Soyer'den camide Çav Bella açıklaması... ALÇAKÇA PROVOKASYON

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bazı ilçelerde camilerden Çav Bella şarkısının çalınması ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Soyer, "halkımızı birbirine düşürmeye, kutuplaştırmaya çalışanların bu kadar alçakça provokasyona tevessül etmeleri niyetlerini açıkça ortaya koyuyor. Asla kabul etmeyeceğimiz bu provokasyonu gerçekleştirenleri lanetliyor, güzel İzmir’in adını bu olayla yan yana getirip politika malzemesi yapanları da kınıyorum" dedi

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bazı camilerden Çav Bella şarkısının çalınması ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Soyer'in yazılı açıklaması şöyle:
“Mübarek Ramazan ayının sonunda milletçe Bayram’a hazırlanırken İzmir’de dün bazı camilerin minarelerinden şarkı çalınması benimle birlikte tüm İzmirlileri üzmüştür.  En fazla birlik beraberlik içinde olmamız gereken günlerde, halkımızı birbirine düşürmeye, kutuplaştırmaya çalışanların bu kadar alçakça provokasyona tevessül etmeleri niyetlerini açıkça ortaya koyuyor. Hedefleri halkımızın dirliği, birliğini bozmaktır. Bu oyuna gelmeyelim.
Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı camilerin bazılarının ses sistemine girerek bu eylemi gerçekleştirenleri devletin yetkilileri, emniyet güçlerinin en kısa sürede yakalayarak yüce Türk Adaleti önüne çıkacağına inanıyor, İzmirliler adına bekliyoruz. Asla kabul etmeyeceğimiz bu provokasyonu gerçekleştirenleri lanetliyor, güzel İzmir’in adını bu olayla yan yana getirip politika malzemesi yapanları da kınıyorum.”
 

YORUMLAR

Evenur akgun

ÇOK alçakça yapılan prova

Remziye biayaci

Ben naçizane bunu okuduğumda prafaksiyin olduğunu yazmıştım İzmirli in adı büyük zarar vermek için fırsat kolluyorlar aman dikkat

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz