Ünlü futbolcu doğum gününde baba oldu

Geçen yıl Paris'te nikâh masasına oturan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı bebeklerine kavuştu.

  • | Son Kale İzmir

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı Mayıs 2024'te sürpriz bir şekilde Paris'te nikâh masasına oturmuştu. Pamuk evlendikten kısa bir süre sonra da "Hot mom alert" notunu düştüğü paylaşımıyla hamile olduğunu duyurmuştu.

Doğuma kısa bir süre kala birlikte objektif karşısına geçen ikili, bu özel anları ölümsüzleştirmişti. Beklenen gün sonunda geldi ve Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı, oğullarını kucaklarına aldı.

"EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ"

Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Yusuf Yazıcı, oğlunun doğumunun 28’inci yaş gününe denk geldiğini belirterek, “En güzel doğum günü hediyesi” notunu düştü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz