ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
23 Mart 2024 Cumartesi - 13:35

Selçuk Balkan'dan Zeytinalanı mitinginde sosyal belediyecilik mesajı..

CHP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan, seçim çalışmaları kapsamında mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Dördüncü mitingini, 22 Mart 2024 Cuma günü Zeytinalanı Mahallesi'nde gerçekleştiren Balkan, bölgenin sorunlarını kısa sürede çözmek adına hazırladığı projelerini tanıttı, sosyal belediyecilik mesajı verdi.

Selçuk Balkan dan Zeytinalanı mitinginde sosyal belediyecilik mesajı..

Düzenlenen mitinge önceki dönem CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş, önceki dönem CHP Urla İlçe Başkanlarından Ahmet Bahri Yalaz ve Halil Erkan Soyak da katıldı. Zeytinalanı sahil düzenlemesinin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirten Selçuk Balkan, ilçenin giriş kapısı olarak tanımlanan Çamlıçay ve Zeytinalanı Mahalle’lerinin peyzaj tasarımı ve modern aydınlatma sistemleri ile yenileneceğini açıkladı.

Çamlıçay ve Sivrice Dereleri’nin ıslahı için 18 uygulaması kararının mahkemesinin sonuçlandığını belirten Balkan “Bu güzelim sahil hak ettiği ilgiyi görmedi, göstermelik yapılan düzenleme külliyen zarardır. Hiç merak etmeyin, gerçek sahil düzenlemesi, yürüyüş yolları ve bisiklet yolunu Çamlıçay’dan Mavi Plaja kadar deniz kıyısından kesintisiz üniversitemizin de desteğiyle projelendirip, hayata geçireceğiz. Plajlarımız Mavi Bayraklı, tertemiz duş, tuvalet, kabin, kafe ve alt yapı hizmetleri belediyemiz tarafından verilecek, Zeytinalanı’mıza yakışır bir plaj olacak. Deniz seviyesinde olan ve zaman zaman yağmur suyuna maruz kalan Çamlıçay- Zeytinalanı ovası, içmeler ovası, İskeledeki çayır bölgelerimizin sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Devlet Su İşleri ve İZSU işbirliği ile Semtimizde bulunan derelerin rehabilitasyonunun yapılmasını sağlayacağız. Çamlıçay ve Sivrice derelerinin ıslahı için almış olduğumuz 18 uygulaması kararına açılan mahkeme sonuçlandı. Hem bu derelerimizin ıslahını hem de Çamlıçay Kavşağını düzenleyeceğiz” dedi.

Zeytinalanı bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmada bölgenin sorunlarını yerinde inceleyen ve projelerini bu doğrultuda hazırlayan Balkan “Kapalı bir Pazar yerimiz var. Pazar yerimizin yağmurdan etkilenen kısımlarını düzenleyip, tuvaleti, çay ocağı gibi altyapı hizmetleri olan daha modern bir Pazar yeri haline getireceğiz. Zor günler geçiren pazarcı esnafımıza elimizden gelen katkıyı sunacağız” dedi. Balkan ayrıca denizin temiz kullanımı ve amatör denizci eğitimlerinin verileceğini müjdeleyerek bir Deniz Müzesi inşa etmek istediklerini açıkladı.

Gastronomi ve turizm okulu, meslek edindirme kursları, yabancı dil eğitimleri, amatör denizcilik eğitimi gibi çalışmalarla gençlere yeni kapıların açılmasını sağlamayı hedeflediğini belirten Balkan, çöpleri toplar, yolları yapar, ağacımızı diker Urla’yı güzelleştiririz önemli olan sosyal belediyecilik hizmetlerimiz ile Urlalıya dokunabilmek dedi.

Bizde yanlış yapanlara örgüt hesap sorar”

İlçedeki, ‘kayyımdan hesap sorma’ tartışmalarına “Bizim partimizde milletimiz affetsin denmez. Bizde yanlış yapanlara örgüt hesap sorar. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin en demokratik, en özgürlükçü partisidir” diyerek son noktayı koyan Selçuk Balkan AKP’nin Büyükşehir Adayı’nı afiş ve logo üzerinden eleştirdi.

Balkan konuşmasının devamında “Kalkmışlar bize, kayyımın hesabını genel merkezinizden sorun, şimdiye kadar neredeydiniz demişler. Bizim partimizde milletimiz affetsin denmez. Bizde yanlış yapanlara örgüt hesap sorar. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin en demokratik, en özgürlükçü partisidir. Tabii ki bunu tek adam rejimine, biat kültürüne sahip olanlar anlayamaz. Pankartlarında partisinin logosunu küçültüp, kendi fotoğrafını büyük büyük koyan kendi adayları; ya; tek adamlığa özeniyordur ya da kendi partisinden utanıyordur? Sizce hangisi? Tabi ki kul hakkı yiyen partisinden utanıyor. Bizler, birbirinden değerli meclis üyesi adaylarımızla bu yola, Urla’lının hayatını güzelleştirmek ve kolaylaştırmak için çıktık. Tüm enerjimizi; projelerimize harcıyoruz. Biz kendi yolumuzda sizlere daha kaliteli bir hayat oluşturmaya çalışırken, bizleri çeşitli söylemleriyle eleştirmeye çalışan bir zihniyet var. Rahatsız oluyor muyuz? Tabi ki hayır. Onların rahatsızlık duyduğu, bizim motivasyonumuz, bizim enerjimiz, bize duyulan teveccüh ve içinde bulundukları durum. Allah yardımcıları olsun. Biz hiçbir zaman bizlere cahil diyen kimsenin şahsına bir şey söylemedik. Çok şükür tecrübemiz, bilgi birikimimiz, akademisyen kimliğimiz ve serde gençliğimiz var. Şunu da hatırlatmakta fayda var. Nas Nas dediler; faiz % 50, mazot 45 lira, Euro 35 lira, Ramazan Pidesi 25 lira, simit 15 lira, ekmek 10 lira oldu. Bize laf söylene kadar, emekliye, işçiye, çiftçiye, memura, hepimize önce bunun hesabını verin” dedi.

 

 
CHP'li Yücel'den 'Bakan'lara tepki...
 
Altay'da ödeme morali..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yücel'den 'Bakan'lara tepki...
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Bakanlar bürokrat niteliğindeki devlet ...
Görkem Duman'dan Buca'nın trafiğine çözüm hamlesi...
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Buca'da trafik yükünü azaltacak ...
Hamza Dağ: Seçim yaklaştıkça CHP Genel Başkanı'nın bana olan sevgisi artıyor'
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Baktığımda ...
 
CHP Bornova Adayı Eşki'den moto kuryelere gece yarısı ziyareti
Bornova’nın CHP’li Adayı Ömer Eşki, Küçükpark bölgesinde paket dağıtımı ...
İzmir'de 2 bin 291 haneye 1 milyon 475 bin TL'lik doğal gaz tüketim desteği
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ...
CHP Bayraklı Adayı İrfan Önal'dan kreş sözü...
Kahvehane sohbetlerinde, cadde cadde gezerek vatandaşla ve esnafla buluşan ...
 
CHP lideri Özel'den Görkem Duman'a övgü...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Buca Belediye Başkan ...
Efes Selçuk'ta büyük coşku...
Cumhuriyet Halk Partisi Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu ...
Lütfü Savaş'a saldırı
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a Samandağ'da mitingde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri