Egeli genç iletişimcilerden LÖSEV'e yönelik projeler

16 Ocak 2026 Cuma   10:03

EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Prof. Dr. Nilay Başok Okumuş'un yürüttüğü ders kapsamında hazırladıkları projeleri İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte sundu. Bu yıl LÖSEV'in kurumsal kimliğiyle bütünleşen projeler, kamuoyu bilinçlendirme ve tanıtım çalışmaları odağında hazırlandı.

Etkinlikte, ön eleme aşamasını geçen 9 finalist grup gün boyu süren sunumlarla projelerini jüriye anlattı. Öğrenciler, strateji, mecra planlaması ve bütçe yönetimi başlıklarında hazırladıkları projelerde toplam 9 farklı çalışma ortaya koydu.

BAŞARI DERECELERİ VERİLDİ

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nahit Erdem Köker, "Bu yıl LÖSEV ile ortaklaşa yürütülen çalışma, vakfa yönelik bir bilinçlendirme kampanyası hazırlamayı hedefliyor. Etkinlik sürecinde öğrenciler hazırladıkları projeleri; hocalardan, sektör temsilcilerinden ve LÖSEV yetkililerinden oluşan bir jüriye sundu. Jüri üyeleri tarafından yapılan puanlama sonucunda ilk üç sırayı alan öğrencilere başarı dereceleri verildi. En az 30 yıllık bir geçmişi olan bu gelenek, öğrencilerin profesyonel hayata hazırlanmasında kritik bir rol oynuyor" dedi.

Jüri değerlendirmesi sonucunda 'Umut Meclisi', 'Zafer Işığı', 'Turuncu Kalpler' ve 'Yarım Kalan Masalı Sen Tamamla' adlı projeler ilk dörtte yer aldı. Etkinlik, dereceye giren gruplara belgelerinin verilmesiyle sona erdi.



Sayfa Adresi: http://www.sonkaleizmir.com/haber/Egeli-genc-iletisimcilerden-LOSEV-e-yonelik-projeler/183336