ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5994
    Dolar
  • Euro
    34,7662
    Euro
  • Altın
    2.496,640
    Altın
  • Bist-100
    9.525,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Damat dehşeti... Eşini ve kayınpederini öldürdü!
Damat dehşeti... Eşini ve kayınpederini öldürdü!
AK Parti’de Rolex kazası!
AK Parti’de Rolex kazası!
Zorlu Holding binasına silahlı saldırı!
Zorlu Holding binasına silahlı saldırı!
Misilleme geldi... İsrail İran'ı vurdu!
Misilleme geldi... İsrail İran'ı vurdu!
28 Şubat 2023 Salı - 11:10

Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu Kemalpaşa'da toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan, İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu toplantısının ikincisi Kemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu Kemalpaşa da toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Aytekin Sözen koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı ile 25 belediyeden belediye başkanları, başkan yardımcıları ve bürokratları katılım sağladı. Depremzedelere yönelik eğitim faaliyetlerinin planlamasının gerçekleştirildiği toplantıda açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Barış Karcı yoğun katılım dolayısıyla teşekkürlerini iletirken, İzmir’e deprem sonrası gelen vatandaşların bir an önce sosyal ve psikolojik olarak desteklenmesini amaç edindiklerini ifade etti. 

‘EĞİTİM İYİLEŞTİRİR’
Eğitim hayatın kendisidir anlayışından hareketle ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den aldıkları büyük destekle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Ayketin Sözen, ‘’İlkini 16 ocak günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlediğimiz Eğitim Kurulu Toplantısı’nın ikincisi için bugün Kemalpaşa’dayız. İlk olarak burayı seçmemizin nedeni Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı’nın eğitimci kimliği ve eğitime verdiği önemi bilmemizden kaynaklanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Kemalpaşa’yı eğitim alanında öne çıkan ilçelerimiz arasında görüyoruz. Buradan aldığımız güç ile diğer ilçelerimizde de geniş katılımlı ve önemli adımların atıldığı toplantılar organize edeceğimizi düşünüyorum. Bugün katılım sağlayan 25 belediyemiz ile kentimize deprem bölgesinden gelen vatandaşlara eğitim desteği verilmesine yönelik görüş ve öneriler değerlendirildi. Bu toplantı ile geleceğe dair umut veren adımlar atıldığına inanıyorum’’ dedi.

‘İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK’
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın sağlık sorunları sebebiyle katılamadığı toplantıda belediyeyi temsilen ev sahipliği yapan Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu Altıntoz konuşmasında, ‘’Bu değerli çalışma ve saygıdeğer isimler ile gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımız rahatsızlığı dolayısıyla aramızda olamadı ancak selam ve sevgilerini iletiyor. Kemalpaşa Belediyesi olarak depremi duyduğumuz andan beri kafamızın içinde hep aynı iki soru dönüyor: Bundan sonra ne olacak? Biz ne yapabiliriz? Son üç senedir yaşadığımız doğal felaketler karşısındaki genel tutumlarımız düşünüldüğünde felaket ve sonrasında dayanışma örneği, yaşıyoruz tekrar tekrar. Bu döngüye hapsolmuş durumdayız. Yine, yerel yönetimler olarak yaraya merhem olmak isteği ile elimizden gelenleri dayanışarak yapmaya çalışıyoruz. Kemalpaşa halkı ile birlikte muazzam bir dayanışma örneği sergilediğimiz kampanya ile bölgeye 19 tır malzeme gönderdik. Geldiğimiz noktada çalışmalarımızı ilçemize gelmeye başlayan depremzedelerimizin eksiklerinin giderilmesi konusunda yoğunlaştırdık. Bugün gerçekleştirilen ve çok önemli olduğunu düşündüğümüz toplantı ile kazandığımız vizyon ve işbirliği eminim tüm İzmir’in bu konuda elini güçlendirecektir. Depremzedelerin ve okul çağındaki çocuklarımızın yaşadıkları travmaları atlatmaları ve eğitim alanında eksik kalmamaları adına imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.’’ dedi.

KİMLER KATILDI ?
Buluşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, İBB İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahsen Düşenkalkan, İBB Sağlık İşleri Daire Başkanı Sertaç Dölek, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzeler Şube Müdürü Tuğba Kılıçkaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Aytekin Sözen, İzelman Anaokulları Müdürü Eda Kaygusuz, İzenerji Proje Sorumlusu Berkay Yılmaz, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, ilçe belediye başkan yardımcıları ve belediye bürokratları yer aldı. Bir sonraki toplantı 21 mart günü Torbalı’da düzenlenecek.

 
Bahçeli yine tribünleri hedef aldı: Bundan böyle Karagümrüklüyüm!
 
Karabağlar Belediyesi'nden psikolojik destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere Pir Sultan Abdal Parkı'nda zemin iyileştirme çalışması
Narlıdere Belediyesi’nin kent halkına çok yönlü olarak hizmet vermek için ...
Karşıyaka Belediyesi'nden o eylemlerle ilgili açıklama: "Yadırgıyoruz"
Karşıyaka Belediyesi, DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası üyesi çalışanların ...
Başkan Gümrükçü İmar Komisyonu üyeleriyle deprem bölgesinde
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İmar Komisyonu üyelerinden oluşan ...
 
Büyükşehir Osmaniye'de yaraları sarıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genel koordinasyonunu üstlendiği Osmaniye’de ...
Kahramanmaraş ve çevresindeki 40 köyde İzmir dayanışması
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezi, ...
''İzmir Büyükşehir Belediyesi gelmeden önce burası kabus yeriydi''
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adıyamanlı 60 yaşındaki depremzede Hasan ...
 
Bayraklı’dan 1000 öğrenciye beslenme desteği!
Okul çağındaki çocukların beslenme ihtiyacını göz önüne alan Bayraklı ...
Depremzede çocuklar oyunun gücüyle iyileşiyor
Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle aileleriyle Menemen’e gelen ...
Erkan Özkan'dan depremzede vatandaşlara ziyaret!
Deprem felaketinin ardından 3 bin 700 afetzede İzmir'in Menderes ilçesine ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri