ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/29°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Ünlü fenomen öldürüldü!
Ünlü fenomen öldürüldü!
20 Mayıs 2021 Perşembe - 12:36

Zeynep'in annesinden kan donduran ifade!

İzmir'in Buca ilçesinde, kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldüren Ayşe Vural, eşi Saffet ve oğlu Ömer Vural'ın ifadeleri ortaya çıktı. Kızını başına poşet geçirerek öldüren anne ifadesinde sabaha kadar cesedin yanında yattığını söyledi.

Zeynep in annesinden kan donduran ifade!

Buca Emniyet Müdürlüğü'ne 17 Mayıs günü saat 13.00 sıralarında gelen Ayşe Vural, "Kızımı öldürdüm. Şu an evde. Eşim ve oğlum da evde. Ancak onların bu olayla bağlantısı yok" diyerek, teslim oldu.  Bunun üzerine sağlık ve polsi ekipleri, Ayşe Vural'ın Laleli Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın giriş katında bulunan evine, gitti. Eve giren ekipler, Zeynep Vural'ın yatağında cansız bedenini buldu. Ayşe Vural, eşi Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural gözaltına alındı. Sağlık ekiplerini yaptıkları incelemede, Zeynep Vural'ın boğularak öldürüldüğü belirledi. Savcının incelemesinin ardından Zeynep Vural'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'BENİ ÖLDÜRÜR DİYE ODADA BULDUĞUM POŞETİ BAŞINA GEÇİRDİM'

Ayşe Vural polisteki ifadesinde, olay günü sabah saatlerinde kızının kendisine hakaret ettiğini öne sürerek, "Zeynep, olay sabahı erken saatte kalktı. Kahve içtikten sonra dışarı çıkmak için hazırlandı. 'Nereye gidiyorsun' diye sordum. Ağır hakaretlerde bulunarak, küfretmeye başladı. Ne ben ne de eşim karşılık vermedik. Çünkü karşılık verdiğimizde bize şiddet uyguluyordu. Bu şiddetlerle ilgili de daha önce gerek polise gerekse savcılıklara da şikayetim olmuştur. Bir süre sonra da benden çok sevdiği bezelye yemeğini istedi. Ben de yaptım. Zeynep bunu yedikten sonra kusmaya başlamış. Bana seslenerek bilgisayar odasına çağırdı. Oyun oynuyordu. Kusmuğu temizlememi söyledi. Temizlemek için eğildiğim sırada saçımdan tutup, sert şekilde çekip, sağa sola beni savurmaya başladı. O sırada kızımın boynunda bulunan fuları çekerek yere savurdum. Sert şekilde yere düştü. Yere düşen kızımdan hırıltı ve inleme sesi geliyordu. Yardım istemek yerine, kalkıp beni öldürür düşüncesiyle odada bulduğum poşeti başına geçirdim. Ağzını ve burnunu kapatacak şekilde bastırmaya başladım. Ölüp ölmediğini bilmediğim için uzun süre bu şekilde bastırdım. Ben kızımdan çok korkuyordum. Hem hırıltısı ve inlemesi bitsin, acısı dinsin hem de kalkıp beni öldürmesin diye poşeti kızımın ağzına ve burnuna bastırdım. O anda kızımın avuç içini de öpüyordum" dedi.

SABAHA KADAR KIZININ CESEDİNİN YANINDA YATMIŞ

Öldürdüğü kızı Zeynep'i yatağına oğlu Ömer'in taşıdığını belirten Ayşe Vural, ifadesinde şunları söyledi:

"Öldüğünden emin olunca oğlum Ömer Vural'a seslenip, 'Ablan bayılmış. Onu yatağına taşır mısın' dedim. Bunun üzerine gelip, Zeynep'i kucaklayarak yatağına yatırdı. Oğlum odadan çıktıktan sonra bir süre yanına uzandım. Sonra tekrar salona çıktım. Sonrasında eşim 23.00 sıralarında uyumak için odaya geçti. Ben de kızımın odasına geçerek üzerini çıkardım. Nemli bezle vücudunu temizledim. Sabaha kadar yanına uzanıp onunla konuştum. Sabah da eşim ve oğluma kahvaltı hazırladım. Onlar yediler. Ben bir şey yemedim. Sonrasında da eşim ve oğluma Zeynep'i öldürdüğümü söyledim ve 'Karakola gidiyorum' diyerek evden çıktım."

'UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞU İÇİN BİZİ ÜZÜYORDU'

Olayın temel nedeninin uyuşturucu kullanan kızının kendilerine eziyet etmesi olduğunu iddia eden Ayşe Vural, "Kızım uyuşturucu bağımlısı olduğu için biz ailecek çok üzülüyorduk. Çok pişmanım ve üzgünüm" dedi. 

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde, dün işlemleri tamamlanan şüphelilerden Ayşe Vural, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'BENİ VE ANNESİNİ DÖVÜYORDU, 16 YAŞINDAN BERİ UYUŞTURUCU KULLANIYORDU'

Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural'ın polise verdiği ifade de ortaya çıktı. Adli kontrolle serbest bırakılan Saffet Vural, şunları söyledi:

"Zeynep 16 yaşından beri uyuşturucu kullanmaktadır. Son yıllarda hem bana hem de annesine şiddet uyguluyordu. Eşim yanımda salonda oturan oğlum Ömer’e seslendi. Zeynep’in bayıldığını söyleyerek yardım istedi. Oğlum da yanına odaya gitti. Daha sonra eşim yanıma gelerek, 'Senin dışarıda bir işin yok mu? Git dolaş daha sonra gel' dedi. Ben de dışarı çıktım. 2 saat sonra da eve geldim. O an eşim bize hiçbir şey söylemedi. Televizyon izledim 23.00 sıralarında da yattım. Sabah kalktığımızda eşim bize kahvaltımızı hazırladı. Daha sonra da bana 'Zeynep öldü. Hatta ben öldürdüm. Şimdi de polise gidip teslim olacağım' dedi. Ben de teslim olmasını söyledim. O evden çıktığında kızıma bakmak için odaya girdim. Kızımın üstünü beyaz çarşafla örtmüştü. Kontrol ettiğimde nefes almadığını gördüm. Sonra da polisler geldi."

'GERÇEKTEN BAYILDI SANDIM, HİÇ DE MERAK ETMEDİM'

Adli kontrolle serbest bırakılan Ömer Vural ise, "Annem beni çağırdığında Zeynep’in gerçekten bayıldığını sandım. Kaldırıp yatağına yatırdım. Daha önceleri de bayıldığı için yardım da istemedim. Hiç de merak etmedim ne oldu diye" dedi. 

 
İzmir'in iki ilçesi için önemli karar!
 
Çakarlı magandanın cezası belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in iki ilçesi için önemli karar!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı ...
Restore et, işlet, devret!
İzmir'in Konak ilçesinde tarihi Kemeraltı Çarşısı bölgesinde keşfedilen ...
Bir doktor daha koronavirüs kurbanı oldu!
Bartın'da koronavirüs tedavisi gören göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Halil ...
 
Maske hayatımızdan ne zaman çıkacak?
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, ...
Kağıt toplama kavgasında kan aktı!
Ankara'nın Çankaya ilçesinde, kağıt toplayan iki grup arasında çıkan kavgada ...
Türk Hava Kurumu Başkanı korona kurbanı!
Buca Türk Hava Kurumu Derneği Başkanı, aynı zamanda Buca Rumeli Balkan ...
 
Koparmanın cezası 80 bin 465 TL!
Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesindeki Kisra Vadisi'nde, koruma altındaki ...
Baba- oğul binlerce hapla yakalandı!
Ankara'da uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen baba ve oğlu ile ...
Diyarbakır'daki saldırıda Kanada izi!
PKK’nın önceki gece Diyarbakır’daki 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’na iki ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri