ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4844
    Dolar
  • Euro
    43,7791
    Euro
  • Altın
    4.091,690
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/27°
    ADANA
  • ANKARA
    6/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/20°
    IZMIR
  • KONYA
    8/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
TMMOB'dan Kanal İstanbul uyarısı: İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor, derhal iptal edilmeli!
TMMOB'dan Kanal İstanbul uyarısı: İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor, derhal iptal edilmeli!
İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürleri, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürleri, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Sırrı Süreyya Önder'in tedavisi sürüyor: Doktorlar 5 Mayıs'ta açıklama yapacak
Sırrı Süreyya Önder'in tedavisi sürüyor: Doktorlar 5 Mayıs'ta açıklama yapacak
Murat Kurum: Kanal İstanbul gündemimizde yok
Murat Kurum: Kanal İstanbul gündemimizde yok
3 Nisan 2024 Çarşamba - 16:38

Torbalı’da Övünç Demir dönemi!

Torbalı Belediye Başkanı seçilen Övünç Demir, mazbatasını alarak bugün görevine resmen başladı.

Torbalı’da Övünç Demir dönemi!

İlk olarak Torbalı Adliyesi’nde mazbatasını teslim alan Demir, daha sonra kendisini belediye hizmet binası önünde bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. 

Tebrikleri kabul eden Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yaptı. Sosyal belediyeciliğe vurgu yapan Demir, israfı bitireceğini belirterek, kendi kullandığı aracını belediyeye bağışlayıp makam arabası olarak onu kullanacağını ifade etti. Kimseyi kırmadan, ayırmadan, çalışacaklarını vurgulayan Demir, kendi döneminde hiçbir çalışanın dayısına güvenmeyeceğini, iş yapanın görevinin başında kalacağını ifade etti.

HALKÇI BELEDİYECİLİK VURGUSU
Belediye Hizmet Binası önünde bekleyen vatandaşlara hitap eden CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, alınan zaferden dolayı ilçe sakinlerine teşekkür etti. Polat’tan sonra Torbalı’da seçim sürecinde dillere pelesenk olan ifadesi, “Bu ne güzel Torbalı böyle” ile kalabalığa seslenen Demir, sadece Torbalı’da değil, ülke genelinde büyük bir başarı elde ettiklerini, Türkiye’nin adeta gelincik tarlasına döndüğünü belirterek, “Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımız hazır. Arkadaşlarımızla derslerimize iyi çalıştık. Çocuğundan, gencine, kadınından yaşlısına, engellisinden toplumun tüm kesimlerine hatta can dostlarımıza kadar herkesin yanında olacağız. Sosyal demokrat halkçı belediyecilik çıtasını üst seviyelere çıkaracağız. Buradan geçmiş dönem belediye başkanımız merhum İsmail Uygur’u anmak istiyorum. Ben belediye başkanı olduğum sürece İsmail Uygur başımızın üzerinde yer alacaktır” dedi.

KİMSE DAYISINA-AMCASINA GÜVENMEYECEK
Çok çalışacaklarını vurgulayan Başkan Demir, “Torbalı Belediyesi mutluluk hormonu salgılayacak. İşleriniz hallolana kadar elleriniz bırakılmayacak. Heyecanımızı sizlere geçirmek için, çalışmak için, gece gündüz üretmek için sabırsızlanıyoruz. ‘Hep birlikte başaracağız’ demiştik. Hep birlikte başardık ve Torbalı’yı yarın hep birlikte yöneteceğiz. Bugün bu mesajı da buradan vermek istiyorum: İsrafı önleyeceğim, lüks harcamaları bitireceğim, Belediye şirketlerinde fiyatları aşağı doğru güncelleyeceğim. Sosyal belediyecilik yapacağım. Burası kamu kurumu. Burada herkes hak ettiği bedeli alıyorsa o bedelin hakkını vermek zorunda; ben de dahil. İster meclis üyesinin akrabası olsun, ister milletvekili yeğeni olsun… Eğer çalışmıyorsa önce uyarırız. Hâlâ amcasına-dayısına güvenmeye devam ediyorsa işten çıkarırız. Çalışan arkadaşlarımız, bizim baş tacımız onların arkasında ben varım” dedi.

DEMİR, ARACINI BELEDİYEYE BAĞIŞLADI
Kullandığı şahsi aracını belediyeye bağışladığını duyuran Başkan Demir, “Daha önce örneği var mı bilmiyorum: Ben arabamı belediyeye bağışlıyorum. Makam arabasına binmeyeceğim, kendi aracıma bineceğim. Ülkenin bunlara ihtiyacı var.  ‘Torbalı’da biz bir ittifak kuracağız dedik. İttifak ille masalarda, siyasi partilerle kurulmaz; ittifak içtenlikle kurulur’ dedim. Bir kırmızı çizgisi olur ittifakın ama bizim iki kırmızı çizgimiz vardı. Birinci kırmızı çizgimiz cumhuriyet, ikinci kırmızı çizgimiz de Mustafa Kemal Atatürk dedim. Kimseye iş sözü vermedim. Kimseye müdürlük vaadi vermedim. 3 tane fazla oy alacağım diye belediyenin geleceğini tehlikeye atmadım. Kimseye ihale sözü vermedim. Tertemiz geldik. Meclis üyelerimizle kimseye eyvallahımız yok. Doğru neyse o şekilde yönetmeye geldik” dedi. 

Daha sonra vatandaşla birlikte makama geçen Başkan Demir, tüm konuklarla tek tek fotoğraf çekildi.

 
Kuşadası Belediyesi ramazan yardımlarını sürdürüyor!
 
Suç örgütünün silahlı saldırısı kamerada!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası Belediyesi ramazan yardımlarını sürdürüyor!
Kuşadası Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı gıda yardım paketlerini, ...
Kuşadası'nda bayram hazırlığı...
Kuşadası Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kent genelinde bulunan ...
İZSU'dan Kuruçay Deresi'nde hummalı çalışma!
İzmir’in kuzey aksındaki çalışmalarına hız veren  İZSU Genel Müdürlüğü ...
 
İzmir'de ilaçlama seferberliği...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ...
İbramaki Sanat Galerisi'nde çok özel sergi..
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık ...
Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları tam gaz!
Kuşadası Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarına aralıksız ...
 
Karşıyaka'da ilk yardım kursları aralıksız devam ediyor!
Karşıyaka Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, düzenlediği ilk yardım kurslarıyla ...
İzmir'de bayram öncesi temizlik seferberliği...
Hava sıcaklarındaki artışa bağlı olarak; şehrin merkezindeki kötü koku ...
Başkan Günel'den sandık mesajı!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri