Hızlı Online Rezervasyon

Doğayı Keşfetmeye Hazır Mısınız?
Odalarımız




DOĞANIN KALBİNDE

Babylon Town Hotel, eşsiz konumu ve doğayla özdeş konsepti ile siz değerli misafirlerimize; huzurlu tatil anlayışı için tasarlanmış detaylarla kusursuz bir tatil imkanı sunuyor.
Çam ormanının tam ortasında bulunan Babylon Town Otel, doğal güzelliklerle, tarihi yapıların tam bir uyum içinde olduğu, hareketli bir gece hayatıyla, otantik lezzetlerin bir araya geldiği doğanın kalbi Olimpos’ta, her zevke hitap eden geniş yelpazesiyle siz değerli misafirlerimizi bekliyor.

ODALARIMIZ




ZENGİN MUTFAK

Özenle oluşturduğumuz menümüz ile açlığınızı giderirken size, ruhunuzu doyuran eşsiz çam ağaçları eşlik eder. Değerli misafirlerimizi, kendilerine ayırdıkları bu özel zamanda memnun kılmak için, şeflerimiz menülerini büyük bir titizlikle oluşturur.
Sizlere keyifli ve lezzetli bir öğün sunmak için; hijyenik, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmak, vazgeçilmez kriterlerimizdendir. Taze ve gününde seçilmiş ürünlerimiz ile sizlere mutluluk veren bir öğünü doğanın kalbine uygun bir sunumla ve huzur veren melodiler eşliğinde sizlere eşsiz bir Olimpos anısı yaşatmak için varız.

MENÜ
Odalarımız

EĞLENCENİN DORUK NOKTASI

Gün içinde sakinliğini ve huzurunu koruyan Babylon Town Otel her gün yeniden 15:00 ile 19:00 arası Deep House, Ethnic ve Lounge müziğin Gurusu DJ Serkant ile sizlere en yeni remixleri tanıtıyor. Bu eventlerde sohbet ve müzik ortamı oluşturmaktır.
Bar & Disko

DİĞER AYRICALIKLI İMKANLAR

Gün içinde sakinliğini ve huzurunu koruyan Babylon Town Otel, ATV motor, Elektrikli motor ve bisiklet turlarının yanı sıra, birbirinden güzel müzikler eşliğinde eğlenebileceğiniz müşterilerimize özel hizmet veren BT Clup ile müziğin dansın ve doğanın keyfini çıkarmanız için kusursuz bir tatil imkanı sunuyor. Otelimiz Antalya'da, Olympos Plajı'na yalnızca 2 km. mesafede olan tesisimiz denize yürüme mesafesindedir. 32 Odalı geniş doğa ortamında 2021 yılında hizmete açılmıştır.
Bar & Disko
Bar & Disko
Bar & Disko
Bar & Disko

Babylon Town Otel


Benzersiz bir manzara, yeni Babylon Town Otel, doğa severler için tasarlanan özel konseptimiz ile kendinizi şımartın.

E-Bülten


E-postanızı asla başkalarıyla paylaşmayacağız.

İletişim


Yazır, 07350 Kumluca/Antalya
+902428921377
info@babylontown.com.tr
Haritada Görüntüle
Tüm haklarıı saklıdır. © 2024