ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,1657
    Dolar
  • Euro
    35,0612
    Euro
  • Altın
    2.473,380
    Altın
  • Bist-100
    10.159,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    6/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 emniyet görevlisine gözaltı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 emniyet görevlisine gözaltı!
Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!
Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!
Erkek arkadaşını öldürmüştü... Cezası belli oldu!
Erkek arkadaşını öldürmüştü... Cezası belli oldu!
21 Ekim 2019 Pazartesi - 20:12

Üvey kardeşini berber koltuğunda pompalı tüfekle vurdu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Ali Ekber Aslan (40), tıraş olduğu sırada elinde pompalı tüfekle berber dükkanına gelen üvey kardeşi Yüksel Kerim Sargın tarafından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Aslan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Üvey kardeşini berber koltuğunda pompalı tüfekle vurdu

Olay, saat 12.30 sıralarında Karabağlar Eskiizmir Caddesi'nde bulunan bir berber dükkanında meydana geldi. Üvey kardeş oldukları öğrenilen Yüksel Kerim Sargın ve Ali Ekber Aslan, iddiaya göre dün tartışma yaşayıp, ayrıldı. Sargın, bugün elinde pompalı tüfekle üvey kardeşi Aslan'ın tıraş olduğu berber dükkanına gelip, iki el ateş etti. Saçmaların vücuduna ve bacağına isabet ettiği Aslan, kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede Aslan'ın durumunun ağır olduğu belirlendi. Müdahalenin ardından Ali Ekber Aslan, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üvey kardeşini pompalı tüfekle vuran ve olayın ardından otomobile binerek kaçan Yüksel Kerim Sargın'ı yakalamak için ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Yüksel Kerim Sargın'ın üvey kardeşini pompalı tüfekle vurduğu sırada berber dükkanında can pazarı yaşandı. Tıraş olan müşteriler ile çalışanların kendilerini korkuyla dışarıya atmaları çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kargın'ın elinde pompalı tüfekle berber dükkanına girip, üvey kardeşini vurduktan sonra kapının önündeki araca binerek, kaçması da saniye saniye görüntülendi.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, üvey kardeşi Ali Ekber Aslan'ı (40) berberde tıraş olurken pompalı tüfekle vurarak, yaralayan Yüksel Kerim Sargın, polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Sağlık durumu kritik olan Aslan'ın hastanede tedavi gördüğü belirtildi. 

Olay, dün saat 12.30 sıralarında, Eskiizmir Caddesi'nde bulunan berberde meydana geldi. Üvey kardeş oldukları öğrenilen Yüksel Kerim Sargın ve Ali Ekber Aslan, iddiaya göre, dün tartıştıktan sonra ayrıldı. Sargın, tartışma sonrası Aslan'ın tıraş olduğu berbere gitti. Sargın, pompalı tüfekle Aslan'a 2 el ateş etti. Vücuduna ve bacağına saçmaların isabet ettiği Aslan, kanlar içinde yere yığıldı. Sargın ise dükkandan kaçtı. Olay yerine ise ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ağır yaralı olduğunu belirlediği Aslan'ı ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, olay sonrası taksiyle kaçtığı belirlenen Sargın'ın yakalanması için çalışma başlattı. Sağlık durumu kritik olan Ali Ekber Aslan'ın halen hastanede tedavi gördüğü belirtildi. 

KAÇMA ANI KAMERADA

Öte yandan Yüksel Kerim Sargın'ın, üvey kardeşini pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçtığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, berbere tüfekle gelip, ateş açan Sargın'ın, olay yerinden uzaklaştığı ve çevredekilerin de panikle sağa sola kaçıştığı anlar yer aldı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, taksiye binerek, olay yerinden kaçan Sargın'ın, Karabağlar'da saklandığını belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, Sargın'ı yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan Yüksel Kerim Sargın'ın, adliyeye sevk edileceği belirtildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, üvey ağabeyi tarafından pompalı tüfekle vurulan ve ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ali Ekber Aslan (40) için Limontepe Ömerül Faruk Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Ali Ekber Aslan'ın annesi Rabia Turgut ve yakınları katıldı. Anne Turgut, oğlunun tabutunun başında uzun süre gözyaşı döktü. İkindi vakti kılınan namazın ardından Ali Ekber Aslan'ın cenazesi, götürüldüğü Urla Kuşçular Mezarlığı'nda toprağa verildi.


 

 
İzmir'de esnaf kavgası... Sandalyeler havada uçuştu
 
Motorine zam geldi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de esnaf kavgası... Sandalyeler havada uçuştu
Gaziemir'de ev yemekleri yapılan işletmeye, aynı mahalledeki rakip işletmenin ...
İzmir'de rekor sayıda kaçak göçmen
İzmir'in Menderes, Seferihisar, Foça ve Çeşme ilçelerinde Sahil Güvenlik ...
Konak Tüneli'nde halay çektiler
İzmir'de düğün konvoyundaki bir grup, Konak Tüneli'nde otomobillerini ...
 
Parkta kanlı kavga
İzmir'in Konak ilçesinde, ev sahibi ile evini kiralamak isteyen kişi arasında ...
İzmir'de petrol sızıntısı... Sahil simsiyah oldu
İzmir'in Aliağa ilçesinde, bir gemi söküm tesisinde sökülen yük gemisinden ...
Kahve önünde vuruldu
İzmir'in Tire ilçesinde, kahve önünde arkadaşıyla sohbet ederken, kimliği ...
 
Kaynak yaparken hayatını kaybetti
İzmir'in Bornova ilçesinde, deponun çatısında kaynak yaparken dengesini ...
Sosyal medya dilencileri
Sosyal medya dilencileri
Akkuyu'da çalışanları taşıyan minibüs kaza yaptı: 2 Rus mühendis öldü
Rusya’dan Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmak için gelen mühendislerin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri