ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5213
    Dolar
  • Euro
    34,7970
    Euro
  • Altın
    2.421,690
    Altın
  • Bist-100
    9.709,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/35°
    ADANA
  • ANKARA
    17/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    19/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    18/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/26°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
CHP'li Kılıç: Vaad kopya, sonuç fiyasko!
CHP'li Kılıç: Vaad kopya, sonuç fiyasko!
21 Mayıs 2023 Pazar - 22:14

Roman yurttaşlar CHP İzmir İl Binası'nda...

CHP İzmir İl Başkanlığı önünde toplanan Roman vatandaşlar Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek vereceklerini açıkladı. Romanların destek açıklamasında konuşan Başkan Batur, “Sizin haklarınızı en iyi şekilde koruyacağına inandığımız, dürüst, namuslu, şerefli bir cumhurbaşkanı adayımız var. Geliyor, 28’inde Türkiye’yi yönetmeye geliyor. Romanların yanında olmaya geliyor” dedi.

Roman yurttaşlar CHP İzmir İl Binası nda...

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıklayan Güzel Parti yönetimi, CHP İzmir İl Başkanlığı önünde açıklama yaptı. Güzel Parti Genel Sekreteri ve Güzel Parti Genel Sekreteri ve İzmir İl Başkanı Cafer Heptepe’nin sözcülüğünde gerçekleşen açıklamaya Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’la birlikte CHP PM Üyesi ve Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP ve Güzel Parti il yöneticileri, CHP Konak İlçe  Başkanı Akın Küçükoğullarından, İzmir Kent Yoksulluk Ağı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Küleş, Roman dernekleri yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı.

Batur: Bize onur ve güç verdiniz

Romanların Kılıçdaroğlu’na tam destek sözü verdiği, “Romanların Gururu Kılıçdaroğlu” pankartları açılan yoğun katılımlı destek açıklamasında konuşan  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her zaman Roman vatandaşların yanında olduklarını vurguladı. Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Güzel Parti’nin açıklaması bize onur ve güç verdi. Roman kardeşlerimizle her zaman yan yanayız. Hep birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Sadece yerel yönetici olarak değil, aynı zamanda ben sizin kardeşinizim, ağabeyinizim. Sizlerin sorunlarını en yakından bilen kişiyim.”

“Dürüst, namuslu, şerefli bir cumhurbaşkanı”

Başkan Batur, Roman mahallelerinden oy artışı beklediklerini ifade ettiği konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Önümüzdeki seçimde Ege Mahallesi, Hilal, Güney, Yenişehir ve tüm Roman mahallelerimizde oyların artacağını biliyorum. Sizin haklarınızı en iyi şekilde koruyacağına inandığımız, dürüst, namuslu, şerefli bir cumhurbaşkanı adayımız var. Geliyor, 28’inde Türkiye’yi yönetmeye geliyor. Romanların yanında olmaya geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya çıkarmaya hazır mıyız? Hep beraber bu güzel insanı cumhurbaşkanı yapmamız lazım, hep beraber olmamız lazım. Yerel yöneticiler yanınızda; Tunç Soyer Başkan da Konak Belediye Başkanı olarak ben de her zaman sizin yanınızdayız. Problemlerinizi çözmek için sahadayız. Bundan sonra da beraberiz.”

Aslanoğlu: eşit yurttaşlık mücadelesini hep birlikte vereceğiz

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, birleşe birleşe kazanacaklarının altını çizdiği konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Karar Ver!” çağrısına uyarak karar veren Romanlara “hoş geldiniz” diyerek şunları söyledi:

“Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Karar Ver!” çağrısına uyarak karar verdiniz. Hepiniz Halil İbrahim sofrasına hoş geldiniz. Bundan sonra eşit yurttaşlık mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Açlıkla, yoksullukla mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. Bundan sonra birleşe birleşe kazanacağız. Az kaldı. Sizlerin desteğiyle Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak. Size söz, baharlar gelecek, Kemal Kılıçdaroğlu verdiği hiçbir sözden geri dönmeyecek.”

Heptepe: Kılıçdaroğlu’na söz veriyoruz

Güzel Parti Genel Sekreteri ve İzmir İl Başkanı Cafer Heptepe, yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiklerini belirtti. Roman vatandaşları sandıklara sahip çıkmaya davet etmeyi ihmal etmeyen Heptepe şöyle konuştu:

“Güzel Parti il yönetiminin almış olduğu karar neticesinde ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Güzel Parti ailesi olarak desteklemeyi sizlerin huzurunda beyan ediyoruz. Türkiye genelindeki en az 8 buçuk milyon Roman halkı olarak yirmi bir yıldır iktidarda kalan mevcut hükümetin samimi bir şekilde yönetmediğini biliyoruz.  100 yıl önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu gibi 100 yıl sonra adı Kemal olan temiz ve liyakatlı cumhurbaşkanı adayımızın kazanacağına tamamen inanıyoruz. Roman akrabalarımızı, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu kararı almamızdaki en önemli sebeplerinden biri Suriyeli mülteci insanların, biz Roman kardeşlerimizin ekmeğine paydaş olması. Biz Güzel Parti ailesi olarak Roman halkının sonuna kadar destekçisiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz. Varız, varolacağız.”

 

 
4 ayda 5 bin 835 şirket kapandı!
 
Başkan Engin'den yurttaşlara sandık daveti...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'ne 58. baskın!
İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Bornova İlçesi'ndeki iki ...
Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlere ...
Oğuzhan Uğur çekim sırasında yaşananları anlattı!
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Ankara Kuşu tutuklandı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik paylaşımlar yapan ...
Kaftancıoğlu: Montaj, dublaj yok buyrun!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mülteci konusuna ilişkin sosyal ...
İzmirliler dikkat... Üç gün yağmurlu!
Meteorolojiden alınan verilere göre İzmir yarından itibaren yağışlı havanın ...
 
Hizbullah tetikçileri tahliye edilmişti... Son sözü Adalet Bakanlığı söylemiş!
11 Hizbullah tetikçisinin salıverilme sürecinde son sözü Adalet Bakanlığı'nın ...
A Haber, baltayı fena taşa vurdu... Adam, Arapça konuşunca yayın kesildi...
A Haber muhabirinin, Türk seçmen diye mikrofon uzattığı kişinin Türkçe ...
Üç maaşlı AK Partili, yine koltukları kaptı...
AK Parti eski Genel Sekreter Yardımcısı ve Harran Üniversitesi İktisat ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri