folkart, orion,

Sümer Holding'e aitti... İzmir'deki o arazi satıldı!

Özelleştirme yoluyla, kamuya ait 7 ildeki 24 taşınmaz daha satıldı. Hazine, Şeker Fabrikaları ve Sümer Holding'e ait toplam 258 bin 187 metrekare arsa 130.4 milyon lira karşılığında satıldı. Satışı gerçekleşen taşınmazlar arasında İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki Sümer Holdin'e ait arazi de yer alıyor. 

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, devlete ait çok sayıda taşınmazı daha sattı.  Resmi Gazete’de yayımlanan listede, İstanbul, Ankara, İzmir, Malatya, Yalova, Kırşehir ve Gaziantep’te Hazine, Sümer Holding ve Şeker Fabrikaları’na ait 24 taşınmaz ihale edilerek satıldı. Satıştan 120 milyon 470 bin TL  toplandı.


ÖDEMİŞ'TEKİ SÜMER HOLDİNG ARAZİSİ
Satışı gerçekleşen taşınmazlar arasında İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki Sümer Holding'e ait arazi de yer alıyor.

Birgi Mahallesi 234 ada 3 parselde bulunan 3 bin metrekarelik taşınmaz ve üzerindeki yapı 750 bin TL'lik bedelle İsmail Aydoğan'a satıldı. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz