Sahte altınla dolandırdılar!

İzmir'de yapılan operasyonda, sahte altınla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 3 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

  • | Son Kale İzmir

Bornova ilçesinde yaşayan bir vatandaş, polis merkezine yaptığı şikayette, kendisiyle irtibata geçen O.Ö., M.B. ve E.T.'nin “İnşaat kazısında altın bulduk, bunları sana verelim sende kazan” diyerek, ederinin altında bir fiyatla sattığını, ancak kontrol ettirdiğinde altınların sahte olduğunun anlaşıldığını söyledi. 

Şikayet üzerine İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 17 Mayıs'ta gerçekleşen 215 bin TL'lik dolandırıcılık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmada şüpheliler O.Ö., M.B. ve E.T. polis ekiplerince 11 Haziran'da, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklandı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz