ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Sigara fiyatlarına büyük zam!
Sigara fiyatlarına büyük zam!
Üniversitenin seçim araştırmasında çarpıcı sonuçlar!
Üniversitenin seçim araştırmasında çarpıcı sonuçlar!
3 şehirde oy verme işlemi başladı
3 şehirde oy verme işlemi başladı
A Milli Takım'dan iyi prova!
A Milli Takım'dan iyi prova!
1 Şubat 2020 Cumartesi - 15:29

Sürekli: İzmir'in sorunları görmezden geliniyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'e yapılması planlanan ikinci otoyol projesinin etüt ve fizibilite çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Yine afaki, yine bilimden ve gerçeklikten uzak, yine İzmirliyi yanıltıcı söylemler ve saldırılar. CHP yaklaşımı şimdi de ikinci otoyol üzerinden yağma ve rant suçlaması ile sahnede" dedi.

Sürekli: İzmir in sorunları görmezden geliniyor

Ak Partili Sürekli, 'ikinci otoyol projesi üzerinden İzmir'e yapılacak yatırımların hükümet tarafından engellendiği' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. İzmir'in trafik sorununu görmezden geldikleri gibi, sorunu çözecek projeleri de olmayanların, İzmir'e hizmet etmek isteyen Ak Parti'yi engellemek için ellerinden geleni ardına koymadıklarını ifade eden Sürekli, "Yine afaki, yine bilimden ve gerçeklikten uzak, yine İzmirliyi yanıltıcı söylemler ve saldırılar. CHP yaklaşımı şimdi de ikinci otoyol üzerinden yağma ve rant suçlaması ile sahnede. Menderes'in doğasını çöplüğe dönüştürme peşinde olanlar yani. Bu kenti yöneten CHP'li belediyelere, bazen tekrarlamak gerekiyor, başka türlü olmuyor, Biz de tekrarlayalım dedik. İkinci otoyol projesinin ormanları yok edeceğini söylemişler. Henüz etüt ve fizibilite çalışmaları süren bir proje için bu kanıya nasıl varmışlar, anlamadık. Diyelim ki; kendileri ön çalışma yapmışlar ki çok zor. O zaman rapor etsinler; hangi proje detayı ile ne kadar yeşil alan yok olacak, açıklasınlar. İzmir; hiç bu kadar kulaktan dolma, önyargılı, sığ bilgilerle büyükşehir belediye başkanlığı sergileyeni görmedi" dedi.

'HEMŞEHRİLERİMİZ TEMEL SORUN VE BEKLENTİLERİNİN ÇÖZÜMÜNÜ BEKLİYOR'

Başkan Kerem Ali Sürekli şöyle devam etti:

"Belediyecilik, bilimsel çalışma gerektirir, ayakları yere basan işler ve söylemler üretme makamıdır. Hatırlatırız. Ağızlarını her açtıklarında 'rant, doğa, yağmadan dem vuranların, kendi çıktıkları ihalelerle ilgili İzmir halkını bilgilendirmelerini bekliyoruz. Daha doğrusu İzmirli hemşehrilerimiz; temel sorun ve beklentilerinin çözümünü bekliyor." 

CHP'nin suni gündemden başka bir icraatının olmadığını savunan Sürekli, "Devletin yatırımları ve aşamalarından daha da vahimi, kendi yaptıklarından, yapamadıklarından bihaberler. CHP'li yerel idareye önerimiz; biz İzmir için çalışmaya devam ederken, iyi ders çalışmalarıdır. İzmir'e, Ak Parti hükümetlerince, yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Konak Tüneli, Sabuncubeli Tüneli, çevre yolu, havalimanı, barajlar ve daha çok sayamayacağımız projeyi bitirdik. İzmirliler için birçok projeyi hayata geçirmek için de devam ediyoruz. Son olarak, İzmirli sporseverlerin özlemle beklediği, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nu bitirdik. Göztepe artık kendi evinde, kendi semtinde oynamaya başladı. Alsancak Stadyumu'nun yapımı engellemelerle geç başladı, devam ediyor, kısa sürede o da bitecek. Karşıyaka'nın stadını engellemeselerdi, başlamış olacaktık ve bugün onu da bitirmiş olacaktık. Ak Parti'nin iktidarda olduğu 18 yılda, İzmir'e yapılan yatırımla, Ak Parti'den önceki 18 yıllık iktidarın yaptığı yatırımı, yan yana getirip kıyaslanamaz bile" dedi.

 

 
Konak'ın yardım tırı Elazığ’a yola çıktı
 
Ci Group Buca yara aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a 20 katrilyon cevabı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine ...
Akşener İzmir izlenimini anlattı.. İşyerleri kapanma noktasında!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'deki programının ikinci gününe ...
'Deprem vergileri nerede?' sorusuna yanıt verdi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde ...
 
Dağ: Soyer alternatif sunsun ya da engel olmasın...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir ...
CHP'li Yücel'den Kaya'ya 5 maddelik yanıt... 'Rant için çalışan kafanıza biz erişemeyiz'
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, çevre yolu projesi üzerinden Büyükşehir ...
Kaya'dan Soyer'e 'Çevre yolu' eleştirisi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
"TİGEM devletin mi AKP’nin mi çiftliği?"
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)’nde bir yılda yaşanan 28 bin ...
"Kaynamayan tencere her iktidarı götürür"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir ziyaretinde yaptığı açıklamada ...
CHP'li Kılıç'tan jeotermal tepkisi
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CHP İzmir Milletvekili ve KİT ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri