ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5178
    Dolar
  • Euro
    34,9097
    Euro
  • Altın
    2.432,400
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
11 Şubat 2021 Perşembe - 13:18

Ünal Karaman: Bizim önümüz aydınlık

Süper Lig'de 26 puan ve averajla 12. sırada yer alan Göztepe'nin teknik direktörü Ünal Karaman önlerinin aydınlık olduğunu söyledi. 

Ünal Karaman: Bizim önümüz aydınlık

Karaman, Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ikinci devresinde maç içindeki istatistiki verilerde gelişme kaydettiklerini bildirdi.
Ligin ilk yarısına göre rakipten top kazanma sürelerini 13 saniyeden 8,7 saniyeye düşürdüklerini, rakiplerinin top kazanma süresinin 11,7'den 15,3'e yükseldiğini kaydeden Karaman, şöyle konuştu:
"Hep dedik ki futbolseverlere seyir zevki sunan bir Göztepe olalım. Benim saha içerisinde görev verdiğim oyuncu hiçbir zaman inandığı davadan, futbol karakterinden taviz veren oyuncu olamaz. Oynayan veya oynamayan diye farklı bir tavır içerisinde olması da söz konusu değildir. Her daim kendisini geliştiren bir takım olma yolunda çabamız artarak devam edecek. Bütün bunları yaparken fizik kalitemizin hep üst düzeyde olması gerekiyor."
"BİRAZ DAHA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"
Karaman, hala bazı eksiklerinin olduğunu belirterek, ligin ilk devresinde topun kendilerine kalma oranının yüzde 46'dan yüzde 64'e, artan pas sayısında isabet oranının da yüzde 78'den yüzde 83'e yükseldiğinin altını çizdi.
Oyun karakteri olarak yumuşak bir takım olduklarını kaydeden Karaman, "Rakiple girdiğimiz ikili mücadelelere ve yüksek toplara baktığımızda oranlarda çok ciddi bir değişiklik söz konusu değil. Bunda da oyuncu karakterlerimizin önemli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü siz nasıl bir oyun karakterinde saha içinde oyuncu tutarsanız, kadro derinliği içinde tutarsanız, o oyuncu grubuyla uyumla  ilgili bir duruş tercih edersiniz. Buna biraz daha çalışmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Karaman, rakip yarı sahasında pas sayısının, yaptıkları orta sayısının ilk yarıya göre artış gösterdiğini belirterek, "Benim oyuncum korkmaz, benim oyucum geri adım atmaz. Her maçın bir hikayesi vardır ama bu hikayenin içerisinde bizde gece gündüz demeden, varımızla yoğumuzla bu büyük camiaya hizmet etmeye çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

"AYAK OYUNU BİLMEYİZ, AYAK TOPUNU İYİ BİLİRİZ"
Göztepe'nin çok büyük bir camiaya sahip olduğunu hatırlatan 54 yaşındaki teknik adam, "Biz geri adım atan bir takım elbette olmayız. Biz içimizdeki isyan duygusuyla, akılcı bir planlama ve stratejiyle hem antrenman planını yapan, hem de maçta bunu sonunca yansıtan bir takım olacağız. Tabi ki bu bir süreç. Bugünden yarına ben oldum mantığıyla değil. Bu sporun ruhuna aykırı olur." yorumunu yaptı.
Karaman, hayatının hiçbir döneminde şansla iş yapmadığını belirterek, şunları aktardı: Bulunduğumuz koltuk her daim bize güç verdi ama bulunduğum her noktada o koltuğa güç veren oldum. Oyuncular benim kardeşim, camia içerisindeki ağabeylerim, saygı duyduğum büyüklerim. küçükler de benim kardeşim. Onun için profesyonel yapı içinde düşünen olmadığım için ve Göztepe Kulübü gibi güzel bir kulübün teknik direktörü olduğum için bütün samimiyetimle söylüyorum. Bizim önümüz aydınlık. Zor bir süreç biliyoruz ama görünen o ki oyuncularımızla beraber bu camianın vereceği destekle beraber bunların üstesinden geleceğiz.
İnanmadığı bir davanın içerisinde olmayacağını kaydeden Karaman, "Hayatımın hiçbir evresinde de bir kişiden, Allah'ın bir kulundan bir iteleme görmemişimdir, kazıya kazıya tırnaklarımla geldim bulunduğum her mevkiye. Daha fazlası olur muydu, onu da futbolun paydaşlarının vicdanına bırakıyorum. Ayak oyunu bilmeyiz, ayak topunu iyi biliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Karaman, bir basın mensubunun Peter Zulj'u oynatmama tercihini sorması üzerine, hiçbir oyuncu için önyargısının bulunmadığını, oyun planları içerisinde uygun olan futbolcuya şans verdiğini söyledi.
 

 
Soyer: Herkes İzmir Büyükşehir ile iftihar edebilir
 
Eşini öldürdü, iki çocuğunu yaraladı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayhan yılmaz Göztepeli Bozkurt 11 Şubat 2021 Perşembe 18:21

Sayın Hocam ömrüm Sarı kırmızı Göztepe ile geçti çok çok üzül dük kızılcık şerbeti içtik kan kustuk ömrümüz gitti yaşımız olmuş 66 NE zaman güleceğiz HOCAM lafla peynir gemisi yürümüyor icraat VE goller bekliyoruz tabiki Galibiyet bir gün kalp Kırı zi geçirip gidersem bunun sebebi futbolcular VE teknik kadro BU hafta Galibiyetten başka sonuç istemiyoruz hocam Amerika yı tekrar keşfetmeye gerek yok Obinya sağ bek oynat attığı toplar yerini bulur Endiaye Adis Jahovic çift forvet VE Kaleci formsuz Soner Zulj Esiti orta üçlü diğerleri senin görevin hocam

Yorumu oyla      0      0  
Taştan Erdan. 11 Şubat 2021 Perşembe 17:27

Biz taraftar olarak istatistik bilgi istemiyoruz.Doğru kadro ve netice istiyoruz.Sizde biliyorsunuz ki futbol netice oyunudur.İstatistiki bilgilere puan verilmiyor Bir de meşhur bir deyiş vardır"Yalan,yalandır ama istatistiki bilgi daha da yallandır".Bu deyiş tabii ki sizin şahsınız ve istatistik tutan yardımcınıza yönelik değildir.Ama bir örnek vermek istersem,enflasyo iktidarlara göre tek rakamlı gösterilse bile,gerçeği çarşı-pazarda üç katıdır.Lütfen hak edenlerin oynadığı bir kadroyu oturtun ve toparlanmaya bakın.Saygı ve sevgilerimle.Bu arada ben yeni değil ilk maçını seyrettiğimden bu yana sayarsak 72 yıllık bir taraftarım.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da 4 futbolcu ceza sınırında
TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde Play-Off yarışındaki rakiplerinden ...
Altınordu, Başkent'te 3'te 3 peşinde
TFF 1'inci Lig'de son iki maçında Bursaspor (D) ve Beypiliç Boluspor'u ...
Petkimspor nefes aldı
ING Basketbol Süper Ligi'nde istikrarsız sonuçlarla alt sıralardan kurtulamayan ...
 
Tugay'dan Kaf Sin Kaf'a moral ziyareti
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Selçuk ...
Altay’da İbrahim Akın yeniden görevde
TFF 1’inci Lig ekiplerinden Altay’da geçen ay altyapı direktörlüğü görevinden ...
Göztepe'de Alpaslan'a nazar değdi
Süper Lig'de kötü gidişi durdurmaya çalışan Göztepe'de takımın en önemli ...
 
Altay keskin virajlarda
TFF 1'inci Lig'de peş peşe aldığı 3 mağlubiyetin ardından geçen hafta ...
Altınordu fabrikası çalışıyor
TFF 1. Lig'de bu sezon Altınordu'da 3 maça çıkan altyapı patentli stoper ...
Karşıyaka filede iddialı
SİGORTA Shop Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda son 3 maçını kazanarak ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri