ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,0603
    Dolar
  • Euro
    48,5574
    Euro
  • Altın
    5.412,390
    Altın
  • Bist-100
    10.972,00
    Bist-100
  • ADANA
    11/27°
    ADANA
  • ANKARA
    2/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/22°
    IZMIR
  • KONYA
    5/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İlköğretim müfredatına yeni ders geliyor!
İlköğretim müfredatına yeni ders geliyor!
CHP’li başkan kalp krizi geçirdi
CHP’li başkan kalp krizi geçirdi
Asgari ücrette pazarlık başlıyor
Asgari ücrette pazarlık başlıyor
Abdullah Gül'den 'Osman Kavala' çağrısı
Abdullah Gül'den 'Osman Kavala' çağrısı
9 Temmuz 2020 Perşembe - 10:50

Zekeriya Öz bombası! İzmir'de darbe planı yapmış!

FETÖ’nün üst düzey isimlerinden Yusuf Bekmezci’nin yargılandığı davada, örgütten koptuğunu belirten Hüseyin Sarıçiçek dinlendi. Sarıçiçek, “Güney Afrika imamının Torbalı’daki çiftlik evinde toplanırlardı. 2012’de birçok asker ve yargı mensubu ile Zekeriya Öz de o çiftliğe geldi. Darbe toplantıları yapılıyordu” dedi.

Zekeriya Öz bombası! İzmir de darbe planı yapmış!

İzmir’de yakalanan FETÖ’nün üst düzey isimlerinden Yusuf Bekmezci’nin (81) yargılandığı davada ifadesi alınan Hüseyin Sarıçiçek, “2012 yılında FETÖ’nün Güney Afrika imamı Necdet İçel’in Torbalı’da bulunan çiftlik evinde toplanırlardı. O dönemde eve birçok asker ve yargı mensubu gelip gitmişti. Zekeriya Öz de o çiftliğe geldi. Çiftlikte darbe toplantıları yapılıyordu” dedi.

FETÖ’nün “Kadim abisi” olarak bilinen Yusuf Bekmezci’nin (81), “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan yargılanmasına devam edildi. Örgüt içinde 39 yıl kaldıktan sonra 17- 25 Aralık sürecinde yapıdan kopup örgütten aldığı bilgileri devlete aktardığını belirten Hüseyin Sarıçiçek, “Yusuf Bekmezci, FETÖ’nün yüzde 98’idir. Örgütün her kademesinde aktif olarak görev aldı. Televizyondan matbaaya herkesi kovma yetkisi vardı. Ona hiç kimse itiraz edemezdi. 2012 yılında Güney Afrika imamı Necdet İçel’in Torbalı’da bulunan çiftlik evinde toplanırlardı. O dönemde eve birçok asker ve yargı mensubu gelip gitmişti. Zekeriya Öz de o çiftliğe geldi. Çiftlikte darbe toplantıları yapılıyordu. O dönem şoförlüğünü yaptığım İçel bana, ‘Hak ettiğimiz yerlere geleceğiz, az kaldı, güzel günler yakın’ cümlelerini kuruyordu” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Bekmezci’nin tutukluluk halinin devamına ve başka tanıkların da dinlenmesi gerektiğine karar vererek duruşmayı erteledi.

24 GÖZALTI KARARI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne sürdürdüğü soruşturmalar kapsamında, aralarında bylock kullanıcısı, emniyet müdürü, avukat ve öğretmenlerin bulunduğu 24 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Nevşehir illerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleşen operasyonda şüphelilerden 16’sı yakalandı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Antalya’da “FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan gözaltına alınan 15 zanlıdan 9’u alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Sulh ceza mahkemesine sevk edilen 6 şahıstan 4’ü tutuklanarak cezaevine konulurken 2 şahsa ise adli kontrol kararı uygulandı. (Cumhuriyet)

 
Şort giydiği için saldırıya uğradı!
 
Büyükşehir’den Menemen’e köprü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Traktörle manevra yaparken torununu ezdi!
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, manevra yapan traktör römorkunun altında ...
Baro düzenlemesinde ilk 2 madde kabul edildi!
TBMM Genel Kurulunda, barolara ilişkin düzenlemeleri de içeren Avukatlık ...
Operasyondan dönen helikopter büyük tehlike atlattı!
Bingöl Valiliği, operasyondan dönen bir helikopterin teknik arıza nedeniyle ...
 
Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!
AFAD'dan gelen son dakika bilgilerine göre Malatya'da saat 23:57'de 4,4 ...
İzmir'de asker uğurlamalarına kısıtlama!
İzmir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri kapsamında ...
Bakan Koca’dan kritik açıklamalar...
Bilim Kurlu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyen Sağlık Bakanı ...
 
Sarnıç'taki orman yangını korkuttu!
İzmir'in Gaziemir ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yürekleri ağızlara ...
Duayen ihracatçıdan acı haber!
Eski Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu ...
İzmir’de düğünlere koronavirüs ayarı!
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında toplanan İzmir İl Hıfzıssıhha ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 10 9 1 0 25 5 20 28
2 Trabzonspor 10 7 2 1 17 7 10 23
3 Fenerbahçe 10 6 4 0 18 6 12 22
4 Beşiktaş 10 5 2 3 16 12 4 17
5 Samsunspor 10 4 5 1 14 10 4 17
6 Gaziantep FK 10 5 2 3 15 18 -3 17
7 Göztepe 10 4 4 2 12 6 6 16
8 Tümosan Konyaspor 10 4 2 4 17 15 2 14
9 Rams Başakşehir 11 3 4 4 12 9 3 13
10 Corendon Alanyaspor 10 3 4 3 11 11 0 13
11 Kocaelispor 11 3 2 6 10 15 -5 11
12 Çaykur Rizespor 10 2 4 4 11 14 -3 10
13 Kasımpaşa 10 2 4 4 9 12 -3 10
14 Hesap.com Antalyaspor 10 3 1 6 11 20 -9 10
15 Gençlerbirliği 10 2 2 6 10 15 -5 8
16 ikas Eyüpspor 10 2 2 6 6 13 -7 8
17 Zecorner Kayserispor 10 0 6 4 8 22 -14 6
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 10 1 1 8 10 22 -12 4
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri