ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    47,2351
    Dolar
  • Euro
    53,8295
    Euro
  • Altın
    6.156,219
    Altın
  • Bist-100
    14.053,20
    Bist-100
  • ADANA
    25/36°
    ADANA
  • ANKARA
    20/30°
    ANKARA
  • ANTALYA
    30/35°
    ANTALYA
  • BURSA
    22/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/27°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/34°
    IZMIR
  • KONYA
    19/32°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
folkart, orion,
Yeni parti için geri sayım... 90'ı aşkın vekil imza verdi!
Yeni parti için geri sayım... 90'ı aşkın vekil imza verdi!
CHP Hollanda Birliği'nden toplu istifa
CHP Hollanda Birliği'nden toplu istifa
Fatih Altaylı, Şahan Gökbakar ve 4 isim ifadeye çağrıldı
Fatih Altaylı, Şahan Gökbakar ve 4 isim ifadeye çağrıldı
Gazeteci Alican Uludağ’ın X hesabı ve 13 ayrı paylaşımı erişime engellendi!
Gazeteci Alican Uludağ’ın X hesabı ve 13 ayrı paylaşımı erişime engellendi!
22 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:09

Tugay: Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız

Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı düzenlendi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız, tüm süreci takip edeceğiz. Seçim güvenliği için örgütlenmemiz hazır” dedi.

Tugay: Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız

Karşıyakalı avukatların katılımıyla düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Rafet Yacan, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Murat Aydın katıldı. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine yönelik seçim hukukuna dair tüm detayların ele alındığı toplantıda, seçim günü hazırlıkları, seçim güvenliği, kriz anında yapılması gereken konular masaya yatırıldı. Toplantıda seçim kazanmanın yolunun tüm Türkiye’de sandıklara sahip çıkmaktan geçtiğini söyleyen Tugay, “Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız, tüm süreci takip edeceğiz. Seçim güvenliği için örgütlenmemiz hazır” dedi.

“SON ANA KADAR SANDIK BAŞINDA OLACAĞIZ”

Karşıyaka’daki sandıklarda görevli olan hukukçulara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tugay, “14 Mayıs'ta Karşıyaka'mızda gösterdiğiniz duyarlılığa ve özverili çalışmaya teşekkür ederim. 28 Mayıs’ta Türkiye’de ilk defa bir ikinci tur seçimi gerçekleşecek. Tek pusula, iki seçenek olacak. Dolayısıyla tartışmalar daha az, oyların takibi daha kolay olacak. 14 Mayıs seçimlerinde usulsüzlüklerin ve hataların olduğunu düşünüyorum. Bunun önüne geçmek için CHP olarak ülke çapında çalışma yapıyoruz. Seçim güvenliği için örgütlenmemiz hazır, dijital alt yapımızı en ince ayrıntısına kadar kontrol ediyoruz. Seçimler sonuçlanıncaya kadar sandık başlarında duracak, yerlerimizi asla terk etmeyecek, sağlıklı bilgi akışını sağlamak için son ana kadar çalışacağız. Ve seçim güvenliğini ne pahasına olursa olsun sağlayacağız. En olumsuz durumlara bile hazırlıklı olacağız. Bu noktada hukukçulara ülkemizin çok ihtiyacı var. 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin sonucu belli değil. Henüz olmamış bir seçimin ve alınmamış bir sonucun karamsarlığına bizi kimse itemez. Ülkemizin yarınını doğru planlamaktan uzak duranlara, ülkemizin ekonomisi başta olmak üzere bütün düzenini alt üst edenlere karşı dimdik durmak bizim görevimiz. Bu seçimi kazanalım da sonrasına bakarız diyenlere karşı halkı uyarmak bizim görevimiz. Seçim kazanmanın yolu tüm Türkiye’de sandıklara sahip çıkmaktan, hukukçuların da bu konuya önderlik etmesinden geçiyor” dedi.

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SEÇİMLERİNİ UNUTMAYIN”

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine tecrübelenmiş sandık görevlileriyle gideceklerini söyleyen Tugay, “Bugün burada olan insanlar yanlışa yanlış diyebilen gerçek vatanseverler. Ne olursa olsun seçimi kazanalım ondan sonrasına bakarız diyenler değil. Çünkü vatanseverler haklılığından ve doğruluktan güç alır. İzmir’in farklı alanlarında seçim çalışması yaparken, çok sayıda insanın gözlerinin dolduğuna ve ağladığına şahit oldum. Yurttaşlarımızın gözlerinden akan yaş, yaşadıkları sıkıntıların resmiydi. Onlara moral vermek ve gelecek seçim zaferimize inanmalarını sağlamak için konuşmalar yaptık. Sizler inanırsanız, ülkemizin sizler gibi diğer kanaat önderleri de inanırsa, halkımız inanır ve biz bu seçimleri kazanabiliriz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini hatırlayın. İnsanlarımızın 2. seçimde birilerine verdiği net mesajı unutmayın. Aynı şeyin bu seçimde yaşanmaması için hiçbir neden yok. Artık tecrübelenmiş bir sandık görevlisi kadrosuyla Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine gidiyoruz.  Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız, tüm süreci takip edeceğiz” dedi.

 
AK Partili Dağ'dan sandık çağrısı...
 
Menderes sahilleri yaza hazırlanıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pako’da Yaza Merhaba etkinliği!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Pako Sokak Hayvanları Sosyal ...
Karşıyaka, 34. kez Zübeyde Hanım’a koştu...
Karşıyaka Belediyesi tarafından Anneler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ...
Başkan Soyer çadır kampta gençleri ziyaret etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5. İzmir Gençlik Festivali ...
 
Konak ‘Engelsiz kent’ proje yarışması kazananları belli oldu...
Konak Belediyesi’nin ortaokul ve liseler arasında düzenlediği “Kentte ...
Başkan Tugay’dan Kınık çıkarması...
Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine günler kala saha çalışmalarına ve ...
Konak’ta "Acil Çözüm" turu...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Acil Çözüm Ekipleri ile ...
 
İzmirli gençlerin festival heyecanı...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ...
Hayvan kısırlaştırmada online hizmet...
Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sahipsiz kedi kısırlaştırmalarında ...
Fırat Yaşayan Park'ı Buca’ya değer kattı..
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sözünü verdiği 35 Yaşayan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Amed Sportif Faaliyetler 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Çorum FK 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Erzurumspor FK 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Konyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri