ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,7682
    Dolar
  • Euro
    35,0901
    Euro
  • Altın
    2.457,000
    Altın
  • Bist-100
    10.471,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/36°
    ADANA
  • ANKARA
    13/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    26/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/28°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    19/36°
    IZMIR
  • KONYA
    16/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eski koca dehşeti: 2 ölü!
Eski koca dehşeti: 2 ölü!
Oğlunu öldürüp cesedin başında bekledi!
Oğlunu öldürüp cesedin başında bekledi!
THY'den Nedim Şahin'e ''pilav'' cezası!
THY'den Nedim Şahin'e ''pilav'' cezası!
Eşini ve üvey kızını öldürüp intihar etti!
Eşini ve üvey kızını öldürüp intihar etti!
22 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:51

Urla'da 'Halk buluşmaları'' başladı...

Urla Belediye Başkanı Yüksek Mimar Selçuk Balkan, seçimden önce verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Mitinglerde her mahallede halk buluşmaları düzenleyeceğini ifade eden Selçuk Balkan, ilk halk buluşmasını Güvendik ve Denizli Mahallesi sakinleri ile gerçekleştirdi. Ayrıca Balkan’ın seçim sürecinde vaatlerinden biri olan Urla Devlet Hastanesi–Çeşmealtı yolu da faaliyete başladı

Urla da  Halk buluşmaları  başladı...

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan Halk Buluşmalarına Denizli ve Güvendik Mahallesi ile başladı. Yaklaşık 300 yurttaşın yer aldığı ve 3 saat süren halk buluşmasına Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan ile birlikte CHP Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı. Açılış konuşmasında her ay her mahallede halk buluşması gerçekleşeceğini belirten Selçuk Balkan “Seçimden önce mahallelerimizde halk buluşmaları gerçekleştireceğimizi dile getirmiştik. Bugün Denizli ve Güvendik Mahallesi muhtarlarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hep birlikte mahallelerimizin sorunlarını, sizlerin taleplerini dinleyeceğiz. Talepleriniz, imkânlar doğrultusunda ilgili birimlerimiz tarafından en kısa sürede yerine getirilecek. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her ay, her mahallede halk buluşması gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Urla’yı hep birlikte mutlu bir kent yapacağız” dedi.

SİNEKLE MÜCADELE, SAHİL DÜZENLEMESİ, YENİ PAZAR YERİ

Sineklerin üremesini engellemek adına derelerin ve foseptiklerin ilaçlandığını belirten Selçuk Balkan “Belediyemizin ihbar hattına gelen sinek şikâyetlerini İzmir Büyükşehir Belediyemize bildiriyoruz ve anında müdahale gerçekleşiyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu senede düzenli olarak ilaçlama yapılacak. Bölgedeki sinek şikayetlerini muhtarlarımıza bildirdiğinizde muhtarlarımız bizlerle irtibata geçiyor. Sinek üremesinin engellemesi adına derelerimiz ve foseptiklerimiz belli periyotlarla ilaçlanıyor” dedi. Sahil kısmında yer alan ahşap kompozit yer döşemelerinin kullanışlı olmadığını ve zarar gördüğünü DE dile getiren Balkan, “O bölüme deniz suyuna dayanıklı, daha kalıcı bir uygulama yapılması lazım. Bunun üzerine de çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca sahil şeridinde yapılan sokak lambaları çok sık olmuş. Onları seyrekleştirip, çıkan lambaları da aydınlatmanın yetersiz kaldığı başka alanlarda kullanacağız. Sahillerimizi düzenliyoruz. Sahiller tamamen halkımızın olacak. Tuvalet, duş ve büfesi ile halkımızın kullanımına hazır olacak. 15 tane sahilimizi düzenleyip yaz sezonuna yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Çeşmealtı Semt Pazarı’nın deniz kenarında olmasının olumsuz hava koşullarında hem esnafı hem de vatandaşı zor duruma soktuğunu belirten Selçuk Balkan yeni pazar yeri için hazırlıkların sürdüğünü açıkladı. Balkan, halkın ve esnafın talepleri doğrultusunda, tuvaletlerin, çay ocağının, dinlenme alanlarının olduğu modern bir kapalı pazar yeri inşa edeceklerini dile getirdi.

Urla Devlet Hastanesi - Çeşmealtı Yolu hizmete başladı

Özellikle yaz aylarında Çeşmealtı ve İskele bölgesinde artan trafik yoğunluğunun hayatın olağan akışını bozduğunu ve bu sorunu çözmek için alternatif yolu hayata geçireceklerinin sözünü veren Selçuk Balkan, halk buluşmasında yolun kullanıma açıldığının müjdesini de verdi. Yaz aylarında ambulans ve itfaiye araçlarının yoğun trafik sıkışıklığından dolayı müdahalede geç kalabildiğini belirten Balkan “Özellikle cumartesi ve pazar günleri, Çeşmealtı – İskele bölgesinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu sorunu çözmek, ambulans ve itfaiye araçlarının ilgili adreslere daha kolay ulaşmasını sağlamak adına Urla Devlet Hastanesi ve Çeşmealtı arasında yaklaşık 5 kilometrelik yolumuzu kullanıma açtık. Hem vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak hem de acil müdahalelerde azami süreyi en aza indirmek biz yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden biri. Halk odaklı çalışmalarımız devam edecek” dedi. Bölge sakinleri, seçimden kısa bir süre sonra verilen vaatlerin gerçekleşmesinden dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdi.


 


 


 

 

 
İzmir'de komşu cinayeti... Defalarca bıçakladı!
 
CHP ve AK Partili il başkanlarına izmarit cezası!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova’da temizlik seferberliği!
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, ilçede temizlik seferberliği başlattıklarını ...
Başkan Ünsal sahada... Karşıyaka Çarşısı’nda vatandaşlarla buluştu!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, kentin simgelerinden Karşıyaka ...
Bayraklı Belediyesi'nden eşya bağışı kampanyası!
Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla ev eşyası ...
 
Bornova’da Dünya Arı Günü buluşması!
Tarımsal kalkınmayı desteklemek amacıyla her yıl arıcılık eğitimleri düzenleyen ...
Menemen'de Kent Gözü Rekreasyon Alanı için geri sayım başladı...
Menemen Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Kent Gözü Rekreasyon Alanı ...
Efes Selçuk'ta dünya dilleri ile köprüler kuruluyor
Efes Selçuk, Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ...
 
Çiğli Belediyesi'nden öğrencilere YKS ve LGS desteği!
Çiğli Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Giriş ...
İzmir’in parkları yenileniyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çocukların güvenle oynayabilmesi ve halkın ...
Dikili Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi’ne yoğun ilgi!
Dikili Belediyesi tarafından kent belleğine ışık tutmak amacıyla ilçeye ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri