ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    12/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
6 Aralık 2022 Salı - 10:30

Sürekli'den Soyer'in o sözlerine yanıt: Haklı, İzmir hizmet bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gecir meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” çıkışını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ali Sürekli, “Tunç Soyer haklı, İzmir, düşman toprağı değil! Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur! İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor!” dedi.

Sürekli den Soyer in o sözlerine yanıt: Haklı, İzmir hizmet bekliyor!

AK Parti İzmir İl Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısında, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ile İzmir ve ülke gündemi değerlendirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” sözlerini de gündeme getiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı (!) İzmir, düşman toprağı değil! Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur! İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor!” diye konuştu.

Düşmana düşman diyemeyenler…

Başkan Sürekli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “9 Eylül’ü, ‘düşmana düşman demeden’ kutlayan, her fırsatta Yunan hayranlığını ortaya koyan, İzmir’i sorunlar yumağına dönüştürüp tek çözüm, kalkınması için tek somut iş üretmeyen CHP’li Soyer, bu tespitini kendisine sık sık hatırlatmalı, hükümete değil! Kadifekale’ye Pagos Pazarı, İzmir’e özel para ve bayrak fikri kendilerine aitti. Bir ayağı Yunanistan’daki dostlarının makamında, fotoğraflar çektirerek el sıkışıp sıkışıp dönüyor. Neden, ne için olduğu belli değil. Şimdi, bunun benim söylediğimle ilgisi yok diyecek. Ben, hükümete mesaj verdim diyecek. Ama, bal gibi var. İzmir’in işgali ve kurtuluşunda dahi en büyük rolü oynamış düşmana düşman demezken, hükümeti düşman ilan ediyor. Neden? 3,5 yıldır hizmet etmediği İzmir’e hesap günü yaklaşıyor çünkü. Çünkü, hiçbir vaadini yerine getiremedi, şehre arpa boyu yol aldıramadı. Bir tek sorununu çözemedi. Çözmek bir yana, sorunları liyakatsiz, denetim ve takipten uzak, boşverci bir yaklaşımla çığ gibi büyüttü.  Halkın İzmir’e hizmet için seçtikleri, kılını kıpırdatmadan sorumlu arayacaklarsa kendilerine dönüp bakacak.”

Biz uçak diyoruz, birileri balon…

Saha çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ve bu konuda il ve ilçe teşkilatı ile giderek aktif hale gelen üyelerin büyük fedakârlığı olduğunu belirten Sürekli, Türkiye’nin 21 yılda kat ettiği mesafeye dikkat çekerek şöyle konuştu; “Ekonomik ve sosyal kalkınmada dünyada eşi olmayan hızda bir yükselişteyiz. Hayal gibi görünen çok iş başardık. Bugün kendi doğal kaynaklarıyla, yerel ve milli üretimleriyle ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek bir ivme yakaladık. Baş danışmanlarını Amerika’dan seçen, onu da telekonferansla halka tanıtan; kendi milleti ve Türkiye şartlarına bu kadar uzak olanların söylemleri dikenlere takılır. Bizim uçak, birilerinin balon dediğini halkımız görüyor, anlıyor. Genelde yapılanları da görüyor, İzmir’e yapılanları da. O balonlar da patlayacak. Ama, AK Parti’nin millete ve memlekete hizmet sevdası sürüp gidecek. Bizim gösterişle, allı pullu vitrinlerle işimiz olmaz. Görünür, tartıya çıkarılır, milletin ihtiyacını karşılayan yatırımlarımıza, projelerimize devam edeceğiz.”

Yaptıklarımızı anlatmaya, doğruyu göstermeye devam…

Parti teşkilatlarının tüm kademelerine, geçen 21 yıla ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir performans gösterdikleri için teşekkür eden Başkan Kerem Ali Sürekli; “Biz İzmir halkına, şehrimiz ve ülkemiz için neler yaptığımızı anlatmayı sürdüreceğiz. Son yıllarda alanda, hemşerilerimizle; STK’lar ve önceki dönem yöneticilerimizle, üyelerimizle kurduğumuz bağ çok daha güçlü. Bu ağı genişleterek çalışacağız. Yeni üye çalışmalarımız, örnek düzeyde. Gönüllülük esasıyla büyüyor, çoğalıyoruz. Türkiye’nin AK Parti’den başka yolu yok. Bizler, üretirken de engelleri aşarken de tek menfaati gözetiriz. O da milletimizin menfaatidir… İzmir de bunu görecek. Çünkü, çok büyük bir hezimet yaşıyor. Hedefimiz belli. Yöntemimiz de. Gönül kapılarını çalmaya ve aralamaya devam. Doğruları söylemeye devam.” diye konuştu.

 
Metin Külünk Sedat Peker sessizliğini bozdu!
 
BİM kavgası sürüyor... MHP, market açacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Metin Külünk Sedat Peker sessizliğini bozdu!
AK Partili Metin Külünk, Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar almadığını ...
Hollandalı işadamı sandığı sevgilisi Afrikalı öğrenci çıktı!
Belçika'da yaşayan profesör C.B., bir arkadaşlık uygulaması üzerinden ...
Türkiye'nin en iddialı rezidans projesi... Folkart Nova satışa çıktı
Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezindeki projesi;Türkiye’de lüksün, ...
 
Çantasından 2 kilogram kokain çıktı!
İzmir Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde, polis ekipleri tarafından yapılan ...
Acı haber: Binbaşı şehit oldu
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin döşediği ...
9 gündür ağaçta kalan kedi kurtarıldı!
Kuşadası’nın Soğucak Mahallesi’nde 9 gündür bir ağaçta mahsur kalan kedi, ...
 
O polis hakkında karar!
İzmir'in Çiğli ilçesinde, dur ihtarına uymayarak kaçan ve çıkan arbedede ...
Eczanelerde ilaç stokları eridi!
Eczanelerde ilaç krizi giderek büyüyor. Birçok antibiyotik, ateş düşürücü ...
Deniz Yücel'den TÜİK'e enflasyon rakamları tepkisi!
TÜİK, enflasyon rakamlarını açıkladı. Kuruma göre Kasım ayında enflasyon ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri