Kuşadası Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Kuşadası Belediyesi, belediye yetkililerinin isimlerini kullanarak vatandaşlardan para ve yardım talep eden dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu.

  • | Son Kale İzmir

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Son günlerde, dolandırıcılık amacıyla hareket eden bazı kişiler tarafından belediye yetkililerinin isimleri kullanılarak vatandaşlarımızdan çeşitli gerekçelerle para veya yardım talep edildiği tespit edilmiştir.

Kuşadası Belediyesi’ni temsil eden hiçbir yönetici ya da çalışan, vatandaşlarımızı arayarak herhangi bir yardım ya da bağış talebinde bulunmamaktadır. Bu nedenle, vatandaşlarımızın bu tür aramalara kesinlikle itibar etmemeleri büyük önem taşımaktadır.

Böyle bir durumla karşılaşılması halinde, konunun derhal belediyemize, adli mercilere veya kolluk kuvvetlerine bildirilmesi rica olunur. Gelen şikâyetler doğrultusunda belediyemiz gerekli hukuki süreci başlatacaktır.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz