiş oluyor. Aydın Şengül, AKP'den il başkanlığı, vekillik yaptı… Seçmen de bunu düşünecektir. İyi Parti’nin bir yükselişi var: Transfer olursa bunu kanıtlar nitelikte olur."

DERVİŞOĞLU’NUN AFİŞ ÇIKIŞI

İzmir'in 100.kuruluş yıldönümü öncesi Büyükşehir tarafından billboardlara asılan afişler tartışma konusu olmuştu. Programda gazeteciler bu tartışmayı da masaya yatırdı. Özellikle İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu’nun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Tunç Soyer'e afişleri kaldırma çağrısı yapması ikili arasında sosyal medya üzerinden karşılıklı yanıtlara dönüştü.

Onur Çakır, Dervişoğlu ve Soyer arasındaki afiş gerilimi için, “Twitter’da görünce fake hesap zannettim. Kendisi atmış. Müsavat Dervişoğlu’nun yazdığından çok Millet İttifakı içerisinde iki partinin üyelerinin birbirine eleştirilerini sosyal medyadan yapmalarını yanlış buluyorum. İYİ Parti cephesinde bir rahatsızlık olabilir ama ilgili kişiye söylenmeliydi. Siyasi anlamda Dervişoğlu, kendi seçmen kitlesine mesaj vermek istemiş olabilir. Büyükşehir’in afişlerinin doğru yanlış tartışmasında taraf olmak istemiyorum. Millet İttifakı içindeki çatlağı lüzumsuz buluyorum” dedi.

Sercan Avcı ise İYİ Parti cephesinden sadece Dervişoğlu’nun eleştiri getirmesinin tartışmanın ‘kişisel’ kalmasına neden olduğunu söyledi. Avcı şunları söyledi; “ Bence kalan 1,5 yılda Derivşoğlu’ndan Soyer’e eleştirileri göreceğiz. Geride kalan 3,5 yılda ikilinin arasında bir bağ kurulamadı. Zaman içerisinde gördük bunu. Daha aday adaylığı sürecinden başlayan bir iletişimsizlik bu. Soyer İYİ Parti Genel Merkezi’yle ilişkilerini kendi bizzat yürütüyor. Bu da Derivşoğlu’nu rahatsız etmiş olabilir. Dervişoğlu böyle bir siyasetçi, eksiği yanlışı söyleyen, geri durmayan bir isim. Ancak çıkış tek başına kişisel kalınca altındaki neden de spekülasyona neden oluyor.  İşte mesaj mı veriyor, başka bir neden mi var’ soruları soruluyor. Bu durum Soyer ve Dervişoğlu arasında iletişim kopukluğu olduğunu net ortaya koyan bir durum. Soyer’in afiş konusunda geri adım atmadığını gördük. Afyon’da başlayan yürüyüşte 4 farklı afiş olmasına rağmen Dervişoğlu’nun hedef aldığı ‘Barışın ikinci yüzyılı’ afişiyle yürüdü.”  

Mustafa Akbaş ise “Bence Dervişoğlu’nun çıkışı kendi tabanına bir mesaj değil. Ülkede sığınmacıların 13 milyona yaklaştığı söyleniyor. Ulusal güvenliği tehdit ediyor. Milliyetçi mesajı buradan verebilirsin. Birçok konu var. Bir afiş üzerinden olmuyor. Tunç Soyer’in aday gösterilmesinden sonra Dervişoğlu zaman zaman eleştiriler getirdi. Ben de Dervişoğlu’nun kişisel bir çıkış yaptığını düşünüyorum” dedi.

BARO SEÇİMLERİ

AVCI VE AKBAŞ BÖLÜNMEYE DİKKAT ÇEKTİ

Baro’da 2 dönemdir Çağdaş grubun seçim kazandığını ancak geçmişte Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nun da seçim kazandığına dikkat çeken Mustafa Akbaş, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu içindeki bölünmeye dikkat çekti. Sercan Avcı ise mevcut fotoğrafta seçimi Çağdaş grubun kazandığını ifade etti. Avcı, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu içinde keskin ayrışma yaşandığını, 2 aday arasında birleşme adına yapılan hamlelerin sonuç vermediğini söyledi. Avcı ve Akbaş, Çağdaş Grubun adayı Sefa Yılmaz’ın en büyük handikapının diğer adaylara göre yaşının fazla olması olduğunu, baroda ciddi sayıda genç avukatın olduğunu ifade etti.

EBSO VE İZTO SEÇİMLERİ

ÇAKIR: YORGANCILAR VE ÖZGENER DEVAM EDER

EBSO ve İZTO’da yaşanacak seçimler için bilgiler veren Onur Çakır, her iki seçimde mevcut başkanların devam edeceğine dikkat çekti. Çakır şunları söyledi;

“Ender Yorgancılar’la görüştüm. Kendinden çok emin. Seçimi alırım havasını gördüm. Başka aday da var.  ESİAD Başkanı Mustafa Karabağlı var. Yüzde 70’e 30 gözüküyor. İlk önce Ender Yorgancılar’aday değilim’ dedi. 1 ay sonra tekrar aday oldu. ESBO Başkan Yardımcısı Muhsin Dönmez yola çıkıyor Ender Bey ‘yokum’ deyince. Yorgancılar’da Muhsin Bey’i destekliyor. İlginç bir gelişme oluyor. İZTO Başkanı Mahmut Özgener göreve gelince eski başkan ve bazı isimlerle ilgili suç duyurusunda bulundu. Ekonomi Üniversitesiyle ilgili. Yargı süreci sürüyor. Burada yargılananlardan biri de Muhsin Dönmez. Mahmut Özgener, Dönmez’in adaylığıyla ilgili rahatsızlığını dile getiriyor. Ender Bey’e adaylık baskısı yapılıyor. Muhsin Dönmez adaylıktan çekiliyor. İzmir Ticaret Odası’nda ise büyük ihtimal Özgener tek aday olarak girecek. Önümüzdeki günlerde adaylığını açıklayacak. Özgener meclis üyeleriyle görüşerek isim önerileri alıyor.


Sercan Avcı, önümüzdeki aylarda seçim yaklaştıkça Ender Yorgancılar isminin CHP’de, Özgener’in isminin ise AK Parti ve İYİ Parti içerisinde adaylık için geçebileceğini söyledi. Mustafa Akbaş, “Mahmut Özgener siyasete girebilir.  Ender Bey bence girmez” dedi. Onur Çakır ise, “Ender Bey’le görüştüğümde sordum. Siyaset için ‘kesin olarak kapıyı kapattım’ demedi. Özgener’in ismi geçen yerel seçimde AK Parti’den geçti. AK Parti ile ilişkileri iyi. Ama Özgener vekillikten ziyade Büyükşehir adayı olur mu? Bu konuşulabilir yeniden” dedi.

MEVCUT VEKİLLERİN PERFORMANSI VE VEKİL LİSTESİ KULİSLERİ

ÇAKIR’DAN TEK TEK DEĞERLENDİRME

Onur Çakır, CHP’li mevcut vekilleri tek tek değerlendirdi. Çakır, şunları söyledi;“ Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olursa bir koltuk boşalıyor. Mehmet Ali Çelebi gitti. 2. koltuk. Tuncay Özkan önemli bir isim. Kılıçdaroğlu’na yakın siyaset yapıyor. İzmir dışından başka bir yerden aday olur mu tartışması olur ama bence yine İzmir’den olacaktır. Atilla Sertel çalışıyor ama bir dahaki dönem olur mu benim açımdan soru işareti. Bedri Serter de çalışıyor. Bir dönem yeter denebilir mi. Denebilir. Yeniden adaylığı soru işareti. Ednan  Arslan en güçlü dönemini yaşıyor. PM üyesi. Kılıçdaroğlu’nun gideceği kentlere önceden gidip çalışma yapıyor. Genel Merkez’le iyi. Bence listede olacaktır. Kamil Okyay Sındır her gün bir yerde. Çalışıyor. Sağlığı el verirse devam edecektir. Etmelidir de. Kani Beko çok sevdiğim bir siyasetçi. Vekilliği hak etti. Çalışıyor ama soru işareti yeniden yazılması. Mahir Polat’ın siyasetini beğeniyorum. Genel Merkez’e yakın, banko görüyorum yeniden adaylığını. Murat Bakan’ın siyaset tarzını beğenmesem de vekilliğin hakkını veriyor. Danışman kadrosu iyi. Kritik konularda önemli önergeler veriyor. Özcan Purçu’nun kesinlikle olmayacağını düşünüyorum. Selin Sayek Böke yeniden vekil olacaktır ama hangi kentten bence belli değil. Sevda Erdan Kılıç tırnaklarıyla kazıyarak buralara geldi. Kimsenin adamı olmadı. Zaman zaman duygusal davrandı. PM’den istifa etti. Genelde siyasetteki hafıza güçlüdür. Önüne çıkacaktır bu durum. Tacettin Bayır İYİ Parti’ye geçen 15 vekilden biriydi. O geçiş olmasaydı listede yoktu zaten. Bir sonraki dönem listede olur mu? Soru işareti.”

AKBAŞ: İZMİR LİSTESİNDE CİDDİ DEĞİŞİM OLUR

Mustafa Akbaş ise CHP listeleri için şunları söyledi:

“Selin Sayek Böke yüzde 90 Ankara’dan aday gösterilir. Kemal Bey İzmir’den aday olmaz. Tuncay Özkan İzmir’den devam eder. 'İzmir'de CHP'li vekiller ne kadar etkili?' bunu konuşmak lazım. Ben bir çoğunun siyasi olarak etkili olduğunu düşünmüyorum. Kritik yerlerde kritik tavırlar ortaya koyma konusunda çok etkili değiller. Eylem yok. Aktivistlik yok. Etkili politika, halkta hareket yaratma yok. CHP içinde böyle isimler var ama İzmir’de sayılı. İzmir listesinde ciddi değişim olur."

AVCI'DAN İSİM İSİM DEĞERLENDİRME

Sercan Avcı da son yıllarda İzmir vekilleri içinde yaptığı eylemle çıkışla adından söz ettiren vekil olmadığını söyledi. Avcı, “ İzmir’de sıra dışı protesto ve eyleme imza atan bir vekil yok. Bir Musa Çam vardı, kürsüde bile giydiği kıyafetle taktığı şapkayla dikkat çeker, ses getirir, sorunu ülke gündemine taşırdı. Bu dönem bunu göremiyoruz… Ben de CHP vekil listesinde çok büyük bir değişim bekliyorum. Bu süreçte siyasi anlamda başarı elde eden isimlerin koltuklarını koruyacağını düşünüyorum. Mesela Mahir Polat, Genel Başkan Başdanışmanı oldu, YDK üyeliği devam etti. Mesela Ednan Arslan… PM üyesi oldu. Siyasi anlamda yükselen isimler vekilliğini korur.  Kimler olmaz sorusunun cevabını aslında kendileri veriyor. Önseçim çağrısı yapan vekillerin tamamının olmayacağını düşünüyorum. Genel Merkez’in tekrar yazmayacağı için şansları ‘önseçim’. Bu noktada ‘önseçim’ çağrısı yapanlar arasında Tacettin Bayır benim en beğendiğim vekillerden. Kimsenin adamı değil, maaşını yıllardır eğitime veriyor. Ancak liste için şansı az. Bu arada şunun altını çizmek istiyorum. Önseçim olmayacağı için aday adayı sayısı az kalacaktır ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok güçlü listelerle seçime girme isteği var. İş dünyası temsilcileri, STK başkanları… Bu da şunu gösteriyor il yöneticilerini, ilçe başkanlarını listelerde görebileceğimizi sanmıyorum. Bir tek İl Başkanı Deniz Yücel olur.

YÜCEL, NALBANTOĞLU, ÇELİK VE TÜRELİ ŞANSLI

Gazeteciler Avcı, Çakır ve Akbaş, Deniz Yücel, Rıfat Nalbantoğlu, Devrim Barış Çelik, Rahmi Aşkın Türeli’nin listenin güçlü adayları arasında olduğunda hemfikir oldu. Onur Çakır il yönetiminden Fulya Alçay’ın şanslı olabileceğini söyledi. Avcı ise kontenjandan Ahmet Akın, Gülizar Biçer Karaca, Özgür Özel isimlerinin geçtiğini söyledi. Mustafa Akbaş İzmir için DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ismini verdi. Akbaş, “Gelenek hale geldi… DİSK’in Genel Başkanı milletvekili adayı gösteriliyor. İzmir’de güçlü kadın adaylar henüz kendilerini hissettiremedi” dedi.

AKŞENER İÇİN İZMİR İDDİASI

Avcı, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in İzmir’den aday olma ihtimalinin olduğunu gündeme getirdi. Akbaş, “Meral Hanım İzmir’i önemsiyor. Akşener’in İzmir adaylığı iddiası konuşuluyor. İYİ Parti Ege’de taban bulmaya başladı. İzmir, Aydın, Manisa... Bir mesaj da vermek isteyebilirler. O nedenle aday olabilir İzmir’den” dedi.

Çakır. “1. Bölge 1. Sıra Müsavat Dervişoğlu olu. 2. Bölge’de Aytun Çıray şanslı. Diğer sıralar için çok isim konuşuluyor ama ben Genel Merkez’den 2 ve 3. sıralara kontenjan geleceğini düşünüyorum” dedi.

ÇAKIR’DAN ÖZÇINAR İDDİASI

AK Parti listeleri için Çakır, “Binali Yıldırım yeniden İzmir’den olmak istiyormuş.Liste başı olur. Cemal Bekle yeniden aday gösterilmez. Ceyda Bölünmez Çankırı iyi niyetli çalıştı ama yeniden adaylığı soru işareti. Alpay Özalan çok az geldi İzmir’e… Hamza Dağ en güçlü dönemini yaşıyor. Atilla Kaya muhalefetin İzmir’de sesi… Devam edecektir. Necip Nasır iyi niyetli ama isteneni veremedi. Yaşar Kırkpınar ise, vekil olup kendisini bu kadar geliştiren bir isim görmedim. Plan Bütçede önemli bir mesai harcıyor. Çak çalışıyor alanda. 1 dönem daha olmak istiyor ama ismi yerel seçimlerde Kemalpaşa için geçiyor. Eyüp Kadir İnan İzmir listesi için şanslılarda. İl başkanı Kerem Ali Bey var. Bir bomba iddiada Saliha Özçınar… Kiraz Belediye Başkanının kadın kontenjanından ismi vekillik için geçiyor” ifadelerini kullandı.

Avcı ise, “Benim için AK Parti’de en büyük hayal kırıklığı Necip Nasır… Kendisinden çok daha farklı bir performans beklerdim. Deprem olduktan sonra ismini duymaya başladık. AK Parti’de CHP’de olduğu gibi bu dönem ilçe başkanı, il yöneticisinin seçilecek noktada vekil listesinde yer alacağını düşünmüyorum. Hamza Dağ, Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli vekil listesi için çok şanslı ama bu isimler Büyükşehir için de geçiyor. Bu isimlerden hangisi ya da hangileri yeniden yazılmazsa Büyükşehir için yüksek sesle konuşulmaya başlanır” dedi.

Çakır, “MHP’de listelerde sürpriz olacaktır. İl Başkanı Veysel Şahin istiyor. Taner Osmanağaoğlu devam edebilir” dedi.

 

 

 
İzmir'de 446 kaçak göçmen yakalandı!
 
Kılıçdaroğlu: Mücadelenin başlangıcı burası olsun!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Ekonomi Masası'ndan Kemeraltı turu...
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası, İzmir ...
CHP’li Sındır: Demokrasi için yandaş değil özgür basın şart!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Basın İlan Kurumu’nun Evrensel ...
Erdoğan'ın mitingi ertelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Eylül Cumartesi günü Samsun'da ...
 
AK Parti'den erken seçim açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Seçim takvimiyle ilgili değişiklik yok, seçimler ...
AK Partili Sürekli'den "Alsancak Kültür ve Sanat Kompleksi" açıklaması
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Genişletilmiş İl Başkanları ...
CHP Ekonomi Masası'ndan İzmir'e çıkarma!
Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası 24-25 Ağustos 2022 tarihlerinde ...
 
CHP'den Tanju Özcan açıklaması
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına ilişkin ...
CHP’li Beko: Engellilerin otomobil alımı kolaylaştırılmalı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, engelli bireylerin araç sahibi olabilmesi ...
CHP'li Sındır: Esnaf yoksa işsiz çok, hayat yok!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tire ve Bayındır’da CHP ilçe ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri